2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《奇§緣》余柳欣命運在您手!{結果: 項目4 ...
樓主: 某敏=]
go

《奇§緣》余柳欣命運在您手!{結果: 項目4 [複製鏈接]

每樣我都唔想投-。-冇樣岩心水-。-  我認為 打死左葉葉之後 跟住余余令到葉葉佢反省 跟住 葉葉決定番去條村到生活︿。︿ 跟住余余番去屋企訓。。。。

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 【蒸餾水〞 於 10-4-8 06:54 PM 發表
每樣我都唔想投-。-冇樣岩心水-。-  我認為 打死左葉葉之後 跟住余余令到葉葉佢反省 跟住 葉葉決定番去條村到生活︿。︿ 跟住余余番去屋企訓。。。。

哇咧
叫得好親切 (鼻血~~

原帖由 某敏=] 於 10-4-8 07:41 PM 發表

哇咧
叫得好親切 (鼻血~~

如果魚柳番到原世界可能會好掛住d村民
所以個結局就係村民比左個時空碎片比魚柳
得閒就番下去咁-"-

十週年勳章(賀詞)

話說;余柳欣比隻暗弓打羸左;)變反隻余柳包o_o無嘟嘟變左加十五光弓;打爆左佢個頭o_o;(完

十週年勳章(賀詞)

結局拍動畫
最好個名都岩返

十週年勳章(賀詞)

呀敏呀敏
我想拍呀
你洗乜學剪片姐, 我幫你整咪得囉(反正我打算(如果)你poz左斷片上黎, 我都會save黎再汁汁佢

順便教埋我拍

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 小戰士TAMAMA 於 10-4-8 07:47 PM 發表

如果魚柳番到原世界可能會好掛住d村民
所以個結局就係村民比左個時空碎片比魚柳
得閒就番下去咁-"-

你令我諗到點用結尾果句了+ee

原帖由 【蒸餾水〞 於 10-4-8 06:54 PM 發表

去佢屋企訓咁堅呀- -

「我靠!這丫頭到底懂不懂遠征的,隊員就算死亡,稍等一會兒不就活過來嗎,動不動便打人!!」林亦豪邊整理頭髮,邊發狠罵道。
= =我靠唔係xx咩[本人睇左十幾廿n次]

「實不相瞞,其實你在一千三百年前,就是艾美溫的原居民。你的九級五等卡片人人虎視眈眈,特別是有個男生不斷打聽你的下落,還請來一個法師在你與他的身上下了詛咒:如果你們正式格鬥時,被打敗者的卡片將會落入勝方手中。這可是一個殘酷的詛咒,可想而知他的野心非常大。現在既然你回來了,我就把卡片還給你了。至於之前你的無意識狀態下變身,那是我為了你變身後的安全,讓你在變身時的靈魂暫時離開身體,把你一千三百年前的靈魂重新喚來。現在你已經明白了一切,我亦不必再把你的靈魂喚來喚去了。你以後的變身都會恢復意識,讓你自己操控身體。你要小心點,我的女兒。」

= =一千三百年仲係得15碎

本人大愛水咒[boy+girl]仲畫左一個女水咒[睇左你個自畫女光弓自認唔夠你好]

原帖由 某敏=] 於 10-4-8 10:51 PM 發表

你令我諗到點用結尾果句了+ee

講句多謝-"-

原帖由 a2004061 於 10-4-9 08:08 AM 發表
「實不相瞞,其實你在一千三百年前,就是艾美溫的原居民。你的九級五等卡片人人虎視眈眈,特別是有個男生不斷打聽你的下落,還請來一個法師在你與他的身上下了詛咒:如果你們正式格鬥時,被打敗者的卡片將會落入勝方 ...

余柳欣是轉世的
話說你知道甚麼是轉世嗎-_-?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 某敏=] 於 10-4-9 06:47 PM 發表

余柳欣是轉世的
話說你知道甚麼是轉世嗎-_-?

知......

我起度諗緊個結局...

反正都係結局就不如加埋敏做其中一個角色啦

哈哈...等我又作下先=]

幾年後...
某葉終於3轉+9..
佢就去左搵小余對戰...
一開始...
小余領盡優勢...
但係冇幾耐...
佢發現...
佢既光之力開始被吞食...
小余心想..."這是甚麼回事?!!!!看來要速戰速決!!!"
於是小余一招大技西過去...
比某葉避開左...
但係!
係某葉背後竟然出現左一粒好大既黑洞!!!
佢叉錯腳跌左入去- -+
小余佢轉頭一望..見到............
係晴晴,關關同埋...爸爸媽媽?!!!
係佢地身後仲有粒大約只有5,6碎既男暗咒..
晴晴::"佢識搵人幫拖我地都識-v-!"
關關::"多得佢識正個黑洞扔走佢...唔係既話你性命難保..."
爸爸::"發生左咁大件事...你做咩唔同我地講..."
媽媽::"呢個係你細佬..佢係施凱雯既轉生..."
小余::"小雯..?"
小雯::"嗯..小余..好開心可以見返你..k實...我都係2年前先記得起前世既野...好對唔住...當我黎到呢到既時候...我好驚比你發現...多得晴晴佢幫我隱瞞...我有時會偷偷去睇下你...但係我發現...你好似..好掛住以前果到.....所以我決定搵個方法送你返去...點知...我最後為保你一命...送左葉呢個魔頭去左你原先個世界果到..."
小余::"咩話?!"
小雯::"唔洗咁緊張..係果到..唔似艾美溫咁...佢用5到暗之力嫁..."
小余::"....我要返去...."
晴晴::"下..但係.."
小余::"我要返去呀!!!"
-----------------------另一方面-------------------------

"呠呠呠..."
某葉睜開眼....心想"呢到邊到黎..? 全部都係我未見過既生物既!!!"
"岩岩我做緊d咩...係wr...好似同余柳欣對戰...跟住佢好似發現左果到其實係我設既局...跟住..跟住..."
"我眼前一黑..咩都睇5到...算吧..先離開呢個鬼地方先..."
佢向前方既1架車攻擊[^&%*(]←唔知咩技
1秒...2秒...
冇了發生- -+
佢發晒炆陣..
但係佢乜技都出5到...
佢第1次發覺...佢自己係幾咁無能...
這時候...有1隻手{第}去佢到....
佢抬頭一望...
係余柳欣!!!
仲有一個好細個既男暗咒...
小余::"返去吧...小雯已經解除左我地2個既咀咒...以後...我地就冇恩怨..."
某葉::"小雯..?唔通佢係..."
小雯::"施凱雯。"
某葉::"哈哈哈哈...估5到...我葉厲剛都有咁既一日...哈哈哈哈...小雯你竟然轉世返去艾美溫...仲記得返以前d野...你殺左我報仇喇...e+我已經係個廢人...冇乜生存價值..."
小雯::"k實我都冇怪過你...你對我恩重如山...我條命本身已經係你既...你殺左我...我都唔會有一點怨恨..."
某葉::"原來只有我...只有我一直{汁}{迷}不誤..."
小余::"返去喇..我相信...佢地會原諒你..."
某葉::"嗯..."
點知...就係小余轉身既一刻...某葉令住佢把刀..插落去佢自己到....
某葉::"余柳..欣....我..知道...我以前...做..錯...左....你...對...我既...恩惠....我....來......生.......再.....報................."
小余::"葉厲剛!!!"
某葉去世以後...
小余決定左要離開艾美溫...
佢想脫離戰爭...
於是佢就同雯雯走左...

之後關關緊係去左搵人la><
之後果d就係余余同關關既愛情故事
如果係咁姐係仲有排比你作a__________a
仲有葉葉要去報恩呢=]

當然...呢一切都係我既幻想-,-
可以唔洗理我...
我知好多錯字=]
{}入面果d係同音異字黎-,-'

原帖由 [~薰衣草~] 於 10-4-10 02:41 PM 發表
哈哈...等我又作下先=]

幾年後...
某葉終於3轉+9..
佢就去左搵小余對戰...
一開始...
小余領盡優勢...
但係冇幾耐...
佢發現...
佢既光之力開始被吞食...
小余心想..."這是甚麼回事?!!!!看來要速戰速決!! ...

你係我篇作文帖回多次
我要加gd\口/

點解...
頭3個選擇既結局
全部都係話暗弓個個輸... 之後又係冇左暗弓張s卡
咁有咩分別- -?
yy 冇暗弓打win -.-
係呢個故事到 係米可以加插 1 d 既神秘又比主角重勁既人呢
例如...主角為左能夠清楚對方既實力`去某d地方向d 12/13光弓 拜師
令自已得到更強既實力提升@@
令外... 我覺得作為 1個 邪惡既中心人物..得+5暗弓.. 好似特顯5到佢既勁. 足以去威脅到佢光弓+9

原帖由 ann18191823 於 10-4-10 04:11 PM 發表
點解...
頭3個選擇既結局
全部都係話暗弓個個輸... 之後又係冇左暗弓張s卡
咁有咩分別- -?
yy 冇暗弓打win -.-
係呢個故事到 係米可以加插 1 d 既神秘又比主角重勁既人呢
例如...主角為左能夠清楚對方既實力`去 ...

1同2咪係暗弓贏-_-

仲有都話佢遲d係會變強-_-`

不如講葉葉咁做係想親近佢丫-V-
我記得一開頭好多關於小余既曖昧-V-'
不如加埋葉葉落去A________A
咁樣我邐可以寫到35集↑A________A

點睇0.0
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:15 AM , Processed in 0.046908 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存