2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 純補師之點法
樓主: on214
go

[心得] 純補師之點法 [複製鏈接]

其實玩自然既話要加精加到大約幾多就夠?

幸好我三開,打王副本專用..
暗系信系自系~_~

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 虛無乂歲月 於 10-4-30 06:59 PM 發表
講真,你寧願組一個信仰,一個自然好過,唔係組左個兩頭唔到岸就大獲= =信仰既狀態係防禦方面,信仰既狀態係攻擊方面,回一下樓上,你玩邊隻game隻補係可以單升(純補),就算可以,都十成九升到隻狗禁,唔通你升到高lv再用兩舊 ...

你既樓上好似係我?
我幾時有講過單升?= =
如果你回再高d既話你直接打幾樓吧
唔係無人知你回邊個= =

多謝各位o既寶貴意見~

其實會想點兩系, 因為7~8階技能卷聽講好難打, 9~10階技能更加唔知等到幾時, 所以會想點兩系, 而點解會點治療又點自然療程, 其實係為左睇下隊友組到d咩人, 如果佢組多個信仰, 咁我就當自己係自然系咁用, 相反亦然, 做補師...就要做更全面的嘛^^

而解毒方面, 學左高等自然療程之後應該會比較少用淨化之水, 如果係黑暗系隊友中毒就一定用自然tim, 因為佢放招已經係要扣血.

另外, 我自己加到80精之後, 其他點都會點法力了, 雖然一法力只係加一mp, 但係到打王果陣, 可能就係差果一mp先救到隊友.

攻擊技的話, 我係冇考慮過的, 自然d攻擊技都係睇智, 拎多兩把杖上身仲要成日換又煩, o係家族搵人一齊升仲好~好多戰士呀~哈哈~~

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 on214 於 10-5-1 08:14 AM 發表
多謝各位o既寶貴意見~

其實會想點兩系, 因為7~8階技能卷聽講好難打, 9~10階技能更加唔知等到幾時, 所以會想點兩系, 而點解會點治療又點自然療程, 其實係為左睇下隊友組到d咩人, 如果佢組多個信仰, 咁我就當自己係 ...

但係我想問你既技能點法
如果將來有聖靈祝福
你會唔會將D技點轉過去呢?
我覺得如果無既話
未必能夠雙修2邊變自己既定位

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

講真要玩自然招高森高精絕對係必要既

有高森就應該唔會再點埋聖靈祝福喇, 留番d mp加血好過, 唔係場場咁噴的話, 帶幾多mp水都唔夠用

小弟因為未夠高等關係, 所以未體會到高森要更多精神, 而家拎兩本綠書同埋80精, 放高森之後, 隊友都係被打個位數^^

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 on214 於 10-5-1 02:55 PM 發表
有高森就應該唔會再點埋聖靈祝福喇, 留番d mp加血好過, 唔係場場咁噴的話, 帶幾多mp水都唔夠用

小弟因為未夠高等關係, 所以未體會到高森要更多精神, 而家拎兩本綠書同埋80精, 放高森之後, 隊友都係被打個位數^^

我想問系物攻定魔攻?隻怪-_-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:23 PM , Processed in 0.025934 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存