2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 um,,有一d對話可以和大家分享一下,,可以增進技術的說 ...
樓主: l0vebou
go

um,,有一d對話可以和大家分享一下,,可以增進技術的說 [複製鏈接]

枕頭WOR-,-
樓主未系個隻神莉3囉-,-

-,-系啵 枕頭你咁早
今日都出黎?_?

原帖由 l0vebou 於 10-2-20 01:33 AM 發表
小雲都輸過
小雲到現家有冇憎過我

我估你會輸得比佢多,,

我次次單p都win到 z____z

睇完咁多人講....
好似所以事都係有事比人拉曬出黎講...
其實如果你係唔服小雲做會長的話
咁你一開始又點解要加入le...
冇人講過你地唔可以走架wo...
but你地班cata的人係到加鹽加醋就好似唔多岩...
講到底..係唔係應該比番我地自己會解決le.....
(即使冇人解決.....although關你地事..都唔係幾好去咁講..)<--錯誤勿插x1

以下個人感覺:
我自問識2個會的人都ok多的...<--(錯誤勿插x2)
我相信其實冇咩人想係到罵....<--(錯誤勿插x3)
cata大部份人都唔會咁冇品...<--(錯誤勿插x4)
(我同某d cata的人打都冇咩好大事..although有時唔服都有嘈幾句)<--錯誤勿插x4
希望大家唔好再嘈落去吧la...
再嘈對2個會都冇好處...
P.S.:教訓只係2個會以後都小心d收人就好....

bY Dest葾

Pandora有人同你地申訴,rite?
呢點我覺得無問題,問題只係在於人地同你申訴完你週街唱人,呢下非常之無品
另一點我要重申,我本人唔支持小雲呢次既言行,但係同時都睇唔過眼你地係度挑釁他人

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

原帖由 Aquamarine需公 於 10-2-20 12:54 PM 發表
Pandora有人同你地申訴,rite?
呢點我覺得無問題,問題只係在於人地同你申訴完你週街唱人,呢下非常之無品
另一點我要重申,我本人唔支持小雲呢次既言行,但係同時都睇唔過眼你地係度挑釁他人

+10

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

係nakuz 果個post比小雲delete左-.-?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-25 03:31 AM , Processed in 0.032419 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存