2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 ☆◎◎義X紛硬狗狗◎◎☆
樓主: markyeung1
go

[閒聊] ☆◎◎義X紛硬狗狗◎◎☆ [複製鏈接]

以為內測最後果日封曬成個山徑咪又係 義千紛 呢件事比人嘈到個個都知,吾洗圖都大把人知呢件事。現在公測反而同人講話自己無做過D咁ge事,講都無人信啦。 已經有曬前科,洗吾甩嫁啦

本人路過·····睇過5頁 最後都認左有殺人 但前果幾頁有D人死都唔認 個人人品問題?
我明白幫自己公會好正常 但都唔好擾亂是非 做左就做左 做左就要認!

我之前都比過 2千分會 既機工打 不過比我殺番咁解

活動勳章

原帖由 aesopu85441 於 10-5-17 04:34 PM 發表
以為內測最後果日封曬成個山徑咪又係 義千紛 呢件事比人嘈到個個都知,吾洗圖都大把人知呢件事。現在公測反而同人講話自己無做過D咁ge事,講都無人信啦。 已經有曬前科,洗吾甩嫁啦

內測最後一日山徑個到有幾多人執門口你知唔知?
有幾多個公會你知唔知?
個到有十幾個人
義仟紛有兩個人
咁之後D人就係頻到話義仟紛係到封門口
俾你你會點?
我知道左之後已經叫左個兩個人唔好再咁做
佢地都走左
之後死個D人都屈埋落我公會
咁CA,虛無,森羅咪好著數? (仲有個別公會單拖人士)

原帖由 dicky945 於 10-5-17 05:20 PM 發表
本人路過·····睇過5頁 最後都認左有殺人 但前果幾頁有D人死都唔認 個人人品問題?
我明白幫自己公會好正常 但都唔好擾亂是非 做左就做左 做左就要認!

而家邊個抽水邊個擾亂是非先?
一時又話樓主所知既個一日,一時又話全頻有人嘈個一日,一時又講返個內測
有邊個公會完全無殺過人既可以出黎講
有證據義仟紛主動殺你既可以講
其他既人靠乜野黎屈我地?
你地嘈D大公會就話者
大佬成班黎屈個細公會我真係覺得幾好笑
再講個次所謂既殺人之後已經同左當事人傾好係誤會黎
成日都話我地殺人又話我地P人殺新手
又講唔出名又唔係真係關事俾人殺個D
抽水有咩用

十週年勳章(賀詞)

原帖由 aesopu85441 於 10-5-17 04:34 PM 發表

丫,你咁鍾意用 <--依個

我都想問下你,
當日你係企左o係逢魔睇住丫
一話你行過丫
一話你睇住個全頻d抽水既

先認為"兩隻義仟紛"會員可以封得曬成個門口呢?

或者我問完你都唔明
我希望你知道,唔係人講你就信
我唔會知道你係o係 game邊位
我呢,就每一次交代事件都會開名
我係義仟紛副隊長極夜神

再說,所謂你講既當日,我亦有行過
我地都叫佢地兩隻人散左

我再強調一次
如果真係
1)兩隻人封到山
2)睇頻聽人講就信

對唔住,我諗我地會,我或者紅豆都好
真係唔識點樣同你地去了解事件

或者,你大可留意5版入邊,
叫出名既,叫拎圖既
唔單單係我或者係紅豆咁做
仲有好多不知名既玩家都希望樓主或其他人
交d名出黎
但係,事實係點?
唔洗人講了吧

好抱歉,又字海左
雖然我地係細公會
但亦都會出黎交代事件
而希望我地改善既其他玩家
我地係會盡力更進番
如果真係有誤會既
請多多包涵

呢個公會 ..我都見識過 ..我都比佢殺過=( 可惡

我見佢一個會員打佢一個會員(紅名)...個會串77..比人camp就淆入城…行過都要比佢斬兩野

官方未改經果陣 死一次幾多經? 我34lv果陣足足比佢地殺左6次 幾多經?  未改經1m1 x 6

對一個新手黎講 幾萬經都算係「超多」… 唔似得喲人咁勁..幾日就60lv 知唔知比人殺完個EXP對人有幾大影響

拒絕爆肝? -.- 我地都唔想架…為左打怪打到d死亡經變返零..做門口狗暗算人好叻咩-.-?夠膽咪面對面出1:1出黎隻揪囉

做暗算狗 =[ 睇佢都唔係幾有品 ..

支持樓主唱衰亂殺人公會 ;)

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 童話*酷 於 10-5-17 06:07 PM 發表
呢個公會 ..我都見識過 ..我都比佢殺過=( 可惡

我見佢一個會員打佢一個會員(紅名)...個會串77..比人camp就淆入城…行過都要比佢斬兩野

官方未改經果陣 死一次幾多經? 我34lv果陣足足比佢地殺左6次 幾多經?  未 ...

你確定該名紅名的玩家
亦是本會成員??

支持紅豆 自己人路過
順便睇下咩事

我唔係針對貴會 or 邊個而講,

e+d練功區人多, 以打女鬼果重度講, 比人p死左都真係唔知咩人做... 我都試過幾次係咁... 一係就有d人冇啦啦開紫, 有d用"tab"搵怪打果d(我都係其中一個)真係唔小心咁打中佢地(開紫果d), 佢地就乘機殺喇, sorry 都打唔切就死左. 死左果下... 咩都做唔到... 想即刻睇返邊個殺都唔得...
( game 的問題... )

另外... 用果隻「熊仔」cap比人殺個人名個方法... 會因為有人洗頻(or teammate係咁拎到野)而開果part就比人洗左... 咁比名都係會難d wor
( 人的問題... )

不喜勿插

原帖由 leonsin2005 於 10-5-17 11:33 PM 發表
我唔係針對貴會 or 邊個而講,

e+d練功區人多, 以打女鬼果重度講, 比人p死左都真係唔知咩人做... 我都試過幾次係咁... 一係就有d人冇啦啦開紫, 有d用"tab"搵怪打果d(我都係其中一個)真係唔小心咁打中佢地(開紫果d ...

開紫個D 目的通常都係咁
等你唔小心TAB到佢
跟住俾借口佢打瓜你v_v

so 我比人殺到有d灰...

哇~~~~原來睇番第5頁先知【收買民心】呢個成語點解了,吾怪之得比人殺d人【無圖又無名】啦 A_A~~~~~~~~~明白曬,乜都吾洗講!

原帖由 kawah1111 於 10-5-16 11:35 AM 發表

@@"
見住打左你一下,say埋sorry
叫你收神子唔收果位啊
咁真係要同你講句抱歉

如有下次,我地會洗埋頻希望閣下可以收番埋你隻神子
唔好追到9條街,唔知打唔打佢好架神子= =

傻仔-.- 佢個2kf id 叫星仔姐, 唔代表佢係星兒囉=.= 我睇番你地d對話真係好想笑, 自問自答=.= 我先係星兒. 懂了=.=?

原帖由 kawah1111 於 10-5-16 08:07 AM 發表

我欣賞你出名識得個大約咩人名殺你

而果d咩有幾好有幾差,
對唔住,我不作回應,
"一個叫 咩咩 爾法

另一個咩仲兒 "

要o係依度交代?
可以啊!

咩咩 爾法,依位玩家,佢由內封,都依家封測
係冇主動p過人, ...

拿 我真係唔知e個post咩用意, 果個 0o星仔o0 既人唔係CA既人, 我地亦無入過黎回你地POST, 不過你地又好奇怪咁提起我地會
紅豆係版主, 佢可以CHECK IP, 各位亦可以搜索我帖子 証明我先係本人, 極夜神, 我唔想同你嘈.

玩過星曲WEB

原帖由 kawah1111 於 10-5-16 08:07 AM 發表

我欣賞你出名識得個大約咩人名殺你

而果d咩有幾好有幾差,
對唔住,我不作回應,
"一個叫 咩咩 爾法

另一個咩仲兒 "

要o係依度交代?
可以啊!

咩咩 爾法,依位玩家,佢由內封,都依家封測
係冇主動p過人, ...

咩叫以上事件只對ca團以及這位玩家個人作出說明!
你認錯人!?無啦啦又關ca咩事?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 笨月 於 10-5-18 01:36 AM 發表

傻仔-.- 佢個2kf id 叫星仔姐, 唔代表佢係星兒囉=.= 我睇番你地d對話真係好想笑, 自問自答=.= 我先係星兒. 懂了=.=?

抱歉,你要對號入坐
我唔想笑你
自己做過同一樣野
就對到咁應

你講每一句都有表情,我都送你一個對於你既對號入坐
╮(╯﹏╰)"╭
原帖由 笨月 於 10-5-18 01:41 AM 發表

拿 我真係唔知e個post咩用意, 果個 0o星仔o0 既人唔係CA既人, 我地亦無入過黎回你地POST, 不過你地又好奇怪咁提起我地會
紅豆係版主, 佢可以CHECK IP, 各位亦可以搜索我帖子 証明我先係本人, 極夜神, 我唔想同你 ...

事實就出現左,單向問點樣解決既問題亦問過
嘈?
乜你真係覺得o係封測同你嘈過?
星兒你未免睇得自己太重要了吧

要chk唔洗用ip
開分身我亦唔需要理<---依句唔想你"星兒"要對多次,我只係講緊樓主

就正如你見到ca團依樣野就入黎對號一樣
要搵野,好多方法

而我都好奇怪點解你地仲係冇任何一個人
問完你地想點解決既時候
都冇人出聲
還是覺得,見到頭上有義仟紛,
不論新手或老手
好似依家咁,打左先講?

原帖由 幻~ 於 10-5-18 01:57 AM 發表

咩叫以上事件只對ca團以及這位玩家個人作出說明!
你認錯人!?無啦啦又關ca咩事?

以上事件只對ca團以及這位玩家個人作出說明!
沒錯,同樣事件亦發生o係ca團既身上
為左唔好比其他抽水既人再抽水
我已經用埋以及依個terms
唔好只睇一段
又或者你真係唔知貴團都做過差不多既事?

原帖由 笨月 於 10-5-18 01:36 AM 發表

自問自答
笑鳥
我一直只係QUOTE星仔D POST黎回POST
唔通我就係星仔

你個臭西jk殺我呀 你d低lv是咪唔想升先

其實2000fun公會d人想睇會下自己公會殺人既情況..
可以退公會or開一隻新人仔升下...
就會睇會到比2000fun公會d人殺既樂趣

十週年勳章(賀詞)

原帖由 danny108735 於 10-5-18 11:56 AM 發表
其實2000fun公會d人想睇會下自己公會殺人既情況..
可以退公會or開一隻新人仔升下...
就會睇會到比2000fun公會d人殺既樂趣

多謝你既意見

但係還是這句
沒圖沒真相

封測到今日開左十二日
頭5,6日都話有隻香水/XXXXX香水(者係依家十大惡人)
CAMP住D新手
亦作出交代

其他既,真係比人殺?
義仟紛得十幾個長ON既,
閣下就講到我地公會好似某幾個公會咁
走黎走去開紅CAMP人殺人咁

抽水既,還請以事實作為抽水點
唔好人云亦云

名,時間,SER,出唔出到一次啊?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:24 PM , Processed in 0.050716 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存