2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 有關小弟管理灣版一事(唔該#23提供資料) (阿龍更新#102 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: mynameis...
go

[疑難] 有關小弟管理灣版一事(唔該#23提供資料) (阿龍更新#102 p6) [複製鏈接]

叫條lun樣出黎啦:)

十週年勳章(賀詞)

講真..我覺得條友搞事既成份多
佢吵完你又點會仲出黎露面..
就算佢出到黎..咪又係會引起罵戰

ps...路過

BB車神投訴既係關貼既原因

新手問問題緊係有少少低b,唔識就緊係要問啦,我識既就唔洗開post啦
討論區唔比新手討論新手問題,好似比人歧視lo
仲有某d人係到針對d新手,新手問題係膠既你可以唔應佢姐
好在有好多善心既人答我問題!!!
Mynameis... 刪人地既帖比d咁既 理由人地,真你冇天理!!!

建議副版下次關貼時原因講明係
短時間內大量發新貼灌水/請集中於一貼發問
無謂俾其他人有位入你

如果壇主入黎睇既,請睇睇事實之全部而非BB車神之片面之詞及圖片
新手~有冇人教我set車,我連set車既位置都唔知係邊?  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  7 / 46 10-4-12 10:58 PM
by 新浪

如果新手(乜都唔識)岩岩玩灣岸,有冇網/其他資料可以提供?  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  5 / 70 10-4-12 10:42 PM
by Ace..

我想知最早既灣岸歷史至現在...有冇人可介紹下?  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  6 / 146 10-4-12 09:39 PM
by ~SiSi~

你地而家有幾多張車卡?唔計車檢果d   1 2  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  26 / 211 10-4-12 09:05 PM
by 真.流星戰士

精品文章 比人刪.....  投訴及舉報區 BB車神
10-4-12  1 / 25 10-4-12 05:40 PM
by ngai

針對會員+ 粗口 4/12 (8:26) 更新了  投訴及舉報區 BB車神
10-4-12  1 / 19 10-4-12 05:39 PM
by 封之介

[劍狐傳奇]小小的回憶~  劍狐傳奇 BB車神
10-4-1  14 / 181 10-4-12 03:55 PM
by BB車神

story最高係唔係9999 ?定係可以突破4位數字??  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  18 / 277 10-4-12 02:22 PM
by 1045

你地點解要玩灣岸?   1 2  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  21 / 184 10-4-12 02:20 PM
by KaKiT..``

灣岸帶左d乜野比你?令你愛上佢?~?  灣岸3DX+ BB車神
10-4-12  17 / 214 10-4-12 02:19 PM
by 1045

如果張車卡濕左水 仲用唔用到咖?  灣岸3DX+ BB車神

最後,我希望呢個只不過係一個小小溝通上既言語誤會喇
如果係誤會既就不如大事化小,小事化無喇
化戾氣為祥和
唔好要壇主,各版主同各會員難做喇

@_@做好自己本份is okkkkkkkkkkk

原帖由 Q33NY 於 10-4-13 01:58 PM 發表

建議副版下次關貼時原因講明係
  短時間內大量發新貼灌水/請集中於一貼發問
無謂俾其他人有位入你

如果壇主入黎睇既,請睇睇事實之全部而非BB車神之片面之詞及圖片

新手~有冇人教我set車,我連s ...

問題車神

條友我都想吊佢好耐 , 問埋 d 野真係無謂野 , 一兩個 post 都算 , 十鳩幾廿個都唔知佢係度做咩 ...

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
呢條post 直情睇到我火滾 , 好似佢咁隻 game 入面 d 英文都唔識睇 , 下下上來問 , 大家咪好唔得閒 ?

所以 , 版主 , 唔使理條廢柴 , 我十卜你

回復 26# 樂華友 的帖子

人在做,天在看
我相信大家眼晴係雪亮既
希望投訴果位會員清楚知道自己既問題係邊度
加上公道自在人心

十週年勳章(賀詞)

原帖由 樂華友 於 10-4-13 02:01 PM 發表
條友我都想吊佢好耐 , 問埋 d 野真係無謂野 , 一兩個 post 都算 , 十鳩幾廿個都唔知佢係度做咩 ...

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
呢條post 直情睇到我火滾 , 好似佢咁 ...

講真..佢開1-2個post就唔理佢..
佢開成10幾個..都係問埋on9問題
如果唔係見到佢係07年開..我真係會覺得佢係新ac撚入黎2千fun搞事

十週年勳章(賀詞)

原帖由 chunslc 於 10-4-13 02:04 PM 發表

講真..佢開1-2個post就唔理佢..
佢開成10幾個..都係問埋on9問題
如果唔係見到佢係07年開..我真係會覺得佢係新ac撚入黎2千fun搞事

搞事無分年齡..07年開又好10年開都好..搞事就係搞事
to潮記:放心啦..我都俾人投拆..要死一齊死..雖然你甘d..

你管得ok呀!!

你做得好丫...我見到你有做到野丫//
係某d人問題姐//

bb車神都on9既
洗咩理佢

啞巴吃黃蓮............有苦自己知
呀潮 呢d小風波唔需要太著緊
你既責任感幾個壇主同明眼人都會睇到!

講真新人問野唔係問題
1個po講曬想問既野都ok架
邊到可以搵到灣岸既資料?你上得2千fun仲搵唔到灣岸既資料?
笑左
已有 1 人評分Good 收起 理由
Q33NY + 1 今日最後一個GOOD比埋你

總評分:  Good + 1   查看全部評分

有人仲勁啦賣灣岸機

原帖由 800i 於 10-4-13 01:34 PM 發表
公主真係~"~只好講 認真輸了

公主呢...我真係有勸過佢,
佢唔聽,我真係唔想再理
原帖由 Q33NY 於 10-4-13 01:39 PM 發表
我係中立既~
對於今次投訴事件無任何意見
但係對mynameis...任副版一職係完全支持,
雖知道版主係義務工作,並沒有牽涉到任何工資,利益
只希望mynameis...副版可以再為灣岸DX+區服務
期望能抽更多時間上灣岸DX+區 ...

盡量啦,我自己都得閒死唔得閒病
盡可能都會一日上一次
原帖由 TWINS@S30 於 10-4-13 01:43 PM 發表
其實一日上一次2000F 就係解決問題
做番你自己做到既野就得

我有時真係一日上唔到一次=[
不過都多謝你既意見
原帖由 chunslc 於 10-4-13 01:56 PM 發表
講真..我覺得條友搞事既成份多
佢吵完你又點會仲出黎露面..
就算佢出到黎..咪又係會引起罵戰

ps...路過

問題係佢攪到多左好多無意義既帖出黎,攪事果樣野我已經唔放在心
佢話佢新手我咪當豪俾佢囉
咁而家有人投訴我咪開埋帖睇下意見,我覺得又無壞既

精品文章比人刪
好笑,何來係精品
問埋全部都係廢話...
問張卡濕左水用唔用得
不如我問斬左佢個頭落黎仲死唔死得丫
一開始,我會以為佢真係新手,好正經咁答佢呢d問題
我睇番主版,成版有一半係佢開post
首先,呢單野佢已經係浪費論壇資源
咁多問題唔可以1個post發問?同1日開喎
再講,所有問題,就算唔係灣岸入面,係所有區都可以問既經典垃圾post
我只要轉去吹水區問
--點解你會愛上呢個吹水區,佢帶到d咩俾你?
--你黎左呢個吹水區幾耐?
--我想知呢度d歷史,有冇人可以分享一下?
好明顯根本冇心去交流
更加無必要去發問
新手唔係唔俾問
有求於人時,點都要有誠意,同1個求學既心
從果d post完全睇唔出...既然根本一開始,係冇心亦無誠意
我地亦無必要尊重呢種人
講粗口,只係因為我地都係機鋪玩
機鋪難免少粗口,就算係,最多我地衰少少
但果位bb車神唔該反省一下
佢自己做過d咩...在我地而言...佢既所作所為係完全既騷擾
但被人騷擾既時侯,唔出聲既我都幾佩服...

好喇...關於bb車神既我就發完牢騷
到呀潮:
做版主,你有經驗,你會識做,而且亦體諒你平時要番工,好難有機會處理版務
我比較少在意而家版務問題...唔會評做得好唔好
只希望有幾樣野要版主處理:
1.吹水區,round3真係恭喜哂,但我係入面發1個post之後
之後果40個post...發現
我只睇到幾個字
push...
推...
5200了(post數5200)
既然大家唔守規則同冇野傾既
我覺得個吹水區根本係冇用...
再講...得閒會見到有幾個post成日都話唔關灣岸事
明知唔關都要開post?算喇,多元化交流
但交流唔係內容為:
""咁多人開post我又開下先
請抽水"""

之後9成回覆都係...
抽水抽水
我又黎抽一口

我想講...
個個成日話個壇唔吹水冇野做,但呢d係吹水咩?
係交談嗎?係閒聊嗎?係傾計嗎?

呢d唔該處理一下,潮記你唔係度既話...
呀龍都幫下手,老實...好多時做野都係呀潮做,你搞咩?

最後...要讚既係...潮記你好多時都可以係適當時侯lock左d post阻止罵戰

提提:因為潮記係有車隊身份...
記得公私分明,有時有d野可能會牽涉你地d野
尤其當中有d人,本身無惡意,但會令人誤會
註:我無惡意,只係提醒一下

十週年勳章(賀詞)

要落台都未到你@@@@

德:其實有個水區俾佢地我以為可以改善到,但其實係好左d既,但未夠囉.呢度既會員自律性比較低,每次都係要用警告同扣分,可恨我真係無咁多時間係度睇.你講水區入面既問題其實我係知,但我當佢地係水區集中黎推既話都當睇唔到,公海果d,已經小左icon,x2x3果類,所以我已經覺得比之前好架啦=[

原帖由 mynameis... 於 10-4-13 03:06 PM 發表
德:其實有個水區俾佢地我以為可以改善到,但其實係好左d既,但未夠囉.呢度既會員自律性比較低,每次都係要用警告同扣分,可恨我真係無咁多時間係度睇.你講水區入面既問題其實我係知,但我當佢地係水區集中黎推既話都當睇唔 ...

-_-"其實沉左 話推 會唔會犯規嫁!!?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 12:31 PM , Processed in 0.036432 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存