2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 [大埔]求救路線之大埔海濱公園應該點去 ...
樓主: mk520
go

[大埔]求救路線之大埔海濱公園應該點去 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

等一係行路去既大埔落火車後  轉75K這係去大尾督果嫁車
去到大宏街落車行大約7MIN便去到海濱既龍舟比賽果一度
第2方法好好多    同合識九此區人
去到大圍後轉72A去到尾二果個站落行大約3MIN便到海濱既碼頭

見意用單車
但唔知你會起邊度去
大圍1.45H沙田1.30H火炭1.20H馬安山1.2H出大埔都好易行
因為一入大埔便是海濱公園LA
大埔火車站見意唔好去近既地方租車
好多人比佢地開天殺偵出車時$20回車時$60/小時
見意去太和站落車向在2政府合處>消防處>裕記行口左轉
大埔新城單車租都好平
係個肥仔態度好差正一係倒米壽星黎
屌7佢得嫁LA 合後問問佢地黬去LA
超易

原帖由 清新2 於 10-4-18 12:25 PM 發表
等一係行路去既大埔落火車後  轉75K這係去大尾督果嫁車
去到大宏街落車行大約7MIN便去到海濱既龍舟比賽果一度
第2方法好好多    同合識九此區人
去到大圍後轉72A去到尾二果個站落行大約3MIN便到海濱既碼頭

見意 ...

租車係唔係咁ON9去大埔呀?咁撚貴
馬安山都係10蚊成日

忍影世界

原帖由 晞月 於 10-4-18 12:40 PM 發表

租車係唔係咁ON9去大埔呀?咁撚貴
馬安山都係10蚊成日

唔係人人都入馬安山-.-

好多住大埔梗係係大埔組番-.-

千萬唔好係爻太和行去,

on9行為來=.=

無番半粒鍾都唔使去到...

學樓上某位咁,由大埔墟火車站轉k12,免費,

到吉之島(有行人天橋個站)落車,再落河邊行到盡頭就到

原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 10-4-18 12:48 PM 發表

唔係人人都入馬安山-.-

好多住大埔梗係係大埔組番-.-

千萬唔好係爻太和行去,

on9行為來=.=

無番半粒鍾都唔使去到...

學樓上某位咁,由大埔墟火車站轉k12,免費,

到吉之島(有行人天橋個站)落車,再落 ...

係正大埔同沙田中間....
任你行 去到大埔攰 可以番馬安山 係沙田都係同樣道理
唔似大埔租咁.....去到沙田 攰到仆街都要入去大埔

忍影世界

原帖由 晞月 於 10-4-18 12:50 PM 發表

係正大埔同沙田中間....
任你行 去到大埔攰 可以番馬安山 係沙田都係同樣道理
唔似大埔租咁.....去到沙田 攰到仆街都要入去大埔

但以我所知大部份人都係大圍/大埔呢度來回=.=

係太和巴士總站跟住條河行已經得
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:31 AM , Processed in 0.028308 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存