2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 飄流幻境 一隻咁美好既遊戲點解會變成咁 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得] 飄流幻境 一隻咁美好既遊戲點解會變成咁 [複製鏈接]

我封測開始玩
公測既時候
真系連星期六既團p都lag到爆
人好多 升lv都好易找個盤
同團吹下水 唔用外卦都好開心
到出左外卦 成隻遊戲開始由高潮直線下降
去到任何地方都好似死城咁 所有人都系機械人
一直開始衰落去 全頻之前唔少人吹水 好多人買野賣野 總之超多人講野
我講一句全頻 句野好快頂上都唔知去左邊|XD
解任都系 一班30LV唔夠解蛇王 四個人組成一隊 不斷嘗試 你幫我解我幫番你解
到高LV個陣時常幫人解蛇王 $20000
哥陣時仲記得每次攻城戰都系車車家族 爆爆 之爭
哥陣時入車車家族要好高LV 入到簡直身份象徵 -V-
經常有新地圖去可以探險 有新任新技新怪新傢俱新寵物新武器合成...
而家...唉 有眼睇啦 風光不再

好懷念以前既飄流幻境

如果可以重新黎過
我寧願唔用外卦 踏踏實實升等級 唔想再有'屈經'......

可惜...一切已為過去......

以上
飄流宗實玩家隨筆
已有 2 人評分Good 收起 理由
keroro1122 + 2
5201314 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

我都想重新黎過
可惜系冇可能既事

無得屈經=屈機

回復 1# 幸福烙印 的帖子

車車個陣d人有d好狗(有d咋吓,我知好多5係)成日偷p人-,-!
一般2d online game無咗d死人外掛就好少人玩(5係講外掛)不過無外掛對一d人係好事,好似有d人有好多竹蜻蜓,就發達啦

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

如果冇外掛/輔升
好多任根本冇可能夠解
致命呢d任 掂下就冇左
有同冇  有好有壞~~

飄流變到冇人玩
因為網龍唔肯更新
完全放棄飄流甘

回復 5# ★紫B♀ 的帖子

拿,網龍5係5更新,有架,不過人地要狂出d新online game呃錢咁解,講真,網龍d點野真係好貴,最重要係有昆狗5管,要人報警,姐係擺明5想管啦,gm唔管隻game,點玩,加上飄流e隻game,d人多係個全頻講野就大晒咁樣,又5見係其他online game咁做 成日扮晒大佬個頻自己霸住咁,d新手講吓野就話人on,咁d新手點玩?,玩得奈過人,就係度扮勁,如果網龍成隻game汁咗佢,咪又係廢人一個,本人真係好想有個團可以管吓成個ser囉,d物價咁高,任價又比人扯到極低,點玩法 講真,一般有個團管晒o既game,d人都5會亂黎囉!!
=====================================================================
拿,有d人,好多都係咁,成日問心借ac,借咗之後,又5肯off,又有d人,唱人昆,無證據,又話好小心咩都影相,5係想暗示,係好多人都係咁,又有d人,無同我交易過,又5知我有無昆,就比惡劣,e隻online game好多賤人,賤到爆囉
笨蛋卍金<-成日想有人5洗錢升2隻180lv,咩道理??升咗個1lv叫人回水,我5回水,佢毀約,係法律上,我無必要賠架囉,話我昆,叫報警又5報,無證據,唱咩野,笨蛋卍金,5記得同你講,你未搵條月影屈我個陣,佢話過你個名ho seven,叫你獸皮,拿,費事打粗口咋
笨蛋卍金,我愈諗愈嬲,我條脷係無毛架凸^.^凸,睇過你d帖d人,好多都覺你係度做假,邊個昆邊個屈,人地睇得出囉

原帖由 Silvis 於 10-3-2 11:03 PM 發表
拿,網龍5係5更新,有架,不過人地要狂出d新online game呃錢咁解,講真,網龍d點野真係好貴,最重要係有昆狗5管,要人報警,姐係擺明5想管啦,gm唔管隻game,點玩,加上飄流e隻game,d人多係個全頻講野就大晒咁樣,又5見係其他onl ...

我都覺- - 依排玩返飄流.d人成日係全頻講扮哂野咁-_-

報警0.0300蚊點解要報警?跌左落地都唔汁
我冇扮過大佬 囉唔該=]只係1致認同你係昆狗0.0你比人屌你就話我扮大佬?
我成日問人借ac?敢問 我問邊個借ac?唔肯off邊隻ac=]?
你自己已經認左0.0冇證據?我就係唔記得係全頻問你係唔係昆狗~.~
就信你唔昆,比你昆完我係全頻度講左1陣 個個都知你係昆狗我先唱=]
我有人證~.~何來冇證據
仲有我想有人唔洗錢升2隻180lv=]?你冇病阿麻,似你窮到冇錢買點要昆+8靈叉 ?
毀約?有冇我簽名?冇我簽名講咩毀約?
好多人都話你有昆0.0
你d衰野,心照喇~.~

原帖由 笨蛋卍金 於 10-3-5 11:32 PM 發表
報警0.0300蚊點解要報警?跌左落地都唔汁
我冇扮過大佬 囉唔該=]只係1致認同你係昆狗0.0你比人屌你就話我扮大佬?
我成日問人借ac?敢問 我問邊個借ac?唔肯off邊隻ac=]?
你自己已經認左0.0冇證據?我就係唔 ...

肥金咁串架咩-0-

原帖由 小魚xP 於 10-3-6 01:26 PM 發表

肥金咁串架咩-0-

對住d昆狗講道理冇用._.
對牛彈琴

自我中心到呀,如果我昆你野O既,你咪去報警囉
用腦諗吓點解D人要搞大件事又5報警囉,報警搞得最大 點解呢,好多人睇咗你所謂"證據"都企係我E面,因為公道係我E面囉,一個有晒前科O既人,隔一排又再屈人,唉,收歛D啦,再見小時候 比人拉完仲未夠咩,仲等我以為你會改

再見小時候w0w
張圖好明顯係我問你係唔係再見小時候^0^
宜家就屈返我^0^神手-P
仲有我o既目的只係要人知道你做過d咩
我唔係要拎返d錢啵=]報警有咩用?你話~.~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Silvis 於 10-3-20 09:48 AM 發表
自我中心到呀,如果我昆你野O既,你咪去報警囉
用腦諗吓點解D人要搞大件事又5報警囉,報警搞得最大 點解呢,好多人睇咗你所謂"證據"都企係我E面,因為公道係我E面囉,一個有晒前科O既人,隔 ...

WO..講到好正義甘WO...
如果報警有用既話..飄流就唔洗有甘多人比人昆啦
一個有晒前科O既人...話緊你自己?

過去的事已不復反。
正如過去的時間不能再現一般。
LZ節哀順變吧-_-(PAI飛

忍影世界

我覺得 米多得女神;;

話說在前面,我都知網龍不嬲係無點理隻game果種……

但作為打機都打左唔少日子既老玩家,只能夠講俾人爆acc或俾人昆時佢叫你報警係合理要求
因為根本無辦法證明到底係昆定自導自演(咁當然網龍係台灣公司有起呢D事上黎更加有排搞好易不了了之)

就好似當而家有兩個人甲同乙,兩部電腦(IP唔同)A同B
個帳號係甲既,佢用電腦A登入開
然後俾乙用電腦B爆左個acc
係server既角度睇,只係個帳號分別由A同B登入
你唔俾而家操作緊電腦B既人係阿甲既咩?

俾人昆野同一道理……例如你用HKD同人收左野
係server既角度睇都只係個賣家無回報咁俾左一件野你
凡係無用bug而只係正常交易,由server記錄睇到無問題既事,遊戲公司都根本無可能做任何野
你話對話記錄可以證明,你唔俾兩條友係個電話度一路講一路做戲咩……

係呢D情況下係只可以報警,然後由警方要求遊戲公司+上網公司交資料,再查返當時開你acc果個係咩人
遊戲公司手上只有IP而唔會知係邊個用緊個IP,都無可能對個別既玩家講到底咩IP入過佢acc(私隱黎架喎)

我退出左飄流好耐,亦都無點打算再返去……
search下有機會搵返我以前個名既

原帖由 絡超 於 10-4-7 03:21 PM 發表
話說在前面,我都知網龍不嬲係無點理隻game果種……

但作為打機都打左唔少日子既老玩家,只能夠講俾人爆acc或俾人昆時佢叫你報警係合理要求
因為根本無辦法證明到底係昆定自導自演(咁當然網龍係台灣公司有起呢D ...

拿拿拿,咁你5好咁講,有對話同資料,警方就做到野 警方樂意接E一類電腦罪案 網龍佢係講明5會幫助任何E1D野,係要從法律途徑佢先會出手,仲有個黑森林仔仔,5該,你知5知呢E一D案件,只有3成左右有人報案 咁你點知警方做事能力呢?
"如果報警有用既話..飄流就唔洗有甘多人比人昆啦 "<-你係咪又想犯法呀

忍影世界

。。。
人家在說飄流變成咁丫 你條友仔又up乜再見小時候

你好想再見你小時候@v@?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:20 PM , Processed in 0.046184 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存