2000FUN論壇

搜索
樓主: 惡魔獵鷹
go

請問... [複製鏈接]

原帖由 負碌KinG 於 10-2-22 08:13 PM 發表

點解要小心

因為... 會 仆 街 中 伏

-6你代左我答   good job
but我唔想再介入呢件事a___a 潛水先

到最後
我都唔知你地話咩野
只見很多人在呃分

連總結都冇(唔該幫手結總,呃分都唔好呃得禁誇張)
so sad

自問我場場都出qml 玩下
你話贏場就爆 輸場就唔出
wow
贏一兩小格國血可以叫贏的話
你可以保證打後的時間都贏嗎?
你可以保證敵人不會閃電偷塔哩?
出qml爆 只是增加贏的機率

你又知道我地團個個出qml @o@?
出qml的 100人場入唔到/冇合血(用晒)/收唔到水
又有咩法子呢=[

我地又唔係大團 唔可以包場
馬雲話之前血染同櫻龍合作
但我地沒有啊
血染+櫻龍還可以叫非街場
你能保證25個g團+25個街人=g團嗎?=[

重有你地係禁屈人機
人地話左唔係小嫩b
就話人地有可能用兩部電腦=[
人家沒有空就話人地潛水
你認為一個人可以有空長時間接觸電腦嗎?
你們也要睡眠對吧(人家也有睡眠的可能啊)=[

暫時到這兒
今日也不會回post 我去打機+睡覺
免得你地話我潛水

歡迎回post 但不歡迎髒話
p.s 你尊重別人 別人才會尊重你 =[

加油呀gameboy 紅國兩大合成獸之王退役後要有生力軍接棒

十週年勳章(賀詞)

原帖由 OUTER 於 10-2-22 10:06 PM 發表
歡迎回post 但不歡迎髒話
p.s 你尊重別人 別人才會尊重你 =[

我都係咁話,講粗口都唔好拎人黎講

之前櫻龍果d仆街講粗口係咪想比我開vent吊?
仲有挑乜機,依家呢度解決緊問題!!!
咪撚再製造問題
又一話你地覺得自己已經可以解決到呢d野?
你地抽水又好,扼分又好,唔該有d分串!!!!!!!!!
不如我上線問下你地丫!!!!!!!
到時唔好又係得我一個人講!!!!!

gameboy,之前既post講
嬴緊行9幾都出qml,你就唔好用咩嬴一格兩格黎講

仲有唔係要總結,係想你地團搵番d有代表性既人
留意同埋解決番呢d問題
如果唔知問題係咩既
大可叫有代表性既人出黎話我地知
我搵人quote曬d問題,等你地一次過解話/答/反問
已有 1 人評分Good 收起 理由
OUTER + 1 下次贏場qml 壓線可以吧=[?

總評分:  Good + 1   查看全部評分

其實我都有講到....唔記得左幾樓...sor
我地有搵埋當時g團既 戰小庭  戰狼既兔子   一齊入左血染vent到傾過問題
如前文所講......提出個問題...大家都諗左個解決方法...
但係就好似無咩成效咁....所以就問下 貴團  戰小庭   有無同g團既各位講過下當晚我地提出既問題呢?
其實如果有既 但係貴團 覺得  無成效   咁不妨再次大家討論下....
另外qml問題....唔係話各位好出qml...只係需唔需要領先行幾既情況下   要動用到qml呢???
再另外   貴團提到 得得b  非貴團之人士  無問題~~~唔該晒先    櫻龍有咩人講既野覺得令到貴團不爽既  我係到講聲"對唔住"
如你所說"你尊重別人 別人才會尊重你"   咁請問可唔可以貴團 搵個代表性人物出來 大家作個交流及討論   而家最主要既問題係~~~各方提出左問題~但就無回應?  係呢到討論,我覺得大家會良性點兒.
講到呢到~thx

特別注明~櫻龍人士抽水者,無明確標題用意者    請小心下埸~
我對我之前令人覺得有呃分成份既留言  再次 sorry

十週年勳章(賀詞)

原帖由 windtom 於 10-2-23 01:26 AM 發表
我地有搵埋當時g團既 戰小庭  戰狼既兔子   一齊入左血染vent到傾過問題
如前文所講......提出個問題...大家都諗左個解決方法...
但係就好似無咩成效咁....所以就問下 貴團 ...

我冇抽水a__a

我好用心咁睇哂咁多樓~~

其實重點係"極夜神想有人入團~再吊到佢冇聲出而已"
唔難丫!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Uriel922 於 10-2-23 04:38 AM 發表
我好用心咁睇哂咁多樓~~

其實重點係"極夜神想有人入團~再吊到佢冇聲出而已"
唔難丫!!!

咪玩啦jk......
我冇收人好耐啦

原帖由 kawah1111 於 2010-2-23 05:03 發表

咪玩啦jk......
我冇收人好耐啦

咁我再簡化D....你都係想比人吊姐=[

原帖由 windtom 於 10-2-23 01:26 AM 發表
但係就好似無咩成效咁....所以就問下 貴團 ...

抱歉..................

禁錯制...DEL番先

自合左ser 都唔知幾耐冇玩過"團"戰lu.....冇上一兩星期一上返可以又見到紅國又多左一兩個團出黎=]

合ser後 "團"戰我只打過跟c團一起玩的,那才是國戰......紅國!? 絕望了~

樓上你生不逢時 冇見到紅國強大
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-14 12:16 AM , Processed in 0.059092 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存