2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 點解天外會搞成咁既?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Rug23
go

點解天外會搞成咁既? [複製鏈接]

有強香先多人玩

原帖由 ameba 於 10-6-2 10:23 AM 發表

而最主要既係...彈game(某一時期)...

係日日彈,晚晚彈........

人流少都一樣lag/彈...

回報又話正常......

收ser 唔通比$ 彈住talk 咩......

free ser 就彈到你掛唔到.........

彈game 真係走左 ...

米米而家仲玩緊嗎 真係咁長情嗎

我諗以我所識既人應該唔剩好多嗎

十週年勳章(賀詞)

其實最好係佢戰鬥系統
即時戰鬥,十隻有九隻game都係 升技lv game為主
個個日以計夜咁掛機,掛lv
天外係一隻迫住你組隊升lv game,升係一隻搞易有交流既game

隻game d人走晒,主要都係因為要錢姐
公測個陣,12個ser基本上all 紅燈...
9月個陣,即係趺晒,得返3-4紅燈,一來係岩岩開始要錢,二來係開學

跟住就一直少人落去,老手走,新手又點會無啦啦入,隻game無更新

玩過星曲WEB

不過 玩左甘多game 都係天外最正- -
已有 1 人評分Good 收起 理由
AR敏x) + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

真係想叫雲起班管理人員上黎睇下,佢地搞到咁差都咁多人支持隻game,證明隻game係真係正..比小小心機搞番好去啦,搞得番好大把人幫襯佢地啦.佢地都係心賺錢ja- -一家便宜兩家著!

原帖由 煙之火仔 於 10-6-2 05:09 PM 發表

米米而家仲玩緊嗎 真係咁長情嗎

我諗以我所識既人應該唔剩好多嗎

我 收ser ac 已經sell左了...

原因係冇乜人玩..還要玩彈彈game...

我去左 free ser hea....
AR敏x) + 1 呢排好似冇彈game啦 wor-0-

除左以上咁多位講既例子之外 我最唔開心就係d人限職 因為好耐之前我係玩風水師 大家都知道風水師除左轉場,加屬性 都根本冇乜用 用七箭符又打得慢...  之後d人就唔理屬性 直接組哂d藥師 術士去升lv 完全冇理風水師既感受

玩過星曲WEB

回復 26# ameba 的帖子

玩免ser ....好辛苦- -得一半... 3星100 都唔知要幾耐.. .

原帖由 ameba 於 10-6-5 05:16 AM 發表

我 收ser ac 已經sell左了...

原因係冇乜人玩..還要玩彈彈game...

我去左 free ser hea....

你個名好熟@o@加埋你 icon隻杯...

而家個D 3D GAME 出真隻隻都一樣(對我黎講) 係得佢地d招名唔同-_- 風格又係隻隻都一樣, 好懷念以前冇免費ser 個時大家都係玩同一個ser,

原帖由 tommychifung 於 10-6-5 11:52 PM 發表
玩免ser ....好辛苦- -得一半... 3星100 都唔知要幾耐.. .

EXP  得一半同職具...呢d 就係隻game 呃你所謂 free 的使費....

ifnot....個個搵晒云起 d 收入 啦...

自有 英石...3唔3 星 都冇所謂啦....

有神一般的力量..就使咩執著 3唔3星啵...

[
原帖由 藥師龍鬼 於 10-6-6 01:30 AM 發表

你個名好熟@o@加埋你 icon隻杯...

我以前 收ser ac 係 ameba@@/亞米巴/乂aMe乂/米米子...

所以你覺得我好面善唔奇..因為我玩左好耐....

不過game 再見的人物已不是我了,因為我年頭 sell 左 ac ....

要搵我...麻煩到 星馬 ser--> o米o / oo米oo

或 hk ser--> oooo米oooo/ ooooo米oooooo/ oooooo米oooooo

原帖由 ameba 於 10-6-6 02:11 PM 發表

EXP  得一半同職具...呢d 就係隻game 呃你所謂 free 的使費....

ifnot....個個搵晒云起 d 收入 啦...

自有 英石...3唔3 星 都冇所謂啦....

有神一般的力量..就使咩執著 3唔3星啵...

[
我以前 收ser ...

我都玩左好耐@o@不過成日斷斷續續咁玩,,封測開始玩,岩岩出梁山就無玩lu,我係Tony個族 a_a

我剩係認得你 ameba@@呢個,係女劍黎既

個個都係度回憶天外
我自己都係由中1開始玩
而家都完成左第2年會考-,-
中間斷斷續續咁玩喇..

諗番起以前玩天外 真係好似咁多位人兄所講
1隊人齊齊升地洞 1路吹水1路升
認識好多朋友 真係好開心
d畫面雖然比唔起d大作 但都好奇妙地咁不能自拔
而家天外真係同樓主所講既1樣[風光不再]
傷心
AR敏x) + 1 你說的內容我非常同意

玩過星曲WEB

回復 31# ameba 的帖子

所以話- - 一分錢 一分貨

原帖由 藥師龍鬼 於 10-6-6 08:17 PM 發表

我都玩左好耐@o@不過成日斷斷續續咁玩,,封測開始玩,岩岩出梁山就無玩lu,我係Tony個族 a_a

我剩係認得你 ameba@@呢個,係女劍黎既

哈...

你真係太耐冇玩了..

ameba@@-->100 lv e 仙

亞米巴-->3 星9x lv 血mo

米米子--> 100 lv 霸

乂aMe乂--2 星8x lv 天c...

就算再多人回憶都冇咩用..
真系要雲起做下野先得..
但系佢地依家直頭好似放棄左隻game甘..
更新,活動都極小..
甘又點吸引到d新手入黎玩..老手都開始覺得悶走人啦..
其實如果雲起比返d心機去搞好佢..我相信應該可以好似以前甘正

原帖由 AR敏x) 於 10-6-7 11:03 PM 發表
就算再多人回憶都冇咩用..
真系要雲起做下野先得..
但系佢地依家直頭好似放棄左隻game甘..
更新,活動都極小..
甘又點吸引到d新手入黎玩..老手都開始覺得悶走人啦..
其實如果雲起比返d心機去搞好佢..我相信應該可 ...

唔係潑冷水...

收ser 已經賺盡了....

星馬ser 亦搵左唔少人笨.......

唔係使咩出到彈game 呢下絕招jae........

冇野好得過hea死你地.........

未解決未解決...hea死你地...乜都解決...

wow 肥豬米你好 最衰係有轉生同 投標  英石  精練
唔係我而家都可能玩緊(攪到我搵唔到食)

原帖由 藍卍龍小彥 於 10-6-8 12:14 PM 發表
wow 肥豬米你好 最衰係有轉生同 投標  英石  精練
唔係我而家都可能玩緊(攪到我搵唔到食)

我係 索米

最衰係你...帶頭攪 走人....

原帖由 ameba 於 10-6-7 11:02 PM 發表

哈...

你真係太耐冇玩了..

ameba@@-->100 lv e 仙

亞米巴-->2 星9x lv 血mo

米米子--> 100 lv 霸

乂aMe乂--2 星8x lv 天c...

啊=_=講起又有番d印象,你個ameba@@係咪以前孖辦粉紅色頭髮定唔知綠色頭髮架-_-??

我記錯左你係個個上榜女霸=_=""
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 12:56 PM , Processed in 0.044459 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存