2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 好心啦,學人玩人地個信用評分
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Silvis
go

[其他] 好心啦,學人玩人地個信用評分 [複製鏈接]

原帖由 20102009 於 10-4-2 04:24 AM 發表
冷靜冷靜;樓主你想點=.= 飄流不嬲吾興呢樣野
吾玩你果個咩信用評分就串人.v.?你把口收下好不?講少幾句粗口無人當你吾識粗口既
放心~

你5知咩事咋,個笨蛋卍金,有次,用全頻搵人幫升,ok我接佢job,佢就同我個咩24小時掛(個無任何輔助程式)咁我咪話要加野囉,之後我有同佢升架,我仲有人證知我幫佢升緊,我一放學就同佢升,跟住我問佢比5比,佢同我講話5加野,仲同我講5升回水,同升咗1蚊都5比咩道理???之後我咪5so佢繼續升囉,佢話我係再見小時候(後期發現佢先係),仲話我昆,見佢屈得咁好,咪叫佢慢慢唱囉,仲叫佢用全頻唱,之後我咪拎晒證據證明我無昆囉,ok有人信,之後佢學人玩小圈子,識埋d係全頻較多講野o既人黎屈我,咩料?話水1好多人唱我?咪又係e件事發先咗之後,d人博出位先唱囉,同我同組d人都知我唔昆,仲咩都肯,我口臭同有無昆有咩關係先,咁d擦鞋仔就一定5會去打劫架?

忍影世界

原帖由 Silvis 於 10-4-6 07:06 PM 發表

你5知咩事咋,個笨蛋卍金,有次,用全頻搵人幫升,ok我接佢job,佢就同我個咩24小時掛(個無任何輔助程式)咁我咪話要加野囉,之後我有同佢升架,我仲有人證知我幫佢升緊,我一放學就同佢升,跟住我問佢比5比,佢同我講話5加野 ...

我賣了隻打手給他

原帖由 20102009 於 10-4-6 10:46 PM 發表

我賣了隻打手給他

佢屈我為咗博出位囉,打手好勁咩??我放個d ac都5止啦

你真係唔知醜=]你太神-P
恭喜你就快做公敵-P
你有咩人保證你唔昆~.~?
如果有信譽的話 我d野豪俾你-P
我唔想同你呢種無謂人曬咁多時間
如果冇你唔駛講咁多野-P大家明曬-P

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

原帖由 Silvis 於 2010-4-6 07:06 PM 發表

你5知咩事咋,個笨蛋卍金,有次,用全頻搵人幫升,ok我接佢job,佢就同我個咩24小時掛(個無任何輔助程式)咁我咪話要加野囉,之後我有同佢升架,我仲有人證知我幫佢升緊,我一放學就同佢升,跟住我問佢比5比,佢同我講話5加野 ...

你打字一大段過= =""

睇得好辛苦

原帖由 ★紫B♀ 於 10-4-7 09:52 PM 發表

你打字一大段過= =""

睇得好辛苦

知5知有一樣野叫速讀??
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-6 12:55 PM , Processed in 0.030224 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存