2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online 有關近日各團對墨家的言論!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 石冥~
go

[軍團] 有關近日各團對墨家的言論! [複製鏈接]

原帖由 micky320 於 10-2-1 02:25 PM 發表

如果真係中BUG收兵 你估佢個人仲會唔會企係原位吸緊經?一早比怪打死左 唔該用腦諗下:)
你開積極戰鬥時  自己隻兵測得到怪既離 剛剛就等於怪測到你人既距離 如果O咀唔係有心收兵 你覺得D怪唔會打佢? 還是你覺得D怪 ...

你ed 咪斷章取義lol
我有講 沙凡娜係因為中bug收兵咩?我講緊其他人,你憑咩話我唔用腦諗先?
支持你反對既人就係唔用腦啊? 擺明有人玩針對啦
咁唔喜歡咪唔好組佢lo

原帖由 IeOnG534 於 10-2-1 07:02 PM 發表
吸經人仕
1-沙_ _
2-冰_
3-_咀

各位小心

3個都團長黎- -?
真定假.........

沙凡娜,,,你講咩姐
召0 等級:7x~8x果陣收過兵,之後冇收過
我仲記得好清楚..你沙凡娜個陣係10x lv
個陣係濟陰...
我叫濟陰組人打7x怪..
你個陣叫我組你...
我組左你....之後我覺得好奇...點解要行到咁遠呢??但個位又吸到經..
咁我好奇去睇睇....就見你行左去一個冇怪的位...
只見你在吸...但你發現了我就走..係到扮打怪.....
我行開後..你又在吸...
我就kick了你...你就問做咩kick你.....真的好笑!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 www9999www9999 於 10-2-1 07:52 PM 發表

3個都團長黎- -?
真定假.........

組過佢地既人都知

原帖由 IeOnG534 於 10-2-1 07:02 PM 發表
吸經人仕
1-沙_ _
2-冰_
3-_咀

各位小心

墨家團長吸經團? 勁呀!!!! 唔做狗仔隊晒左你咁既人才, 識我d人都知我為人係點!! 吹水都吹好d呀小朋友!!

原帖由 0o餓狼o0 於 10-2-1 08:22 PM 發表
沙凡娜,,,你講咩姐
召0 等級:7x~8x果陣收過兵,之後冇收過
我仲記得好清楚..你沙凡娜個陣係10x lv
個陣係濟陰...
我叫濟陰組人打7x怪..
你個陣叫我組你...
我組左你....之後我覺得好奇...點解要行到咁遠呢??但個 ...

濟陰那次應該是中bug才收兵  打從召0開始我也再沒收過
而已我絕對相信冰焱從未吸過 不要再諸加罪名了

ID:IeOnG534
     拉筋手下

墨家2000FUN長駐打手..每次有關墨家的POST也會發現差不多是兩人的宣言.好了 墨家內部的人其實也很清楚是什麼一回事

閒言閒語就給人說吧 = = 都說了先前召陵收兵一事我只能再次作出道歉
人就喜歡一輩字講同一件事的事情啊= ='
但不要說到其他墨家分團長的頭上.

原帖由 未打到英雄既人 於 10-2-2 06:48 AM 發表
ID:IeOnG534
     拉筋手下

墨家2000FUN長駐打手..每次有關墨家的POST也會發現差不多是兩人的宣言.好了 墨家內部的人其實也很清楚是什麼一回事

閒言閒語就給人說吧 = = 都說了先前召陵收兵一事我只能再次作出 ...

呸你估你自己好勁啊, 我係講事實

原帖由 未打到英雄既人 於 10-2-2 06:46 AM 發表

濟陰那次應該是中bug才收兵  打從召0開始我也再沒收過
而已我絕對相信冰焱從未吸過 不要再諸加罪名了

你都唔明我講咩,,,首先我沒有說過冰焱"
第二...你明唔明咩叫冇怪位???冇怪位出兵有咩用??
同時點解你見到我個陣又要走呢??要扮打怪呢??你在掛的話...就不會懂得走不會懂得扮打怪..你明??
當你識行識打怪就會知道自己有冇出兵喇...係唔係丫!!!!!!!!!!!

唔明就睇清楚先出聲喇!!!!!!!係到扮bug!!!!!超!!!!

原帖由 0o餓狼o0 於 10-2-2 03:59 PM 發表

你都唔明我講咩,,,首先我沒有說過冰焱"
第二...你明唔明咩叫冇怪位???冇怪位出兵有咩用??
同時點解你見到我個陣又要走呢??要扮打怪呢??你在掛的話...就不會懂得走不會懂得扮打怪..你明??
當你識行識打怪就會知道 ...

濟陰果到我真係唔知你講咩
亦都唔明咩扮冇怪打BUG 抱歉= =

而我玩濟陰果陣應該已經有兵,難道我放兵出黎但又固意不打怪吸經=.=?好像連我自己也沒什好處

原帖由 未打到英雄既人 於 10-2-2 05:38 PM 發表

濟陰果到我真係唔知你講咩
亦都唔明咩扮冇怪打BUG 抱歉= =

而我玩濟陰果陣應該已經有兵,難道我放兵出黎但又固意不打怪吸經=.=?好像連我自己也沒什好處

我指的是..你並沒有出兵!!!!!!!!!不要扮天真喇!!!!!好嗎???!!明我講咩係到扮唔明.sosad!!!!!!!!!!

扮哂天真....做過好心你就認喇!!!
道歉完...你又不是繼續這樣..
係到呃d新手........!!!!!!係d老手先知你所有惡行!!!
沙凡娜 you are sosad!!!!!!!!

原帖由 0o餓狼o0 於 10-2-2 05:50 PM 發表
扮哂天真....做過好心你就認喇!!!
道歉完...你又不是繼續這樣..
係到呃d新手........!!!!!!係d老手先知你所有惡行!!!
沙凡娜 you are sosad!!!!!!!!

沙反皮係咁嫁喇...公會未成形之前個個嘈佢都扮聽唔到
依家好似有d成績就扮到個好好先生咁
會唔會成班人約埋一齊黎屈你呀?
佢個名一早係高登團或高級玩家圈內都臭晒嫁喇
聽講依家好似入親人地升lv團都比人踢左嫁喇
明智既玩家都知咩事喇...人地屈你對佢地有咩好處

唔係扮好好先生= =係我家下會為之前既野道返歉 但係沒做既就真係唔做好打手. 我都唔知點講好-.- 解釋又話當好好先生 唔解釋又比你地話-.-
高登團if 真係唔托我既 都可以出聲 我也沒什好說
我原是高登團 但因私人問題退團了,但一直也有同高登的高層團員聯絡,
同埋升lv團仍然有唔小人組我- -我亦都好小好小比人踢出黎,有心

屈一些軍團 有機會對某些軍團有利益 這個我不容多說,
這就樣吧 你認定我是一個這樣的人沒問題= =但不要炮埋其他分團長就好
我們墨家開團原意也只是打國戰,及圍內活動 就這樣.
這次真的是最後一次的說明了 濟陰那次就當入我數吧,餓狼抱歉了
那從現在開始不要再在勢頻單打好了.( 而已matt你是= =?我好像沒跟你組過
從前的事你們就說吧 我自己做過我也不能否認
但直至繼全勢頻道歉後至今 我也沒再掛過了, 從前的事你可以一直再說下去
但不要把過去的往事湊成新的故事, 有什麼新的事情我也會上回來.其他就不作辯論了
(祝各軍團蒸蒸日上.

原帖由 matt1016 於 10-2-2 06:28 PM 發表

沙反皮係咁嫁喇...公會未成形之前個個嘈佢都扮聽唔到
依家好似有d成績就扮到個好好先生咁
會唔會成班人約埋一齊黎屈你呀?
佢個名一早係高登團或高級玩家圈內都臭晒嫁喇
聽講依家好似入親人地升lv團都比人踢左 ...

公會未成形就句不太明解 我們墨家一直沒說過什麼成形不成形,
而 當日召陵掛機一事 我當日已在勢頻對該隊伍道歉 只是有些人可能在忙或不在線上 看不到吧.?
詳情看上一樓 ~

高登帝國團既澄清:

我同冰x同沙凡娜組隊果陣,佢地都冇收兵唔打,同埋都見到佢地打怪位唔係得1,2隻咁,冰x同沙凡娜份人冇咩點,幾好!
仲有澄清少少野,我地高登帝國團同墨家關係良好,所以呢度罵墨家既唔係我地團,亦都似高登其他團既人所為,我地傾野通常向高登m群同post講,好少向2kf傾game野!所以希望墨家既人唔好誤會我地

by高登帝國團長-港督

我絕對唔係針對團
我同幾個墨家既武士組過講明係手動
佢真係8小時手動

不過有d仆街真係好仆街
例如頭先誚講過個幾個

原帖由 未打到英雄既人 於 10-2-2 06:54 PM 發表
唔係扮好好先生= =係我家下會為之前既野道返歉 但係沒做既就真係唔做好打手. 我都唔知點講好-.- 解釋又話當好好先生 唔解釋又比你地話-.-
高登團if 真係唔托我既 都可以出聲 我也沒什好說
我原是高登團 但因私人問 ...

我想問你係咪應該比番一個道歉我呢
當日你昆我話高登巴打比你係召陵吸經
我就真係眼白白睇住你吸,仲要開睇住你開雙經
本來係隊入面同你有傾有笑,之後同拜恩傾番先知冇人比你
你第二日問我有冇隊伍升lv,我都有組你‧‧‧
件事過左去都算喇,本來都下晒火嫁喇
點解點解果日幫FD嘈你,拎番依件事出黎
你要同你會員講我同你講好每人輪流收兵吸經一日
依D咁既野你都講得出口,件事係我聽你地高層講的
就算我同你肯,D同隊組員都唔比喇
你咁假都講得出黎,我真係唔知你咩心態
本來大家可能有FD做,你掛到死左我都有打電話比你話你知
點解你要反轉豬肚搞D咁既野屈我

第二件事,星期日既國戰係陳留港時
我開左船準備攻,你D會員沖上黎我部船
見到我係道,仲要惡言罵我地會員
事後發現上錯船,只有一個有禮貌既會員"幽少"
同我地道歉,希望你教下你D會員

by.緋野

依個post出左咁耐我都冇點出過聲呀,我只要你一個答覆

明明可以做FD,係你搞到關係咁薑

果陣我經已向左你道歉
勢頻同私頻 只係你無回應過我
2. 我諗唔到我地墨家 有對你做出過任何事  我真係有對你道歉 我亦有私底下叫石天 問下詳情情形 因為我真係唔知大家會搞到咁
識到你果陣係好好 大家傾得埋 但係呢d小事(我家下覺得係 傷到大家果陣既友誼就真係唔係太好
但係我真係有係勢頻同你道歉同埋私底下 有密過你 事後再過多一兩星期都有密你咩事 係唔係仲嬲緊我 但你無比任何回應我(電話我都有試過打1次
3.我地墨家冇對你蒼天作出1損害名聲 或 搶你地團員既事情 點解話我咁樣對你.? 你所講果單唔係全面事
如你記得果日前一日係得返我同你兩個人掛 果陣你有野do定咩要掛一陣 我話收兵都唔緊要大家熟,果陣team得我一個
第二天 我見你係隊長我果日收左兵 就係果日發生呢單事 如你記得既話 我冇話每日都輪流吸兵 我只係吸返果1日
而已我從剛上召0打怪開始 第一次盲係同你組隊而識 前後時間其實好短,你應該明白

同埋團員方面 上錯你船唔係咩重要事,國戰果陣陳留港 大家都係為魏國打地 有份邊個團就唔上得邊個團既船的嗎?
如有 我真係向你地蒼天道歉。我會跟再各團員不要再上錯你們的船

而已我有搞咩關係僵,只係有團要針對我這一事 我而作出對大家的道歉,難道道歉會是僵化局面來?
如事前有什麼得罪 真的抱歉 緋野 我是真心來向你道歉 看到你有團員喊蒼天收人 才打這類澄清道歉post給你
但我希望你的團員不要單打我軍團的人 包括冰焱那些. 他們一定是從沒收兵掛的,這都是無中生有

現在我再一次向你道歉 亦希望大家能冰釋前縑,那時我的動作現在我也覺得愚昧

希望我們軍團能跟你們一起重新合作為得國, can?(我並不希望因為這一件事就損害我們之間的情誼

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-13 04:49 PM , Processed in 0.043283 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存