2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 ^_^ 我的第二擊 地獄多謝哂 不喜勿入
樓主: 路過小朋友
go

^_^ 我的第二擊 地獄多謝哂 不喜勿入 [複製鏈接]

原帖由 路過小朋友 於 10-4-22 08:24 PM 發表
你講緊你而家隻 90lv?=.=     咩你比人封左ac  解返啦咩on 9仔   
好能濕  同田雞 中有xx一齊爆人ac    3條濕膠比人封哂ac  我唔想笑你on 9-.-
你開返你隻  凶屮兆   90lv既    我咪抽你經比你睇-.-   on 9仔  開唔 ...

你條kai兜=] 唔好同我講我俾雲起封左ac , 所以你抽唔到我90 Lv 5200m經w0w , 碌柒小朋友=]

另外 , 我回答你問題 , 成日汁雞抽中經 , 就當自己單拖做低呀?  淆西遁點王 小朋友正一0n9仔黎既 >.<"

仲有 , 係咪俾雲起封ac就係0n9仔先 @_@ ??  你地煉獄都好多人俾雲起封過ac架bor =]  笑=]

PS : 雖然我地成日話你小鳩友姐 , 但你唔好當自己真係『戇鳩』先得架!!>_< 0n9唔係大撚哂架 =]    戇鳩仔小朋友 =]

原帖由 凶兆 於 10-4-22 10:03 PM 發表

你條kai兜=] 唔好同我講我俾雲起封左ac , 所以你抽唔到我90 Lv 5200m經w0w , 碌柒小朋友=]

另外 , 我回答你問題 , 你成日汁雞抽中經 , 就當自己單拖做低呀?  淆西遁點王 小朋友正一0n9仔黎既 >.

O -.-嘩原來我成日汁雞嫁  真係多雞我汁 1個打小凝晴同田雞  都係汁雞-.-  幾張都係
係巨0室1個單挑2隻7x 1隻8x  又係汁雞嫁你望清楚d先啦唔該   有好多格來都冇隊友嫁囉:)\你真係好能on 9:)    又要昆人又要爆人ac-.- 又要 賣屎忽入包包   但最後比人封ac   你之前中笑人 冇ac玩   加陣你呢可

點啊 遁點龜 我真係諗緊 你話我送1x%比你 豬豬又送5-6%比你
加上你又升lv 點解你d經都係唔過50%? 唔通你比人抽得仲金?

原帖由 步忽雞 於 10-4-24 05:23 PM 發表
點啊 遁點龜 我真係諗緊 你話我送1x%比你 豬豬又送5-6%比你
加上你又升lv 點解你d經都係唔過50%? 唔通你比人抽得仲金?

放經咪冇-.- on 9  你咁能威   令到我既 82lv 20% 經出來  我頭能降 你成個盟  甲埋都得
放左-.-  50幾%出去啦 唔知唔好嘈 傻西 唔係  83左啦    令到20張  2820我既  經相   送ac 比你   有既 咪令出來比我睇下:)

原帖由 路過小朋友 於 10-4-24 05:37 PM 發表

放經咪冇-.- on 9  你咁能威   令到我既 82lv 20% 經出來  我頭能降 你成個盟  甲埋都得
放左-.-  50幾%出去啦 唔知唔好嘈 傻西 唔係  83左啦    令到20張  2820我既  經相   送ac 比你   有既 咪令出來比我睇下: ...

哦...小鳩友 , 又講廢撚話 =]  我唔要多 , 你拎到我5張5200m經相先出聲  笑7.7

唔鍾意咪唔好睇== 咁都要嘈  你ac都人封Q埋 點拎你D經相呀... 快D問人拎AC 同埋求人入點啦 乞E仔^^

原帖由 路過小朋友 於 10-4-24 05:37 PM 發表

放左-.-  50幾%出去啦 唔知唔好嘈 傻西 唔係  83左啦    令到20張  2820我既  經相   送ac 比你   有既 咪令出來比我睇下: ...

我升到88lv 放經放到81囉女我都咁講 咖 吹撚帳牙 傻撚~

原帖由 癲乂小影 於 10-4-24 09:43 PM 發表
唔鍾意咪唔好睇== 咁都要嘈  你ac都人封Q埋 點拎你D經相呀... 快D問人拎AC 同埋求人入點啦 乞E仔^^

我諗隻白虎都好秋過你隻垃圾新哥仔 笑料黎咖:)

原帖由 步忽雞 於 10-4-24 10:33 PM 發表

我諗隻白虎都好秋過你隻垃圾新哥仔 笑料黎咖:)

姐係我隻ac 屈惡唔怕死 e隻19lv  你殺左我 咪送2惡比你=.= 你敢唔敢拎我2惡先?

原帖由 癲乂小影 於 10-4-24 11:21 PM 發表

姐係我隻ac 屈惡唔怕死 e隻19lv  你殺左我 咪送2惡比你=.= 你敢唔敢拎我2惡先?

笑左出黎=.= 有種黎我囉2惡lo 濕尻命  你可唔可以 開你隻 狗屮兆 秒我1m呀???

原帖由 癲乂小影 於 10-4-24 11:21 PM 發表

話佢隻ac垃圾 跟住同你講返隻人屈惡唔怕死   呢d咪叫回答lo 屌你  學野啦 田雞撚

gd 十卜十卜 =] 厲害:)
小朋友 你是最好的;)

經相...我都支持...因為一定有得有失...
但係有一張既門派公告令我笑左= =
唔該大家真係用下錢打機= =唔係真係唔夠打@@我真係笑了
睇黎你地都好慳家@@

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:03 PM , Processed in 0.051612 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存