2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA 自行解決(關)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~3仔~
go

[消息] 自行解決(關) [複製鏈接]

原帖由 KY5637 於 10-1-29 06:51 AM 發表

咩都歸咎放師父  未必誇大了點吧?................
人地團/國冇做過咩既.........點解c父要咁講先..................

你個post 只得一個重點........其他既跟本唔係重點呢............

呢樣先係奇妙之處,等紅國重要人士上黎先知道內情啦咁就

你d圖靚到咁-,-
睇到眼都花-,-

原帖由 ;s` 於 10-1-29 06:53 AM 發表
你d圖靚到咁-,-
睇到眼都花-,-

帶眼鏡可能會睇得好小小=V=

仲有一樣野 我好好奇why師父同撤卡密頻傾 你會有相呢?莫非你係當事之一

原帖由 ~3仔~ 於 10-1-29 06:53 AM 發表

呢樣先係奇妙之處,等紅國重要人士上黎先知道內情啦咁就

都唔知有咩好嘈......私頻講既野...聽唔入耳咪唔好聽囉...........

重新講一次您聽
之前我地系同聖堂有過節.師父走泥嘈我地既人.
咪同佢嘈囉.之後天使泥佐既事都有同您講過.
得.嘈完.之後話和解.和解完喇.仲要系人地面前講我地壞話.得
我地忍無所謂.而家仲要出動埋fd泥搞d無聊既gag泥搞我地聖殿.
咩世界?30lv走去殺50lv.50lv吾還手要嘈我地
出到泥個30lv既無紅名個50既有.得.真正內情我地吾知喇.
要嘈咪開個正身出泥嘈囉.洗吾洗搵隻33lv分身泥嘈.
仲要叫埋撤卡terry佢地反埋我地面?系佢地面前講我地壞話?
拉埋佢地落水?仲要搵埋藍國既方兒泥講.
又話吾想帶埋班fd轉國.而家無人吾比佢轉國.又話驚紅國無佐佢會點會點.
每個人忍耐力有限.忍夠喇我地.要嘈吾洗搵個fd私私縮縮甘嘈啵.
仲以為您和解佐.大家可以相安無事.點知仲要比我地知您地點話點話我地.
甘當初和解和泥做乜?索性滅佐佢喇.當初同您和系吾想紅國鬼打鬼.您偏偏要系尼個時候耍手段做低我地?
系甘吾鐘意我地既出句聲.一系我地解團.吾洗搞甘多野啵

都唔知LZ post 黎做乜. . .硬硬地賿

點解.因為撤卡都睇吾過眼.

回復 27# fwed 的帖子

比您地睇下紅國既黑暗.

原帖由 ~3仔~ 於 10-1-29 06:57 AM 發表
重新講一次您聽
之前我地系同聖堂有過節.師父走泥嘈我地既人.
咪同佢嘈囉.之後天使泥佐既事都有同您講過.
得.嘈完.之後話和解.和解完喇.仲要系人地面前講我地壞話.得
我地忍無所謂.而家仲要出動埋fd泥搞d無聊既g ...

1句講哂. 你要解團就解-_-
po哂d相上黎都唔知你為麥-,-
你話人地轉國呢樣果樣-,-
你自己解團麥又係呢樣果樣-,-

開始明明地0.0..................

原來個日我都系到0.0!!!!!!!!!!
甘我又系重要人士~_~?

原帖由 ;s` 於 10-1-29 06:59 AM 發表

1句講哂. 你要解團就解-_-
po哂d相上黎都唔知你為麥-,-
你話人地轉國呢樣果樣-,-
你自己解團麥又係呢樣果樣-,-

佢要搞要成既話,我寧願解團都唔想煩,咁係咪要佢出黎搞多次丫咁?反問番你。

原帖由 [Diz0N]_IaN.3. 於 10-1-29 07:00 AM 發表
開始明明地0.0..................

原來個日我都系到0.0!!!!!!!!!!
甘我又系重要人士~_~?

咁你洗唔洗黎出聲xd

30Lv點解殺唔到50lv先,今日先知原來呢隻game係計lv的???
你咁樣放幾隻字就講到又話亂國又話成,原來你地團影響力咁大的.....
即係有時d小事嘈完咪算囉,玩咁大吹咁大,想亂既人睇黎係.............

完全吾明你講緊咩-__-..
你系咪想講依家好多人吾爽個新瑪沙`?

原帖由 ting1105 於 10-1-29 07:09 AM 發表
30Lv點解殺唔到50lv先,今日先知原來呢隻game係計lv的???
你咁樣放幾隻字就講到又話亂國又話成,原來你地團影響力咁大的.....
即係有時d小事嘈完咪算囉,玩咁大吹咁大,想亂既人睇黎係.............

60 lv都出黎出聲,我反而想知點樣會殺到?點樣可以令人企係度比佢殺?我都好想知

如果係就唔會有呢幾張圖會現,當時人亦都唔會cap低呢幾張圖,你諗清楚先講野

回復 34# ting1105 的帖子

您咪試下比人一而再再而三甘嘈囉.嘈到您煩.睇下您會點

原帖由 ~3仔~ 於 10-1-29 07:12 AM 發表

60 lv都出黎出聲,我反而想知點樣會殺到?點樣可以令人企係度比佢殺?我都好想知

如果係就唔會有呢幾張圖會現,當時人亦都唔會cap低呢幾張圖,你諗清楚先講野

你試下張個角色坐一陣,跟住你去下廁所,睇下出到黎見唔見到你條屍。
咁你放呢幾張圖出黎,又講到人地亂國咁大罪,我知你同佢之前有嘈過,唔鐘意咪開紅殺返佢囉,咁樣開個post出黎咩意思呢???

我咩都唔知=]我剩係知我冇啦啦係張圖到個名出現左好多次=]
唔知仲以為關我事其實我只係個過路人=]
邊個post呢張圖出黎姐......你係想話比人知邊個係搞事者丫=]
定想幫我{幻嵐乂}宣傳我派膠有一手姐?
係ga我會多謝你嫁啵=]

原帖由 ~3仔~ 於 10-1-29 07:13 AM 發表
您咪試下比人一而再再而三甘嘈囉.嘈到您煩.睇下您會點

我未俾人嘈過咩哥仔,我就無你同人嘈搞到要開post咁型姐。
有咩唔鐘意既咪傾,傾唔掂咪打囉,私人恩怨,關成個紅國撚事咩???
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 10:21 AM , Processed in 0.035945 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存