2000FUN論壇

搜索
樓主: 惡魔獵鷹
go

請問... [複製鏈接]

原帖由 乂薄荷綠茶乂 於 10-2-21 05:29 PM 發表
紅國 如果冇在某d打打下會退哂既團會好好多 櫻龍 我係話你地呀唔洗諗

例子呢???????幾時????點退????????
定係明明5個打人地1x個都唔識退個d又賴我地退晒 ????

仲有你地識唔識拉人入高地位跳山包人???唔識可以出聲播

你地團就真係退得快啦,你自己d團員都話過你地架

講多句:問下咁多團,有無見到櫻龍的人退個時,都會塞頻出句,退at陣/退後d補血再打之類的說話

洗乜例子 有櫻龍既埸都有現埸直播

原帖由 乂薄荷綠茶乂 於 10-2-21 05:36 PM 發表
洗乜例子 有櫻龍既埸都有現埸直播

唔好9up住啦 搵埋其他團做證先得架

笑傲無雙

小學雞 打錯字捉字失叫咩?我睇過你地團同g團打既櫻龍唔上建石就人人都知   【重係G團壓 櫻龍個個拆】
你地多數係1隻騎都唔出囉 係到尻出巨 人手拆at 冇做多餘野?
自己知啦 如果係輸團 你地就咪入啦 好笑 見到又唔走場 係咁尻up廢話 要走場就早d啦
入親都做埋d多餘野 輸左就話人廢 人地宣爆qml 又如何 邊個叫你入
自己想呃傷就自己宣場啦 定係話唔夠人呀??怕有大團守??
我玩左咁耐 都唔覺櫻龍打過sa 烏合既
打at唔係做多餘野? 開埋黃頻都照打你地有心打好場國戰?

笑傲無雙

入錯輸場又唔走 就係識串人 無事就話人係輸團
櫻龍打國戰就係識同人吹水
打艾魯就打曬中間 唔洗證據啦
同你地打過既都知你地見ob同at 你地會打at先
輸團?留番比自己個團啦

原帖由 得得B 於 10-2-21 05:39 PM 發表
小學雞 打錯字捉字失叫咩?我睇過你地團同g團打既櫻龍唔上建石就人人都知   【重係G團壓 櫻龍個個拆】
你地多數係1隻騎都唔出囉 係到尻出巨 人手拆at 冇做多餘野?
自己知啦 如果係輸團 你地就咪入啦 好笑 見到 ...

想問下你知唔知1座at幾多血?知唔知3個插左建石的雙手打一座at快同埋易定係出隻巨人去快同埋易???

你打錯字唔明你意思問你係咪偉大呀 捉字蝨

不如問下其他團,我地係咪一隻騎都唔出 face_l_18:

又出巨又人手拆at,姐係尻出巨定人手拆at先?????

1座at:8000hp,+左建傷石的雙手一下可以打170(平均),
我當3隻雙手戰碎擊打(8000/170*3=15下,15下*12pw=180pw,
計埋秒比你15下當1下碎擊1秒都係15秒
,我計埋回pw量比你坐低回pw=16pw/1.5秒
我當我0pw開始180pw/16*1.5秒=16秒
請問聲16秒+15秒=31秒拆1支at快,定係你d團友去收水起巨營跳埋去32pw一下拆得快????
答我邊樣係多餘?????????

丫,,,借問聲你知唔知爆at係扣2格國血
同埋你鐘意係人地at陣比人磨血咩?????

原帖由 得得B 於 10-2-21 05:47 PM 發表
入錯輸場又唔走 就係識串人 無事就話人係輸團
櫻龍打國戰就係識同人吹水
打艾魯就打曬中間 唔洗證據啦
同你地打過既都知你地見ob同at 你地會打at先
輸團?留番比自己個團啦

WOW打中間,比名黎啦唔該
好多次係我地入場先播

我想問下有咩原因我地有ob唔拆拆at???如果個情況係2樣都無人阻住我打???

十週年勳章(賀詞)

不如g團你地d人去問下點解其他團都要打"仆街中伏"出黎啦
已有 3 人評分Good 收起 理由
EVANS.k + 1 GD POINT :O)
武用鬼 + 1 鼓勵
ocean0518 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 殺神小子 於 10-2-21 06:00 PM 發表
不如g團你地d人去問下點解其他團都要打"仆街中伏"出黎啦

個good唔駛多謝我 見到d咁既野我俾得開心._.

原帖由 ocean0518 於 10-2-21 06:02 PM 發表

個good唔駛多謝我 見到d咁既野我俾得開心._.

原帖由 得得B 於 10-2-21 05:39 PM 發表
自己知啦 如果係輸團 你地就咪入啦 好笑 見到 ...

下 我地好多時都會打櫻龍架

櫻龍朋友請加GOOD!

已有 3 人評分Good 收起 理由
雷克斯 + 1 你說的內容我非常同意
windtom + 1
kawah1111 + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

笑傲無雙

你地打AT既人 個個有上
上次庫水 皇室小劍仙 叫過一次左上唔好人手拆AT囉 左上D AT 打到黎主線??
AT遠小小有枝OB囉  叫左佢一次 佢過一陣咪又係再拆
次次入街場輸左就係到嘈 自己又唔宣
邊個入場先邊個知啦  
庫雪G團宣 人地爆QML又係到嘈 你唔鍾意咪自己宣囉 一尾就係識係到屈傷
你地有線唔壓 係到成班人圍住個AT拆囉  唔好比自己團咁多籍口啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 得得B 於 10-2-21 06:07 PM 發表
你地打AT既人 個個有上
上次庫水 皇室小劍仙 叫過一次左上唔好人手拆AT囉 左上D AT 打到黎主線??
AT遠小小有枝OB囉  叫左佢一次 佢過一陣咪又係再拆
次次入街場輸左就係到嘈 自己又唔宣
邊個入場先邊個知啦   ...

次次出QML無人知(又唔見爆到) 當有人要出既時候 路人甲:有人出左啦 路人乙:下 唔能係下化
提問:咁樣係咪中伏既例子?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 jeffrey1025 於 10-2-21 06:06 PM 發表

下 我地好多時都會打櫻龍架

講多句先!~一陣有人又話唔覺就唔好啦
sa包場我地入去打,嬴輸嘛
o係上年超強勢一次都冇閃過
係sa打到悶,唔打我地(我覺得)
但係唔知其他人係咪覺得SA小人打,會打嬴十幾隻就叫打嬴呢

十週年勳章(賀詞)

嘰哩古嚕支哩古嚕 就係咁啦

原帖由 kawah1111 於 10-2-21 06:11 PM 發表

講多句先!~一陣有人又話唔覺就唔好啦
sa包場我地入去打,嬴輸嘛
o係上年超強勢一次都冇閃過
係sa打到悶,唔打我地(我覺得)
但係唔知其他人係咪覺得SA小人打,會打嬴十幾隻就叫打嬴呢

我地包場個陣  見過齊整的血染 個陣仲未分團  見過櫻龍

就係未見過"仆街中伏"團

笑傲無雙

你唔鍾意咪唔好打g團場囉 你地又唔走場 有人迫你留係到??
自己團又唔係夠人壓 又要係到吠 唔該下次唔想打g團場 早走小小啦
人地爆qml又關你地事  要屈人傷宣場啦 ok? 次次爆親係到嘈
都唔知關你地咩事
自己話人輸團 又要係到嘈 唔諗下自己邊個搞起件事
自己團都唔係勁啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:43 PM , Processed in 0.082212 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存