2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 今次真系要開post講講.
樓主: hikk513
go

今次真系要開post講講. [複製鏈接]

原帖由 gv3170 於 10-1-23 05:30 PM 發表

慣架啦

只要有下一件事發生

d人就會忘記左上一件事^^

慣架啦 之後好次話 邊個邊個扮小云 比人封 e+ 隻虎左事  d人又5記得戈d野

十週年勳章(賀詞)

原帖由 hikk513 於 10-1-23 02:21 PM 發表
我本人唔覺個改名比賽有咩問題,,
你地話gc做馬,,請問得獎條友,,有咩野值得gc去做馬比佢?
投票? 加加埋埋幾百個名,,點樣投?
我覺得,,你參加得比賽,,就應該專重大會既決定...
人地都系同你地一樣去參加比賽,,
得左 ...

請問你點知條友有咩咁5值得gc去幫佢做馬??

一定係有人去幫e個比賽黎做評審,你5比條友係game入面果個人/佢d fd/家人??

原帖由 峙sK 於 10-1-23 06:53 PM 發表

一定係有人去幫e個比賽黎做評審,你5比條友係game入面果個人/佢d fd/家人??

用下腦得唔得

就係因為覺得個名唔岩你心意

所以就要賴哂其他人?

不如你話埋佢係特首個仔算啦 生賴死賴

你果級有人讀書第一係咪因為佢係校長個仔?

咪咁陰謀論好冇
已有 1 人評分Good 收起 理由
gv3170 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 峙sK 於 10-1-23 06:53 PM 發表

你覺得唔好唔代表其他人都覺得唔好
我覺得呢個名總比咩小虎仔小虎女好

仲有, 你唔好賴晒全世界??
你得唔到獎就賴3賴4
你一定中架咩 ??

十週年勳章(賀詞)

原帖由 難j@0@ 於 10-1-23 08:25 PM 發表

用下腦得唔得

就係因為覺得個名唔岩你心意

所以就要賴哂其他人?

不如你話埋佢係特首個仔算啦 生賴死賴

你果級有人讀書第一係咪因為佢係校長個仔?

咪咁陰謀論好冇

係咁架啦 如果係佢抽中 就會無野講 唔係就點都有野講架啦
呢個效應叫吃不到的葡萄是酸的 效應
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 02:18 AM , Processed in 0.035841 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存