2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之榮耀 gc代理無希望的
樓主: 肥豪l爺
go

gc代理無希望的 [複製鏈接]

原帖由 阿基里斯 於 10-4-30 07:28 PM 發表
GC 我反而有信心..

沒錯
對gc一向都有信心
黑橘反而怕怕

人地gc 可能係有不足之處
但起碼 佢肯做野 改善

原帖由 再次一遊 於 10-4-30 08:06 PM 發表

沒錯
對gc一向都有信心
黑橘反而怕怕

人地gc 可能係有不足之處
但起碼 佢肯做野 改善

咁你應該未玩過GC d game..去希望版行1轉
頁頁都有人鬧..GC會做野..太陽都會由西邊升起
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D8

原帖由 乜說話 於 10-5-1 02:08 AM 發表

咁你應該未玩過GC d game..去希望版行1轉
頁頁都有人鬧..GC會做野..太陽都會由西邊升起
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?ti ...

我想講我有玩希望

另外就係 呢個版本既希望 係由台版 直接拎過黎港版
台版都未有方法禁得哂 更何況係港版
要禁希望既台版某個外掛 暫時黎講係未有方法
仲有gc已經做左好多野...有幾個外掛已經俾人封左
gc已經算有做野...好過黑橘做都唔做下

另外就係 gc希望個版 真係頁頁都鬧咩@@
無錯係頁頁都有 但係加埋都係得幾個
你睇下艾爾之光個邊
同埋gc點衰極都唔會因為人流流失另一地區版本 而要求 開發商 要求另一地區 封人地ip
而橘子就成日用呢招

本話題已經結束
如果大家咁唔滿意GC代理榮耀2就唔好玩隻game
就係咁簡單

再講落去就變離題

原帖由 再次一遊 於 10-5-1 02:17 AM 發表

gc點衰極都唔會因為人流流失另一地區版本 而要求 開發商 要求另一地區 封人地ip

luna

講真...玩GC既GAME真係好絕望
夢之希望玩到我夠曬絕望..5好題喇.
見佢D GAME 出尼出去..
一開頭多人玩...之後走曬.
而且,,佢代理既GAME 5係成日掉SER 就係冇神神俾人禁IP
我寧玩GAMEONE 既GAME好過=.=
龍ONLINE.

個人...不喜勿吊

最好既代理我諗係OMG 或者 YNK 啦=,=

希望戀曲 真係完全搞到無外掛 一有外掛 舉報就立即捉 重有野送添=,=

你5信可以問下 其他人 !! 真係完全搞到好好睇睇 又多人玩!

我想講我有玩希望

仲有gc已經做左好多野...有幾個外掛已經 ...

我由金庸群俠傳 年代玩到依家。。。。。玩過既ONLINE GAME好多,
GC 呢個代理商係我第一次見最無用既代理商,我第一次接觸呢個代理商係因為夢次希望。。。
好耐之前我玩過台版.......見有香港版咪玩下,,,,點知....玩了不久出現外掛,咁都算....
呢個代理商有可能技術支援部無技術方面,因為差不多天天需要回溯需要把整個伺服關閉重迎開啟...而在回溯方面,他竟然時常把玩家的道具弄致不見了,
我曾經多個月前因為回溯遊戲把當時HK市值3百多元的武器不見了,那時我立刻打去那代理的客服提供資料,他說會立即給技術支援部查,查了第二星期我再打電話去佢話查緊....到現在應該有兩個月了......還查緊??.....有趣  現在那武器市值80多元了........期得知,,,,這代理原來無權及無任何技術員可以查核這遊戲....他們所謂查是把資料送過去韓國廠方或草草了事.....

而這幾天還不知做甚麼....維護了1天.....

試問一間遊戲代理商.....玩家不見了武器...不理會....
時常因管理不善導致回溯.....

所謂的捉外掛....捉的多數是火星名玩家...例如...朽當千坪帛千...retwertwqd
而且時常公佈查封玩家名單中...有些被查封玩家依然可以如常進入帳號....竟然公佈已把那玩家封鎖了帳號...但那玩家依然可以進入遊戲
試問你信佢有捉外掛?

現在不發任何公告把很多玩家封鎖帳號,,,,被封原因:因為太多錢....因為太多強武器...因為升LV速度太快
真有趣.....

我想講我有玩希望

同埋gc點衰極都唔會因為人流流失另一地區版本 而要求 開發商 要求另一地區 封人地ip ...

GC會 LUNA就係一個好例子
GC客服都好冇禮貌架…我唔知橙既客服係點!
但GC每晚夜晚接聽都係同一個男 如果你有打過去..
就會知道果個男既態度係幾差

十週年勳章(賀詞)

我想講我有玩希望:smile_30.gif:

仲有gc已經做左好多野...有幾個外掛已經 ...

只可以話GAMANIA同GC既GAME我都全部都有玩過

1.外掛方面差唔多..一樣係得閒就捉D做下樣
2.昆錢方面  2間差唔多
3.活動方面..我睇完係想笑..GC既完完全全係垃圾活動
4.就係服務衰過橙  

玩過咁多年GAME  玩得最衰既就係GC..

由eco開始 到夢之樂章 再去夢之露娜 最後到夢之希望
邊一隻唔係有頭威冇尾勢?
gc係做得好好架~開頭果1 2個月囉~
唔係點賺我地d錢?
賺夠既 咪唔理果d game囉

某段時期開始
gc都會派d 人黎2kf做官方版主
但聽聞gc總部都係得4個人做野
咁即係果班官方版主...黎黎去去都係同一人!?

gc果d lag機 做野慢 商品貴既都算
總之我仲可以正正常常咁玩遊戲
都仲可以隻眼開隻眼閉
但最近夢之希望事件真係過份得很
老實講今次事件係唔關我事
因為我已經去左玩劍狐
但最近去睇返d post
我想信有好多被封既人都係無bug過錢
只係無意中係交易期間收左對方既bug錢
但都一律被gc永久停權

希望呢d bug
早係台服已經有
既然gc揀得黎代理
點解唔先考慮隻game本身既問題先呢?
外掛方面gc做得算好?
同樣都係希望
點解希望戀曲可以做到一入外掛就彈game呢?

gc game?
純粹玩下好了
唔好擺個心落去

gc收皮啦.....佢D客服ON9到爆....意見接受...態度照舊

我覺得GC唔錯囉- -""佢D客服幾好

講對GC 有信心既玩家 請你一定要永遠支持GC呀
唔好因為GC客服態度差
經常回野
不小心流失玩家資料
複製物品
有bug影響平衡
冇用外掛,買$ 只係掛商店俾人買左野(封ac)

請各位係度大大聲話支持GC既人 唔好放棄佢D遊戲呀(唔係全家死光光,生仔冇JJ,生女做雞雞)

GC開game多數無掛..其他代理我5想玩lo.如果CSO係 gc開既就好..無掛幾爽

YNK會捉外掛我都係頭先次見哦~講笑咩~官方講捉外掛~你估佢真係捉咩~得個講字~我玩左YNK game幾隻都係外掛多多聲~同GC一樣~無分別

原帖由 grando28978 於 10-5-13 11:20 AM 發表
GC開game多數無掛..其他代理我5想玩lo.如果CSO係 gc開既就好..無掛幾爽

eco
夢之樂章
夢之希望
果d外掛咩黎架=.="

去幻月之歌 果到睇下 0.0成堆不滿

原帖由 醉曖笨儿 於 10-5-14 03:47 AM 發表

eco
夢之樂章
夢之希望
果d外掛咩黎架=.="

都叫有封外掛耶~

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

反gc啦-.-!仲等咩?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

Gc冇得救嫁拉根本
玩過Gc都知-,-
1.玩到無耐比人爆ac(雖然我冇,)
2.外掛橫行.話封=,=封完系game都仲見到條友
=,=玩過佢4隻夢之系列 . 都冇好後過.呢隻都系放棄
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:33 AM , Processed in 0.041685 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存