2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 真正的神槍手---5萬傷完場, 彈無虛發
樓主: 有祐
go

[游俠] 真正的神槍手---5萬傷完場, 彈無虛發 [複製鏈接]

原帖由 天使得得BB 於 10-2-7 11:09 AM 發表
認真的說
街場同團戰好大分別-3-
團戰d野唔好拎黎同街場比
人地有可能無打過團戰

團戰的確同街場好大分別,我第一定第2個回貼已經講左,呢d野(戰士爆at)多數發生係街場,因為團戰無咩可能會唔夠騎...

講真,我地戰士爆at係為左增加個小小既獲勝機率,如果有巨人係度 唔洗我地做就更好啦,唔通真係屎忽痕無手r咩...如果為左沖健傷拎星拎經,我坐水唔好?

原帖由 紫月劍 於 10-2-6 10:11 PM 發表

= =你有無腦架=.=正常人打緊一邊點會無啦啦走開呢?其他路有金汁?

我話越過at陣之後,再被人壓返過離,點都要經at陣退架啦,我講緊呢個時候會比at陣磨死lo,係越過與及撒退, 交戰中既戰士邊得閒爆at,呢個時候巨人就 ...

依個世界只係得主線

冇副線 明知人地一大班人行緊副線偷塔 依然打主線

點解? 好似你咁講 冇金汁囉

係你話人冇腦之前 問清楚自己訓醒未先

呀 唔記得左 你唔明團戰點打

原帖由 jeffrey1025 於 10-2-8 07:36 PM 發表

依個世界只係得主線
冇副線 明知人地一大班人行緊副線偷塔 依然打主線
點解? 好似你咁講 冇金汁囉
係你話人冇腦之前 問清楚自己訓醒未先
呀 唔記得左 你唔明團戰點打

唔該你睇返上面,我由一開始已經講左係睇情況,如果明知敵人走離附近偷塔,而我行去又唔洗太遠既,我實去守塔先,
如果根本無人偷塔,又或者係好遠既地方,咁點解唔留比d近既人去守,要我地主線打緊既人去守呢,我一個走左,做唔到d咩,拉多幾個走,條線又可能唔夠壓.所以一切都係睇情況

我一早講左,步兵爆at只會出現係唔夠騎既街場,而且係話戰線唔太需要自己既情況下先做呢d野,

團戰ma,你講岩一半,事實上係我唔明你地既團戰點打而已

放手 放開所有 彼此更自由
放手 其實我絕非愛得不夠
放手 豁出所有 還有這個好友
已經 已經足夠 ! : )

新年放old歌

(唔洗理

原帖由 紫月劍 於 10-2-8 11:02 PM 發表

唔該你睇返上面,我由一開始已經講左係睇情況,如果明知敵人走離附近偷塔,而我行去又唔洗太遠既,我實去守塔先,
如果根本無人偷塔,又或者係好遠既地方,咁點解唔留比d近既人去守,要我地主線打緊既人去守呢,我一個走 ...

= =你有無腦架=.=正常人打緊一邊點會無啦啦走開呢?其他路有金汁?

神又係你鬼又係你

加上街人都知人行箭塔不如去偷塔

原帖由 jeffrey1025 於 10-2-8 11:47 PM 發表

神又係你鬼又係你

加上街 ...

無啦啦=突然,無原因的.無需要的.如果附近需要守塔,就唔叫無啦啦。以艾老為例,打緊左路,左路有塔守更係要守左先繼續進攻,如果右路要守塔,比著你都唔會去啦...
街人會偷塔唔打at= =只可以怪你未遇過
總而言之,我係認為某d時候係要人手爆at既,因為敵方太多騎出唔到巨人又或者廢時等隻巨人離,係急要爆at既時候...多數發生係街場,出團國戰無咩可能唔識出多d騎比巨人去爆塔既...

原帖由 試插 於 10-2-7 12:56 AM 發表

咁係d人唔識退...姐係人地唔識退..你就要陪埋死?醒少少......一知唔夠打就好閃啦拉大隊..冇人叫你自已走......傻仔呢兩個字就送返比你先
玩戰士呢.......我都幾勇既=)
同埋如果係壓城呢.......我ob都唔拆....講 ...

試插算啦, 佢點講都唔明架喇
又何必對牛彈琴呢?
回左咁多post, 佢都係唔化既

回紫月劍:
我沒有惡意的, 討論是好的, 不過唔知why我真係覺得你好煩, 如果你打字的語氣好d就 perfect!   (本人很少說謊 :P
我好認同你講, 有時候要人手爆AT

原帖由 固態蛇 於 10-2-9 01:01 AM 發表

試插算啦, 佢點講都唔明架喇
又何必對牛彈琴呢?
回左咁多post, 佢都係唔化既

回紫月劍:
我沒有恐意的, 討論是好的, 不過唔知why我真係覺得你好煩   (本人很少說謊 :P

其實讚成步兵爆at既唔只我...而且我又唔係第一個==何解剩係引用我個d呢==
我只可以講,也許個幾位兄台都係團戰多既,好少自己1個走去打街場,所以係唔會明我講咩,

其實我回咁多post,除了呃分之外,只係想講,有時候係需要人手爆at,我從來無講過要見到就去爆...

原帖由 紫月劍 於 10-2-9 01:09 AM 發表

其實讚成步兵爆at既唔只我...而且我又唔係第一個==何解剩係引用我個d呢==
我只可以講,也許個幾位兄台都係團戰多既,好少自己1個走去打街場,所以係唔會明我講咩,

其實我回咁多post,除了呃分之外,只係想講,有時候 ...

真是對不起, 直接地說了心話 (∪﹏∪)

請慢慢呃分, 呀不是. 請慢慢討論吧 XDD

(當我無到就可以了~ )

仲有人討論緊呢個topic-.-....其實條友打到5萬傷 真係幾勁-.-

原帖由 JackChan29095 於 10-2-9 01:20 AM 發表
仲有人討論緊呢個topic-.-....其實條友打到5萬傷 真係幾勁-.-

唔好亂講野呀, 好多朋友仔會話
"唉d人覺得沖傷就等於勁...."

本人覺得片度條友真係唔錯

原帖由 固態蛇 於 10-2-9 01:26 AM 發表

唔好亂講野呀, 好多朋友仔會話
"唉d人覺得沖傷就等於勁...."

本人覺得片度條友真係唔錯

(離左題咁耐,入返正題啦終於=.=)只可以講,有d人只係為左d數字而戰,為左係遊戲中取得自信,瘋狂追求沖傷技術,到最後已經唔知道,fez究竟係玩咩,當初點解玩fez,

十週年勳章(賀詞)

佢食技破冰好嚴重啵  仲要打得50幾1下=,=

不過佢打到5M傷真係爆勁!!小弟佩服

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:34 PM , Processed in 0.033116 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存