2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢夢Online 你地架陣打機定睇女呀= =
樓主: Crow2159
go

你地架陣打機定睇女呀= = [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 9978 於 10-3-18 01:37 PM 發表
學下龍online,人地個代言人 波大大奶fingfing呀,
女人呀!知唔知咩係女人呀!女人乜撚都唔緊要!最緊要波大!

FEZ觀光會員+1
認同 但係波大之餘仲要腰細:)

吾係吾認同你地想講既「打機定睇女」
但係討好既代言人起碼吸引到玩家
玩家多 有一個更大既圈子 更多人交流 GAME都自然好玩多多:)
夢夢OG請趙小姐做代言 最少都減少左好多討厭趙小姐既青少年玩家

多謝:)

玩過星曲WEB 忍影世界

隻game咁差,比咩人都冇用1啦,轉台板好過
1 日鬼咁多bugbugbug,d人中意打飛機咪要令女囉
樣衰又點,又唔係要你識佢,你唔中意咪唔好玩囉,game差轉台板好過
又唔係要你溝佢,你唔中意又要玩,個代理衰咪玩台板,唔使煩
個代言人唔係代理既人員,好似龍online夠有令女,咪又係衰,代理差就差
代言人本身係多魚,只係吸引多d人睇下明星姐,咁點都叫識左隻game,呢次真係唔方唔識啦,go搵得好,大把人講
想要女就去叫雞囉,玩game有咩用成班淫人,唔想登入聽把聲可以換
你唔係唔識換呀麻,傻傻地,台板唔lag,但個女都唔見得好令姐,mv都唔係好好睇

隻keroro張圖好正wow

關係就係佢係電視賣廣告
香港電玩吸引玩家主要都係電視廣告(特別係d90後同宅男)
講得90後當然係年輕啦~~年輕人第一眼當然係睇樣,身材~宅男不用多講了= =
d人見到電視廣告個代言人唔好或好多其他負面因素~~~跟本就唔會去玩隻game又何來知道隻game既內容

夢之樂章搵如花係佢既宣傳手法~(好成功)

如果有只game好玩.又有帥仔做代理~d男的唔so她那有唔玩?可能後會一生滴~<誇張左dd   v_vxd

十週年勳章(賀詞)

同意啦= =..我都唔睇代言人

話知佢搵咩人做代言人 隻game好玩既話 邊個做代言人又有咩所謂?

隻game唔好玩 搵邊個做代言人都係一樣

我係玩左隻game先見到個廣告

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

想挽米挽;;
關代言人咩事呢... ?`

原帖由 QOOQOOLA 於 10-3-19 04:00 PM 發表
關係就係佢係電視賣廣告
香港電玩吸引玩家主要都係電視廣告(特別係d90後同宅男)
講得90後當然係年輕啦~~年輕人第一眼當然係睇樣,身材~宅男不用多講了= =
d人見到電視廣告個代言人唔好或好多其他負面因素~~~跟本就 ...

我刀係為左如花玩夢之=)
樣吾係問題..吾好強迫我聽佢唱歌..
仲要有時死登入..下下15分鍾..我聽到頭都WING'''
依家山左喇叭..個心每次登入刀有野卡住卡住吾舒服''

唔理代言人...玩game就好...理咁多做咩,,

隻game lag到我出技一下lag一下-.-
我打唔到隻怪...隻怪又1xx - 2xx咁打我=.=我好痛姐!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 07:06 PM , Processed in 0.045329 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存