2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星空幻想 《星空幻想》公會區 【抱歉的暫時停止招生︶︵︶】餅餅的 [港ser 4LV公會]︰ ...
樓主: 餅餅'
go

【抱歉的暫時停止招生︶︵︶】餅餅的 [港ser 4LV公會]︰ 愛的主旋律 - 持續招生+不定時更新 (附有餅餅自製星空op x1XD) [複製鏈接]

而家先開52...幾時先有53- -
我堅持住玩星空既最大原因都係小伊53+小柯53 囧
佢而家已經搞到我好灰唔想玩-_-
下次開上限仲要得52
真係想吊死我條命咩-_-
我真係等唔到落去啦 囧"!
已經開始對星空冇左當初既熱情
而家玩緊既星空同岩岩公測果陣時既星空根本就係2回事=_=
首先淆底戰士冇玩 再到青瓜冇玩 再到冰雪冇玩 之後傢伙 再之後到紅叔 我諗下1個應該會係我-.- (以上up既都係比較深印象+好既fd)
眼見1個個係咁走 有時都覺得幾灰下 本身想堅持落去 但都敵不過某賊- -
算了吧QAQ 我已經都唔知係咪完全放棄星空…草草今日msn都同我講
佢諗緊del唔del星空好=_= 唉-_- 真係omg 星空係我玩過咁多隻game之中
所有設定都十分滿意既1隻game 除左個防爆- - 之後再+上雷某既大改
而家真係變到....我都開始玩唔落去...
睇下點啦....不過我睇我而家都唔會再對星空有返熱情...

形呢?
你未當等形而玩下去囉...
如果佢考完再上發現冇人會好寂寞...

其實我都有諗過呢個問題- -
睇下到時點啦都係 囧

遊戲ID:磁氣逆雲(lv 37)
自我介紹:16歲.人品不錯, 因一些原因,所以退出前公會,希望進入此公會^^

會長~會長~
聽小水講 54lv台灣7月1日開放(詳細去巴哈睇)
香港只係遲一個星期...
你唔係想玩新招咩~?快d番黎啦~~~

原帖由 chakon99 於 10-6-29 02:15 PM 發表
遊戲ID:磁氣逆雲(lv 37)
自我介紹:16歲.人品不錯, 因一些原因,所以退出前公會,希望進入此公會^^

抱歉啊…暫時公會停止招生呢…因為1d關係所以我而家冇玩星空了…

原帖由 pui0509 於 10-6-30 09:09 PM 發表
會長~會長~
聽小水講 54lv台灣7月1日開放(詳細去巴哈睇)
香港只係遲一個星期...
你唔係想玩新招咩~?快d番黎啦~~~

我係想玩…但係我想玩都冇得玩呢…因為我屋企發生左d事…所以近排都上唔到網…
所以就算想玩都冇得玩…我而家只係係fd屋企先上到網咋…
而且我都有諗過返黎嫁…但係咁耐冇上…聽人地講而家星空真係走到7788
所以再1次搞到我冇哂心情= ="
唉…星空話唔定真係完呢orz"
或者我都真係同星空冇緣了-_-""

p.s 另外我而家構思+整緊段片係關於公會的呢XD"
唔知整唔整得完呢=3="

係你上既前日......之後就更新左54LV&新場景(廣場).....
................點解你唔遲上一日呢!!!!!(\ 口 /)(誤
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:34 AM , Processed in 0.030890 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存