2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 ***經過我被屈紅名過左1日之後...我決定*** ...
樓主: samlaw‧_‧
go

[閒聊] ***經過我被屈紅名過左1日之後...我決定*** [複製鏈接]

我都係...比人既神子打,還手都有8千幾
清左好耐...好彩後尾清到
你不如清左紅名先升lv喇..
你幾多lv??你去d開唔到紅既地方打...e.g:外人居(我都係e度清-3-)

原帖由 sheugncham 於 10-5-15 11:19 AM 發表
會唔會係你不是太高lv?
而家D人邊度咁有正義感
通街5x lv紅名無人敢去打, lv3x白名就俾佢地狂殺.

欺善怕惡  

請不要一竿子打翻一整船的人....
今天有人蹲村門口,
忍頻就有一堆人去殺紅名了
而且等級都不夠那紅名的高

其實個pvp係點
之前打打下怪有個紫名突然追住我黎打
點知俾我殺左我都只係變左紫名
係唔係維維下又改左d pvp bug出黎?

紅名個陣成日都比人打...恰你紅名..好剋人憎。

笑傲無雙

我真係好5明點解有咁多人要改到比人殺左唔扣exp
真係咁改 d紅人殺黎做咩?
到時真係改左 又會一大堆人係到嘈
話比人搶怪 搶場 殺左佢 佢又無事都無  咁架啦

根本佢個pk 系統就有問題

1.殺紫名如果唔變紅名, 咁就唔會有紅人. . .  因為一互打大家就已經紫名. . .
正常應該計出手先哥個紫名, 被打者名唔變 ..

2. 白名如果殺紅名, 係會先變紫再變返白, 如果變紫期間俾另一個白名殺, 而哥個白名殺紫唔變紅ge 話, 咁d紅人就可以搵d 白名埋伏, 等你打佢哥時由白殺你而冇損失.  所以要改殺紫名唔變紅前, 要先改白殺紅唔變紫

3. 或者橙係故意令到a殺b, c 殺a, d 殺c . ..  呢個pk系統好處係可以令最多人被p die, 咁商城o野就多人買.

4. 我唔覺你後面哥段打紅人d人有問題. . .  如果個個紅人洗紅都100% 安全, 咁就個個都去做紅人la .. .  所以有問題ge 係pk系統, 唔係哥d 人

(其實, 我想問你殺佢哥時個pk鎖係開定關, 話說就算關左, 人地如果唔係白名ge都可以打到,  你變紅同你開左有冇關? (如果你有開))

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我隊友唔知做乜紅名
我幫佢放玄甲
無啦啦加左我三千六百pk值
跟住俾仇家殺左
你老冇 9萬6死經
想點先???????

原帖由 alanho21 於 10-5-15 11:34 AM 發表
我真係好5明點解有咁多人要改到比人殺左唔扣exp
真係咁改 d紅人殺黎做咩?
到時真係改左 又會一大堆人係到嘈
話比人搶怪 搶場 殺左佢 佢又無事都無  咁架啦

d人殺人主要都唔係扣人exp…我試過唔識d人 升升下lv 成班比1個公會既人見人就殺…
係成隊都係咁,無一幸免。
佢地唔通特登想幫人加死經= =??

原帖由 BlueO 於 10-5-15 11:35 AM 發表
根本佢個pk 系統就有問題

1.殺紫名如果唔變紅名, 咁就唔會有紅人. . .  因為一互打大家就已經紫名. . .
正常應該計出手先哥個紫名, 被打者名唔變 ..

2. 白名如果殺紅名, 係會先變紫再變返白, 如果變紫期間俾 ...

(其實, 我想問你殺佢哥時個pk鎖係開定關, 話說就算關左, 人都唔係白名ge都可以打到,  你變紅同你開左有冇關? (如果你有開))

就算有pk值 如果個pk鎖係閂左都會係白名(此情況只出現幫紅名隊友放輔助技能?剛開始時在該地圖你的名字會變成紅名 但只要進入城再出地圖 便會變成 有pk值但不會紅名 pk鎖亦處於關閉狀態)
如果你打紫紅名既人 佢會自動幫你開pk鎖:o)

想官方理都幾難
經常被某聯盟襲擊 結果被團內的法師擊殺後就- -  (整團也近乎是法師-_-
pve ser 佢一日要賺錢一日都唔會出 (睇怕公測都會出返d洗pk值既野
很簡單 2樣野 官方做到的:
1) 殺紅名不變紅 殺神子不變紅
2) 比玩家殺不掉經驗
不過都是那句 要賺錢 彩你都on

笑傲無雙

殺人就係要爽
殺完條友 條友正係無左幾分鍾時間
咁有咩爽牙

我覺得佢會出 清pk值既野 / 洗死經既野
不過唔使講一定要用點數

原帖由 Zenon 於 10-5-15 11:44 AM 發表

就算有pk值 如果個pk鎖係閂左都會係白名(此情況只出現幫紅名隊友放輔助技能?剛開始時在該地圖你的名字會變成紅名 但只要進入城再出地圖 便會變成 有pk值但不會紅名 pk鎖亦處於關閉狀態)
如果你打紫紅名既人 佢 ...

多謝詳解

樓主我同你一樣  我打緊怪 有隻紫名神子打緊我 之後我殺返佢 (個時我35法)  之後我紅名
然後勁多人殺我  我仲見到有個紅名391v 佢地又唔殺..... e+d on9真係冇得救

原帖由 魔●剎 於 10-5-15 11:45 AM 發表
想官方理都幾難
經常被某聯盟襲擊 結果被團內的法師擊殺後就- -  (整團也近乎是法師-_-
pve ser 佢一日要賺錢一日都唔會出 (睇怕公測都會出返d洗pk值既野
很簡單 2樣野 官方做到的:
1) 殺紅名不變紅 殺神子不變紅 ...

你講哥個盟係刺客聯盟? 話說個friend有日經過女鬼都俾佢地一個叫moonlight ge 紅人打. .
其實佢地係唔係排明做紅盟? 見佢地好多紅人

pk系統已經怪. . 如果有埋紅盟真係pk .. .

忍影世界 玩過星曲WEB

下話^_^?  試問有邊個會開紅升lv!? 你開得紅就預左比人打...你憑咩係到唱人!?

原帖由 NaM415 於 10-5-15 11:46 AM 發表
我覺得佢會出 清pk值既野 / 洗死經既野
不過唔使講一定要用點數

Happy fun!!~~ 成幾十萬歡樂點A_A

琴晚先搞笑
我本身紅名  之後比個朋友打左下  佢即刻紅左 有2千幾pk值
呢個pvp系統 真係比佢吹脹

1. 白名神子打紅人 唔會變紫~_~
2. 追殺途中,,會變番白名,,但係你錯手仲殺埋落去 又紅~_~
3. 打紅名 自己竟然會變紅!?  留意係打 並冇殺~_~
4. 就係樓主果種~_~  可能同第2項相同 係條友變番白名 可能你唔知就繼續打落去姐
5. 待續

我覺得你玩得PVP SER就預左啦
如果唔滿意咪唔好玩LO
我都無玩等緊距出PVE
都唔明點解要係度嘈,玩得PVP預左係咁,你點發洩都無用

你殺人,人殺你,你決定左要殺
話唔定人地又好似你咁,比你殺左又變成你呢種人

你覺得我打你之前知你咁多野咩@@
其實係紅左名就預比人殺嫁啦,冇得怨嫁卜~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 03:09 AM , Processed in 0.188542 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存