2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 提出你對黃國任何一個團意見....作分享 (歡迎 任何一個 ...
樓主: 風靜月乂
go

提出你對黃國任何一個團意見....作分享 (歡迎 任何一個團長/團友 出黎觀看) [複製鏈接]

暈左既讓下俾擊劍..
  重壓冇錯 地火都冇錯
      蓋擊劍大吉都冇錯
            但係放走人有錯

沒有指定哪一個團,因為是全國通病...
退太快也是黃國一直以來的問題...
中央廚問題很像有改善了?

原帖由 試插 於 10-3-24 11:34 PM 發表
超混亂

同感
我決定唔插口
食花生算數

原帖由 tst607 於 10-3-25 01:50 AM 發表

同感
我決定唔插口
食花生算數

我只好保持沉默

原帖由 tommyylc 於 10-3-25 01:19 AM 發表
沒有指定哪一個團,因為是全國通病...
退太快也是黃國一直以來的問題...
中央廚問題很像有改善了?

因為對面都沒人可以廚罷了 XD
那只好轉線去廚

不明真相的人路過

我估你仲係唔知自己個腦講緊乜a_a[100%]
:thup: :thup: :thup:
呢d野冇所謂嫁,,兩個人混淆左係同一個人
我藍國轉過黎黃國,,
家下個時黃國好尻勁?
咪又係一樣係咁
你屈得就屈
正一0n系黎^_^
話你0n9就十句駁返你轉頭
唔怪得vp團禁橪廢喇
你地同dy比,,
人地仲擴得快過你
做錯野,,做少應唔死頂
壓線又壓得勁過你
你地?!
收嗲喇去^_^
個個冇腦
比人跳山夾人都唔走呀
仲係到打
擴又擴到禁春慢
你係到串我轉國橪跟國橪乜橪野都好
你自己咪又係一樣╮(╯ _╰)╭
一尾死頂
最後都係冇好結果,,
咁又係既,,個團都0n橪尻,,隊長副隊又係禁尻
打尼可個場守方仲可以走去擴左右唔擴中間先
擴曬左右先擴中間,,
仲要用侵擴
你地唔尻識擴唔好銀擴喇^_^
試下係c團打國戰你地咁樣擴丫
你班橪樣睇下會唔會比人踢尻曬
自己係到串柒柒,,
不如自己改橪下喇
人地比意見你又唔聽
係呀,,係吹你唔脹
你可以唔聽既
以你禁無腦個腦生草邊會識改^_^?:thup:

原帖由 -逆天- 於 10-3-25 01:09 AM 發表
  但係放走人有錯

絕對應同

大家一人少句啦
(yo 一分到手 )

頂你兩個咩事呀
岩岩係學校先比班仆街整完  諗住上黎鬆鬆
就見到d咁不堪入目既野

「靈騎」先生
你所講個d同意見1d關係都冇
你哩d叫「挑釁」
唔好阻住人地個po討論意見
自己出去開個post嘈

有邊個團未輸過?
輸番轉頭又如何?你有考慮過其他因素?
唔好講到咁理想啦
戰略多唔等於打得好
到你帶團既時候你又係咪咁講?

對於你啲粗口我就無謂以牙還牙,
不過我地VP團係黃國,點解要同藍國Dy比?
係比既,都同黃國其他團比。
但係如果你係都要拎我地團同其他團比,我只能夠講一句
我地係「比上不足,比下有餘。

我地團唔夠Dy團勁可能係事實,
但係所有野都有第一第二第三架喇,
今日你用Dy團比我地,
難保到我地勁過Dy團既時候你會用其他更勁既團黎講?
個團有幾多實力我地自己知,
就算我地見識少,唔清楚其他國實力,
就算我地井底之蛙,又如何?
至少我地有講有笑,齊齊開開心心打國戰。
至少我地唔會見風駛艃。

如果你唔想我地亂擴,
麻煩你就好好教識一班識擴既新手,
我地唔擴既時候又有人話老手唔做野,
擴既時候你又話亂擴,
你講到咁勁就唔該你自己做場好戲出黎先。
淨係識得紙上談兵,空口講白話,
就算係奧巴馬都毫無說服力=]
淨係識得叫人做,但係自己就坐係度等成果,
你哩種人簡直係黃國既「恥辱」=]

至於邊一個引起罵戰先,惡意相向,
相信路人皆知,亦無謂多講。

最後,有意見歡迎一齊和平地討論,但係如果係惡意中傷,甚至蓄意詆毀,
本團絕對樂意奉陪到底。

我最愛QML

我本身係以第三國入黎講黃國有咩事
但係唔知點比人鬧

wo,,斷影 幾時到你出場嫁a__a?
終於有返個正常小小既人出黎講
好讓唔洗我去爆粗~~
講真丫~~
有邊個話一定要比自己國既
你自己比自己國
最終都唔會有好既成果
一小小一小小
呢家又唔係黃國同黃國打
係出去同四個國打
我拎dy團同你地比好正常姐咁?!
[最後,有意見歡迎一齊和平地討論,但係如果係惡意中傷,甚至蓄意詆毀,
本團絕對樂意奉陪到底。]
請先睇上幾段回覆:
---------------------------------------------------------------------------------
哦...條仆街叫 靈騎!!~
---------------------------------------------------------------------------------
哦...我知呀!!霍克果場呀ma.....知你好撚勁.....1個遊打嬴我地d戰.....勁wo
係黃國....成隻狗咁....見藍國勁 就去藍國!!~
我都忍得你耐啦!!!~見人地團勁就轉團....見國勁都唔例外啦....
知你勁....1個係藍國既遊都打嬴我地黃國既戰.....藍國係咪比你神力.......串柒柒 仲要....我叫你去單挑.....
你淆到淆到去撚左邊???~~~~你開定你黃國ac "靈騎"  你用咩職都好....咁撚勁 我同你打番場囉!!
唔好靠住藍國大部份人既努力!!!就係到也文也武.....!
我同小F 都等緊你 !!!~ 是但挑我地2兄弟都OK!!!~等緊你....我好撚驚你唔ON黃國AC囉!!~
仲有....果場我地只有7-8個人....你認為咁樣係反輸話我地VP團既.....
咁...你玩咁耐FEZ~~~~都知一場有幾多人嫁...?
其他人唔合作我地再努力都打唔掂你啦....靈騎哥~你咁撚勁 用遊打戰!!~
c團?有什麼問題?~~~
7左?
好明顯...有人係沖住我地團黎先會講呢d說話....
話唔定係中意話人既人呢???~
o~佢係好人???你呢?~~正義超人?
----------------------------------------------------------------------------------
我依家就假設搞錯左?
佢個ac有無比人隨便入我唔知...我亦唔知係邊個入
但...我知佢有個藍國ac 叫 "裂x魂" "x"唔識打
但好明顯一個人好地地唔會咁樣講野囉...講到咁勁...
我即場叫佢開正身隻揪   走都走唔切
好明顯心有屎~~~可能係佢d fd 針對我地!!!~
你地亦唔需要教代邊個玩佢ac...可能有人存心不良
但係我既確認底下....我剩係知佢係  靈騎
如果係其他人 咁講.....請出黎...搞番清楚件事
唔係我會只會認定佢係 靈騎 ... 夠謄講唔夠謄出黎對質....
同埋 你話你用遊好勁....打嬴戰....?
夠薑咁樣打嬴番我ok?
----------------------------------------------------------------------------------
終於浦頭啦?~~~~聖帝....我撚知你係契"帝" 定閞帝.....
最撚憎d仆街 牆頭草2邊擺......
見邊個國勁囉....入邊個國囉.....
黃國c團強盛時期....咪長玩黃國囉......
到藍國勁啦~~~就轉國......
又唔見你係黃國嬴藍國串藍國?
我地渣我地認...只少我地團有講有笑...洗似碌撚咁邊到勁囉咪去邊囉~~~
蛇叔...我睇到你段野都唔想嘈佢嫁啦~~~~
咁撚勁囉  ....上次嬴變輸果場.......
用遊打嬴我地戰 咁把炮 咪打番場囉~
你話跟我地?好過跟呢家?~~~做人隻狗呀....跟跟跟~~~~
~你好撚勁就唔撚洗縮啦~~~柒頭....
話係FF團跟我地果隻狗....好明顯佢係靈騎~~~~
我比唔夠D狗糧食飽佢...咪狗反咬主人囉.............
忍得多?~我反輸你又知道咁清楚?
~~你同裂魂係2個人?我唔知你係裂魂?
~~當你咁講....我藍國無線人?~搵唔到你係乜水?
係黃國就唔夠0咁講....去到藍國....霍克果打嬴左啦~~~仲唔起勢咬人?~
你都幾識食....
嗲唔多啦~講到用遊打嬴戰咁犀利~~打番場睇你係咪咁撚堅~~
仲有一個團係自己有份搞出黎....見到自己個團.咁比你侮辱法 講真呢啖氣 哽唔落~~~
奉勸各位....因住隻巴哈狗 養唔熟咬你一口....
講真個句,,本來我就唔應該係個post到既
係你個個大/細F係到挑釁我話我係裂云
我先上黎嘈
我有幾可上黎2kf到回post?
係有人串柒我我先上黎講
我都想平平靜靜咁討論
係你個大/細F係到混淆我係裂云姐
仲係到串柒柒咁
呢d,,我冇野講呀~~~
你搞得掂佢既,,你先好講
[最後,有意見歡迎一齊和平地討論,但係如果係惡意中傷,甚至蓄意詆毀,
本團絕對樂意奉陪到底。]
我個人要求冇乜所謂既
一係講對唔住,,我根本就冇要求
你出得黎講錯野就唔該講對唔住
我就當冇事發生就算,,
你要係同我作對既話
我都冇辨法嫁
你地自己搞先既^_^不如自己再搞返好佢
咁先做得好嫁~~咁咪和和平平講囉~
仲有,,你地話我係裂云既
你可以問黃國大部份人
我深深相信佢地一定會話我唔係
而咁你都唔信既話
咁就由得你喇~

我仲係唔知你地因咩事嘈起上黎 囧rz

回復 115# jccy1101 的帖子

去番問題既根源
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... p;extra=&page=4

某人標籤我地團係癈團
f唔gur咪咬佢- -

夠膽死將我同裂云兩大條友混淆
笑左

原帖由 靈o騎 於 10-3-25 07:57 PM 發表
wo,,斷影 幾時到你出場嫁a__a?
終於有返個正常小小既人出黎講
好讓唔洗我去爆粗~~
講真丫~~
有邊個話一定要比自己國既
你自己比自己國
最終都唔會有好既成果
一小小一小小
呢家又唔係黃國同黃國打
係 ...

或者大F的確搞錯,
但閣下亦有侮辱本團之嫌。
本人暫時未能與大F聯絡,
如果證實乃誤會,
本人先代大F道歉,
但亦請閣下為曾發出侮辱本團之言論而作出合適的回應。

原帖由 斷§影 於 10-3-25 08:47 PM 發表

或者大F的確搞錯,
但閣下亦有侮辱本團之嫌。
本人暫時未能與大F聯絡,
如果證實乃誤會,
本人先代大F道歉,
但亦請閣下為曾發出侮辱本團之言論而作出合適的回應。

冇端端俾人小,俾我都火啦=,=

原帖由 靈o騎 於 10-3-25 08:30 PM 發表
夠膽死將我同裂云兩大條友混淆
笑左

請問....你覺得自己好出名咩-.-?
你出名混淆就話姐....但係....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 02:27 PM , Processed in 0.049639 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存