2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: timmy0009
go

[組織] 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 [複製鏈接]

原帖由 凱雪 於 10-2-23 03:41 AM 發表

你又何嘗唔係

還給你:
原帖由 凱雪 於 10-2-20 03:59 AM 發表

做咩唔覆我個p0st姐?
你係扮睇唔到定係唔知點覆好丫?

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 1500779#pid65692821

原帖由 凱雪 於 10-2-23 03:41 AM 發表

你又何嘗唔係

咪理個戇鳩仔啦,人地戇鳩都唔想架,人地老母前世做錯野生左個高度弱智出黎丫ma 講野一舊舊,未期語癌係到扮有見識~_~"

真悲哀

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-2-23 03:44 AM 發表

還給你:

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 1500779#pid65692821

搵我有事?我廢是搵你呢個on9仔囉
成日話人小學老師有冇教,你讀小學就5好話俾人知,弱智
我中學左好耐啦,回埋d on9野有人讚你?5想串你,只不過你真係好膠
識少少扮代表,實質是一條智力有障礙的青山院友

喂傻仔,我等緊你d膠神作文呀,作完未呀?作完就快d post上黎啦,傻仔

定係又選擇性失明扮睇唔到呀? 出禁多膠post呃夠4星夠呃拿廢柴 ~_~?

ps:呢派好似幾個post都有呢條廢柴回文,講野一舊舊完全唔知佢up乜春,果然係未期語癌=]

原帖由 omasterq 於 10-2-23 02:02 AM 發表

你地5係呀...回應亂引用....你而家引用的帖如下:

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 1500779#pid65616679

你地開始95搭8,這個討論都快冇得玩lu....

你地這樣的程 ...

你都有引用啦 死傻系 自己都唔知自己up乜 我係中學生
幼稚園學生 收爹啦

原帖由 try仔 於 10-2-23 06:58 PM 發表
喂傻仔,我等緊你d膠神作文呀,作完未呀?作完就快d post上黎啦,傻仔

定係又選擇性失明扮睇唔到呀? 出禁多膠post呃夠4星夠呃拿廢柴 ~_~?

ps:呢派好似幾個post都有呢條廢柴回文,講野一舊舊完全唔知佢up乜春,果然 ...

打少D機,讀多幾年書就會明白人地up乜春。

原帖由 癲小瑤 於 10-2-23 10:09 PM 發表

你都有引用啦 死傻系 自己都唔知自己up乜 我係中學生
幼稚園學生 收爹啦

註冊時間 10-1-18 !! 新ACC, 我建議你新開多個ACC就搞少D野比較好

給人話你地亂引用,引用人地D回帖又不同回應相關內容...你們太可笑了

你是中學生又如何?這點只可以證明你讀了9年的免費教育,還是不知所謂!

適當的引用,與亂引用,95搭8的回應的分別就是這樣啦!同你還有討論的空間嗎?

你們不斷用這樣的手法回應,回避討論重點,只懂說粗口及鬧人,以無視我對你的回應技巧上的批評,只是掩耳盜鈴!

原帖由 timmy0009 於 10-2-23 05:37 PM 發表

搵我有事?我廢是搵你呢個on9仔囉
成日話人小學老師有冇教,你讀小學就5好話俾人知,弱智
我中學左好耐啦,回埋d on9野有人讚你?5想串你,只不過你真係好膠
識少少扮代表,實質是一條智力有障礙的青山院友

okok,你D粗口都可以出口成文啦,給個區你發表

http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... 1500779#pid63502259

那我又好想問你,你如何定義"膠"一詞呢?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-3-3 02:06 AM 發表

okok,你D粗口都可以出口成文啦,給個區你發表

http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... 1500779#pid63502259

那我又好想問你,你如何定義"膠"一詞呢?

講粗口係對你呢種人的回應,而且,我諗你5會5知道咩叫膠,定義係邊,自己查
身為一個香港人,我唔信你唔講粗口 除非你係自命高尚的偽人
睇完你個硬膠帖之後,講粗口就係叫小朋友?唔講粗口顯得高人一等
我諗你應該收皮囉,回埋d垃圾 一d文化都冇

原帖由 timmy0009 於 10-3-3 04:51 PM 發表

講粗口係對你呢種人的回應,而且,我諗你5會5知道咩叫膠,定義係邊,自己查
身為一個香港人,我唔信你唔講粗口 除非你係自命高尚的偽人
睇完你個硬膠帖之後,講粗口就係叫小朋友?唔講粗口顯得 ...

隻狗耐唔耐係要出黎吠下....冇吠幾日咪比佢出黎吠下lo=]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 pkedward222 於 10-3-3 06:08 PM 發表

隻狗耐唔耐係要出黎吠下....冇吠幾日咪比佢出黎吠下lo=]

係lor 又出黎狗up,越發越多,個6百帖全部都係用膠製造
上面仲聽到話回應技巧,笑  自以為係文人,仲係度講有文化
心術+心態不正就唔可以話人冇文化啦:) 讀得書的人係點,我諗佢完全唔清楚,唔知佢讀乜q

原帖由 pkedward222 於 10-3-3 06:08 PM 發表

Someone call the doctor
You got a case of a bi-polar

原帖由 timmy0009 於 10-3-3 06:15 PM 發表

係lor 又出黎狗up,越發越多,個6百帖全部都係用膠製造
上面仲聽到話回應技巧,笑  自以為係文人,仲係度講有文化
心術+心態不正就唔可以話人冇文化啦:) 讀得書的人係點,我諗佢完 ...

You like a bitch

It's black and it's white

You always speak correctivelly

隻狗又出黎吠了,還懶有文化用英文=]

、~_~

十週年勳章(賀詞)

識幾隻英文就扮有文化,7成咁-.-

原帖由 pkedward222 於 10-3-5 03:24 AM 發表
隻狗又出黎吠了,還懶有文化用英文=]

、~_~

人地唔用番咁上下時間查字典,點扮識英文咁有文化姐
p.s我發覺佢原來中文都唔係好好嫁炸,佢有好多回覆都用詞不當

一句講晒

玩夠味呀傻仔們

個post開黎做咩傢

咁玩法叫Tim改post名丫

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Kai公子 於 10-3-19 04:44 PM 發表
一句講晒

玩夠味呀傻仔們

個post開黎做咩傢

咁玩法叫Tim改post名丫

傻仔們可以刪去們字,傻仔只得1個,就係自稱經帖狙擊手果個,入黎攪亂檔,令人不屑

原帖由 timmy0009 於 10-3-20 09:16 AM 發表

傻仔們可以刪去們字,傻仔只得1個,就係自稱經帖狙擊手果個,入黎攪亂檔,令人不屑

因為樓主你人夠好,得到的回覆都好過人   
廢柴,未明人地D英文,就嘈了!
你個帖都是要我幫你搞掂去吧!

原帖由 bebe~ 於 10-3-17 11:00 PM 發表

人地唔用番咁上下時間查字典,點扮識英文咁有文化姐
p.s我發覺佢原來中文都唔係好好嫁炸,佢有好多回覆都用詞不當

只是因為你敷衍,不明人地講咩,9up時人講你又講。

有關句法有不明白的地方就請你補下去。

還有,懂講英文也好,中文也好,也不等於「文化」,只是一種語言或者一種表達方式。

你講野冇理據的。如有不滿,請連point,連論據一同表達。

你表達就真係不當,有頭冇尾,冇腦亂講!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 03:39 PM , Processed in 0.065559 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存