2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 "5會學d" , "lor" ,"算5算" 是否真正中文? 另外... ...
樓主: 畸K
go

[疑難] "5會學d" , "lor" ,"算5算" 是否真正中文? 另外... [複製鏈接]

原帖由 Sunny| | 於 10-3-16 12:52 PM 發表

我一下子急降

你做乜腳軟

原帖由 柏利思娜 於 10-3-16 01:20 PM 發表

我好想見到你。。。我生日-_-你唔會想我係海洋公園因為見唔到你而喊住走掛

嘩屌
新新有人示愛

異兄一陣入黎砍你

十週年勳章(賀詞)

原帖由 介_法拉利 於 10-3-15 22:41 發表
果個post既問題決已解
呢邊都唔駛再嘈啦

1場大火.......不是話熄就熄
人地鐘意開呢個post黎鬥氣,有乜計
最慘1個buy佢既人都冇呀
已有 1 人評分Good 收起 理由
熱血2 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 .彰. 於 10-3-15 22:44 發表
你打文言文啦
自己私事唔好物都放上黎....
陣間柯屎唔出又放上黎...我都唔知點答你好...

佢教授黎架......極有可能
已有 1 人評分Good 收起 理由
熱血2 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 EVO-MC 於 10-3-16 13:51 發表

1場大火.......不是話熄就熄
人地鐘意開呢個post黎鬥氣,有乜計
最慘1個buy佢既人都冇呀

開個post黎鬥氣係你講得出架喎
唔通你連自己做過d乜都已經唔記得晒?

真係一日唔死一日都有機會見到奇人

而且呢度同"你開果個貼"都有人同你持相反意見
唔知係咪你選擇性失明而忽略左呢 ?
原帖由 EVO-MC 於 10-3-16 13:52 發表

佢教授黎架......極有可能

玩接龍玩到開post果個原來係另有其人丫?
不過咁岩又同你同名喇可:smilie_:): ?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:00 PM , Processed in 0.027362 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存