2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 點解澳門收金會咁貴架???
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 點解澳門收金會咁貴架??? [複製鏈接]

有無D澳門人玩隻GAME架...
有無人可以平放D金比我呀,,,,

我代表班一個server開幾十隻外掛既幣商多謝你先
放心啦,人地上天下海刀山火海都會賣……不過唔知硬豆睇到有人咁揚咁收金有咩感想姐

原帖由 絡超 於 10-5-30 02:02 AM 發表
我代表班一個server開幾十隻外掛既幣商多謝你先
放心啦,人地上天下海刀山火海都會賣……不過唔知硬豆睇到有人咁揚咁收金有咩感想姐

收金有咩問題者...你都幾奇怪架喎,,,,

用現金買賣游戲內的任何東西都係唔合法 你申請游戲個陣時張合約有寫  
雖然gm唔捉 但如果你比人昆左 報警/同gm講都唔會受理
而且gm會定期捉一d金錢量同等級不合理的玩家
如果你超多錢 但等級低+點數買入量少   會比gm覺得可疑封左你 要求你比解釋
到時你話你用現金收點數 比唔到其他解釋 gm一樣會永久封左你

所以最佳方法係用點數同玩家買金 一來有點數入賬記錄 二來價格會比同錢商買的平
你新服定舊服 新服可以找我 好好價唷 1點數比9金
舊瞄就幫唔到你 我舊服等級連棲霞山精英都接唔到 邊有錢...

原帖由 sinnnnnnnn 於 10-5-30 02:16 AM 發表

收金有咩問題者...你都幾奇怪架喎,,,,

每個玩劍狐既人返親主城都一定知咩事,升得高lv既去D高lv地圖睇下人地D操兵部隊更加明咩事
佢地肯賣都係因為有人肯買姐

我真係有少少懷疑你係第間公司或者幣商D打手,唔係點會係呢隻game講收金有咩問題……

知唔知咩係官商勾結?

笑傲無雙

原帖由 258745 於 10-5-31 10:45 AM 發表
知唔知咩係官商勾結?

奸商勾結我就知

原帖由 258745 於 10-5-31 10:45 AM 發表
知唔知咩係官商勾結?

如果我解錯你句野意思,請你無視以下既內容

每日條捉外掛list水蛇春咁長,幣商叫頻仔(aka咸蝦燦)上晝封完一個下晝又出過,我諗佢地唔會咁無聊見自己叫得耐就換過隻新架可?
我想問係咪要全天候24小時捕住個頻同D外掛先叫無官商勾結呢?
好多小學雞抱住果種「點解警察唔捉哂D賊」既思想,背後又諗好多陰謀論出黎
最小學雞係在於完全忽略所謂打擊罪惡所需既成本

我淨知GM捉人要時間,間公司要出人工,班幣商用黎用去都係外掛(包括叫頻)一毫子都唔使俾姐
同埋GM未必一定只係睇劍狐一隻game,我有玩佢地公司第隻game都知佢地GM好忙

我係第隻game就見過D十六歲既中學雞,自稱俾七千蚊佢佢就可以全天候監住隻game有無人開外掛,而隻game講緊長期無一千都有幾百人
試下當每個人都要審五分鐘,要審五百人,總共就要審四十幾個鐘頭,重未計佢每審一個人就代表佢雙眼就望唔到剩低既四百九十九人(當然佢亦都好明顯唔知D GM平時到底要做咩同埋可以做咩)

人通常唔一定會高估自己既能力覺得自己高人一等,但就好容易低估一件事既難度,覺得人地做唔到就係人地既問題,甚至搞D陰謀論出黎,我諗硬豆睇到都唔知好嬲定好笑
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:13 PM , Processed in 0.032319 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存