2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) PVP有邊D公會戰場勁?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 程嘉敏
go

PVP有邊D公會戰場勁? [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 小祐 於 10-3-25 04:27 PM 發表

你係唔係真係唔識中文??我重新講,我冇話佢地食小生命唔岩,(((((只係話佢地一冇哂小生命,就淆到成幾日係城到等boo買點買小生命姐))))再重新講一次,我冇話佢地食小生命有問題.

又會個個都可能誤解左你句野都有既 會唔會係你表達能力有問題啊

原帖由 今鳥 於 10-3-25 06:11 PM 發表

又會個個都可能誤解左你句野都有既 會唔會係你表達能力有問題啊

唔知呢,不過似係你地理解力有問題z_z(唔係個個,係得果幾個z_z)

原帖由 小祐 於 10-3-25 06:58 PM 發表

唔知呢,不過似係你地理解力有問題z_z(唔係個個,係得果幾個z_z)

你自己都唔好得幾多==你好似未係好識打團p@o@
關boo乜事==boo做乜食小生命?...都話我地無豬包咁威既龍騎咯==
小生命係for ec的==
乜你地果邊狂戰食小生命架?咪仲狼過我地@o@"

你係唔係真係唔識中文??我重新講,我冇話佢地食小生命唔岩,(((((只係話佢地一冇哂小生命,就淆到成幾日係城到等boo買點買小生命姐))))再重新講一次,我冇話佢地食小生命有問題.

我諗係你唔識中文多d囉, 你邊隻字見到我打話你講小生命有問題? 你唔好覺得我一回覆就係吊7你先得ga, 定係你心有鬼呀, 好明顯我係講緊全部人啦.... 我問小生命有咩問題, 你就覺得句野同你講,
你都幾有趣, 中意拿屎上身, 唔怪得你地會比人打得咁勁

人地小生命,多ec有咩問題?你有錢可以去買小生命,再有錢d都可去買生命石,無人會話你,你更可以去收多d ec返來同佢地死過....同埋我想問點解你會話人地要靠boo買小生命@@"?從何見到得boo買小生命??同埋ec死左唔用小生命起身,你想搵咩人救佢起身??if 全個小人國d人搵boo買小生命,甘boo 要幾錢買@@

pvp都有好多勁人/公會架
pve我只聽過有個元可秒殺幾個人

你張相對野秒殺左我

原帖由 小琪* 於 10-3-27 11:09 AM 發表

人地小生命,多ec有咩問題?你有錢可以去買小生命,再有錢d都可去買生命石,無人會話你,你更可以去收多d ec返來同佢地死過....同埋我想問點解你會話人地要靠boo買小生命@@"?從何見到得boo買小生命??同埋ec死左唔用 ...

我都講左人地多小生命同多ec冇問題= =,我只係話冇小生命,就淆到唔出城,個個都話boo買小生命,(ps:唔只係得ec有小生命z_z)

原帖由 醒未呀柒頭 於 10-3-26 04:05 AM 發表

我諗係你唔識中文多d囉, 你邊隻字見到我打話你講小生命有問題? 你唔好覺得我一回覆就係吊7你先得ga, 定係你心有鬼呀, 好明顯我係講緊全部人啦.... 我問小生命有咩問題, 你就覺得句野同你講,
你都幾有趣, 中意拿屎 ...

勁呢你,你講過d野當冇講過,係到講野,又唔敢講你係邊個,又要大大聲講z_z

原帖由 wingwing0606 於 10-3-25 07:03 PM 發表

你自己都唔好得幾多==你好似未係好識打團p@o@
關boo乜事==boo做乜食小生命?...都話我地無豬包咁威既龍騎咯==
小生命係for ec的==
乜你地果邊狂戰食小生命架?咪仲狼過我地@o@"

次次打小人國同和平,我都係到,(記住我個名啦z_z)我冇講過boo係買比自己食(你地d龍騎d小生命都多到要擺攤z_z),(唔好講咁多啦,幾時又吹雞打過啊,琴日攻又攻唔入,守又守唔到,2個人清你地7個啊z_z)(我地d狂戰冇食過小生命),只係不斷死完係小惡番來姐.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小祐 於 10-4-1 11:48 AM 發表

次次打小人國同和平,我都係到,(記住我個名啦z_z)我冇講過boo係買比自己食(你地d龍騎d小生命都多到要擺攤z_z),(唔好講咁多啦,幾時又吹雞打過啊,琴日攻又攻唔入,守又守唔到,2個人清你地7個啊z_z)(我地d狂戰冇食過小生 ...

咁其實你game名係乜?

原帖由 小祐 於 10-4-1 11:46 AM 發表

勁呢你,你講過d野當冇講過,係到講野,又唔敢講你係邊個,又要大大聲講z_z

我大唔大聲我就唔知啦 , 我打字咋, 我打字嘈到你咁我唔打得咁大力囉...  

我個人好怕羞呀, 自問唔係咩風云人物, 講名出泥做咩, 比人笑咩, 好似你咁, 怕人地唔知你係邊個, 我識寫醜字呀

原帖由 醒未呀柒頭 於 10-4-1 12:02 PM 發表

我大唔大聲我就唔知啦 , 我打字咋, 我打字嘈到你咁我唔打得咁大力囉...  

我個人好怕羞呀, 自問唔係咩風云人物, 講名出泥做咩, 比人笑咩, 好似你咁, 怕人地唔知你係邊個, 我識寫醜字呀

哈,你識寫,不過你唔知醜呢z_z,只係識係論壇到串人,又唔敢講名,垃圾一名z_z

原帖由 harry-chan111 於 10-4-1 11:53 AM 發表

咁其實你game名係乜?

靚仔祐a_a

原帖由 醒未呀柒頭 於 10-3-25 04:41 AM 發表

你講緊你勁? 唔玩就最勁啦, 又唔洗比人打, 留言唔好講廢話啦垃圾...
唔好見人地有個茶字就同你拉上關係啦on 9仔, 睇你個款都係on 9仔比人殺到唔玩果種, 講西咩

佢系game度問下佢識唔識我先  當初唔玩系為女同隻game唔平衡既 ac都放埋啦 柒少陣啦 收下風好冇:D
有個茶字就拉上關係@@??我地跟本就有關係      笑料  唔怪得之81key依家變到咁少人 咪就系有你呢d人存在囉 笑(!)

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 11:59 AM , Processed in 0.073357 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存