2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 死CHEAP精(純吐苦水)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: harunoyi
go

[閒聊] 死CHEAP精(純吐苦水) [複製鏈接]

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-6-30 01:23 AM 發表
玩game玩到係度嘈架已經係好戇鳩的事...

咦 有人話自己岸鳩
原帖由 地獄黑仔龍 於 10-6-30 01:23 AM 發表
成日叫人滅你團 ,  你咁想滅團咪自爆囉 , 快靚正又慳大家時間 , 又唔駛煩 !

呢度唔該淆龍哥捉緊小小point 我地唔係叫人滅我地團 呢句說話好似係出於淆龍哥口中

要玩就搵賤星陪你玩~ 我唔會啋你

你已經彩左佢
所以歡迎你繼續出文
不過岸鳩仍然是岸鳩 <<岸鳩係你自己講架 淆龍哥呢句講得有道理

提一提先 我係天道kabuto 廢是淆龍哥又話我係外人

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-6-30 09:46 PM 發表

我幾時有 "招" 你?    "招" 你做乜?  刁你就有 , 招你就冇喇... 定係你思覺失調 ?

比面你  應你咪又話我面皮厚 ?  點厚都厚唔過你地幾隻o野啦~
定係我吊得你甘 , 串得你冧.... 宜家掛住我 ...

哎呀~乜你好想我收皮咩a_a?黎打我地城囉..我同你玩呀..大家整座城出黎..邊個爆既del ac永遠收皮好冇^+^??
一句啦..敢/唔敢?????????
仲有呀~你都未答我呀..你幾時黎滅我地星塵團姐...?_?

原帖由 laibb1218 於 10-6-30 11:53 PM 發表

咦 有人話自己岸鳩

呢度唔該淆龍哥捉緊小小point 我地唔係叫人滅我地團 呢句說話好似係出於淆龍哥口中

你已經彩左佢
所以歡迎你繼續出文
不過岸鳩仍然是 ...

哇~  字你都未識寫就出來串人 ?
你老母生出你呢條契弟~   真係陰撚公...
返屋企讀多幾年書先啦~   

契弟 !!

哎呀~乜你好想我收皮咩a_a?黎打我地城囉..我同你玩呀..大家整座城出黎..邊個爆既del ac永遠收皮好冇^+^??
一句啦..敢/唔敢?????????
仲有呀~你都未答我呀..你幾時黎滅我地星塵團姐...?_?

你呢招我一早諗到喇...  一句話敢唔敢 ??
你係唔識字定係未瞓醒 ?
講o左 n次  唔同你玩 , 你返屋企食蕉啦~

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-7-1 12:28 AM 發表

哇~  字你都未識寫就出來串人 ?
你老母生出你呢條契弟~   真係陰撚公...
返屋企讀多幾年書先啦~   

契弟 !!

你呢招我一早諗到喇...  一句話敢唔敢 ??
你係唔識字定係未瞓醒 ?
講o ...

唔好係度馬後炮啦a_a 你一句唔敢咪得囉XD
容許我恥笑一下..可以嗎0.0
淆龍 !_!

原帖由 銀嵐* 於 10-7-1 12:37 AM 發表

唔好係度馬後炮啦a_a 你一句唔敢咪得囉XD
容許我恥笑一下..可以嗎0.0
淆龍 !_!

你要笑請隨便~   上來吹下水就冇問題。
不過話時話 ,
你唔夠串都唔好咁求其搵條蛋散出來撐埸...
字唔識寫都我唔怪佢咯~
最慘佢仲豬撚到 Ctrl + c (複製)    Ctrl + v (貼上)  都唔識用...
蠢撚到咁樣仲敢出來筆戰...   唔怪之得佢成日出埋d膠價係度收裝...
搵d咁o既物體撐埸~   盞影衰你咋.... 陰公~

你做乜咁夜仲唔瞓     上來睇住d貨賣得出未 ?

瀟洒d~   一鳩自砍帳號 !    賣野的時間都慳返...
還是說你呢期等錢駛   ?
搞到要賣裝

仲有呀~   [馬後炮] 個意思唔係咁架...
你去查吓馬後炮係乜野意思先啦~
咪求其掉幾粒字出來扮晒有文學修養
呃唔到人架~ !   (呢獲我唔串到你咁應... 比足面你啦)

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-7-1 01:13 AM 發表

你要笑請隨便~   上來吹下水就冇問題。
不過話時話 ,
你唔夠串都唔好咁求其搵條蛋散出來撐埸...
字唔識寫都我唔怪佢咯~
最慘佢仲豬撚到 Ctrl + c (複製)    Ctrl + v (貼上)  都唔識用...
蠢撚到咁樣仲敢出 ...

喂..你覺得你好夠串咩a_a? 仲有呀..你冇人幫咩? 支雞吹唔響? 我冇叫佢地上黎架..= =+
你未答我啵..想我del ac..大家整座城出黎..邊個爆既del ac永遠收皮好冇^+^??
玩唔玩??? 敢? 淆?

仲有呀..你唔係馬後炮係咩0.0? 我唔係講左(一句話敢唔敢?)
你會諗到出咩字咩-.- 我話你..我一早諗到你想打咩呀..都得啦-.-

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

講還講....淆龍d後盾好似無人幫
成日比人圍插...唔怪得成日又要潛水再抽水啦~

原帖由 【太史慈】 於 10-7-1 01:29 PM 發表

搞屎棍~   就係你呢d...

淆龍哥係咪唔識讀廣東話?
冇話一定要識字先可以串人喎
咁簡單既道理,淆龍哥都唔識
我諗要讀多幾年書既係你

原帖由 【太史慈】 於 10-7-1 01:29 PM 發表

唔係架..有人幫佢架  果個軒na呢a_a
不過好似都潛左水喇+_+

抽水王+淆底王=淆龍哥
快少少出黎啦

另外你肯回post已經係同我地玩緊
你老母都真係幾慘下,生左個傻仔

原帖由 laibb1218 於 10-7-1 05:05 PM 發表

佢唔會又潛一排掛+_____+

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

佢又要諗一排...睇下點捉字室...
仲有睇下有無人幫佢拖=]同我一起搞屎棍~

食飽飯冇屎痾上黎望下= =
點知吹到第4頁......
原來有人仲得閒過我.....

有個仲要講埋人地老母~~
禍不及家人bo @o@

喂..你覺得你好夠串咩a_a? 仲有呀..你冇人幫咩? 支雞吹唔響? 我冇叫佢地上黎架..= =+
你未答我啵..想我del ac..大家整座城出黎..邊個爆既del ac永遠收皮好冇^+^??
玩唔玩??? 敢? 淆?

我d串普通貨仔..  邊夠你地d狗吠咁嚮
我唔駛人幫 , 亦唔想人幫... 有人上來幫口我都會勸佢出少句聲~

答返你個廢問題先...  首先你唔好o係度扮傻仔~
有玩過城都知道有 24小時保護期 ,  24小時後馬上開罩....
之後咪變成怪獸戰...邊個出城先 就邊個會輸~   

其次呢...你都賣裝 放ac    死左半條人命 ,
你覺得你仲有價值可以用 砍帳號 來做條件 ?
你係唔係都自己收皮架啦~  有分別咩 ?   (咪比我串多兩串 , 剩機留返低係度賴死~ )

仲有呀..你唔係馬後炮係咩0.0? 我唔係講左(一句話敢唔敢?)
你會諗到出咩字咩-.- 我話你..我一早諗到你想打咩呀..都得啦-.-

一早睇死你會咁樣啦~   睇戲都有得做咯...
唔夠人嘈  咪出手打人囉~   你仲有乜野叻
咁都話人馬後炮 , 不如話你自己冇創意 ....  所以你比人估到晒...
我都唔想

甲級佬     我有冇後盾唔緊要 , 唔係個個都好似你地咁得閒 ... 日日係度襯
而且我亦唔係長註在這邊.... 潛水都好正常 ,
唔通你又24小時係度長on ?    扮站長咩~ ?

淆龍哥係咪唔識讀廣東話?
冇話一定要識字先可以串人喎
咁簡單既道理,淆龍哥都唔識
我諗要讀多幾年書既係你

天道狗~  宜家比個新花名你  ,
你唔好叫做天道狗 , 你應該叫做 天道雞 !
因為你係一隻 不折不扣 ... 唔識字的小學雞 face_l_18:

唔識寫個戇字 , 你可以抵賴話佢筆畫多 .... 你個先生未教你寫 !
我教你~  碌大你隻雞眼睇清楚 !    速成碼  卜心   第3頁  第6個字
  (睇見未 ? 戇鳩仔~)
你廣東話讀音都錯埋 ,  我就 100% 肯定你唔識寫個 戇字 face_l_18:

岸   字語音 :
an
ㄢˋ

戇  字語音:   
zhuang
ㄓㄨㄤˋ

聲母  韻母  拼音 乜Q 都唔同 , 你可以讀到一樣...
我真係想問吓你邊樹鄉吓....出到你呢條死雞撐飯蓋的廢柴 face_l_18:

(比埋個網址你.... 自己滾上去聽埋個發音啦~   "岸鳩仔" face_l_18:
http://hk.dictionary.yahoo.com/    )

雖然冇人話過一定要識字先可以串人 ,
但係你咁既樣學人出來串嘴 , 咪盞比人插到飛起...  (你睇你死得幾慘 face_l_18: )
宜家串嘴學中文~   認住隻字喇...face_l_18:
我塞錢入你袋咋~  小學雞

抽水王+淆底王=淆龍哥
快少少出黎啦

呢句又再次顯出你係一隻冇創意o既小學雞 !
跟風 學我放句老母出來...face_l_18:
仲有~  我上來唔你同你玩 ,  唔好會錯意
我係上來吊柒你隻小學雞 , 順便教你 [如何脫離 岸鳩仔的行列]  face_l_18:

睇漏左 61#  仲有呢句...:

你天道雞D資訊好落後...  我從來冇講過要滅人團 ,
滅團呢D事 , 係賤星果D小器狗先會做 , 我最開始上來吊七佢亦係因為滅團的問題 ,
如果我自己都走去滅人團 , 我從頭到尾根本唔駛同你地講咁多o野...

你自己都識得用  "好似"  即係你唔肯定 , 唔肯定你就出來雞叫...
你被吊真係應該

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-7-3 09:35 AM 發表

我d串普通貨仔..  邊夠你地d狗吠咁嚮
我唔駛人幫 , 亦唔想人幫... 有人上來幫口我都會勸佢出少句聲~

答返你個廢問題先...  首先你唔好o係度扮傻仔~
有玩過城都知道有 24小時保護期 ,  24小時後 ...

你講咁多呢d廢話做咩a_a?? 數123一齊出城囉..敢??
仲有呀~賣裝=收皮?? 你幾時見過我賣天魔卍<<呢個ac a_a??
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 8029&highlight=
你睇下你自己講過d咩先啦+_+ 知唔知咩叫先撩者賤 ??
我會記住你架淆龍哥~記住你淆我地星塵架wakakakakaka~
你只係一個得把口既傻仔 ja ^^
你認為你可以串到人收皮既..咪好囉~_~
應機啦~ 等你串我架^^

原帖由 銀嵐* 於 10-7-3 02:08 PM 發表

你講咁多呢d廢話做咩a_a?? 數123一齊出城囉..敢??
仲有呀~賣裝=收皮?? 你幾時見過我賣天魔卍

p.s.   歌莉亞 &  紅煉  呢兩個城有乜野事   我都會入你地數 !
到時你團裡的大佬 好朋友...個城有乜冬瓜豆腐.... 唔好問我點解 !
( 你今日話過唔會攻 , 我宜家信住你先 ! )

↑↑  係咪咬住呢幾行字唔放 ?
咁你宜家有冬瓜  定係有豆腐 ?
兩樣都冇你就來問我點解... 咁我好難招呼你喎~

成件事好明顯係你地放狗咬人在先 ,
到宜家你地作為狗主仲係毫無覺悟...

教你隻雞認字都唔順氣 ? 話我多廢話....  
(你棄"雞"保帥...我都未串你冇義氣 )

宜家我將你從四塊半激到彈返起來繼續咬人~
你網婆唔駛做寡婦 , 應該都要多謝吓我 ,
o岩架喇~  認住我 & 繼續嘈。
我得閒會上來應酬吓你的

翻舊帳 ?    我仲可以入多你一野  "以怨報德"

唔知你仲記唔記得 想當日天雲被盜事件果陣 ,
你在水池邊嗌晒救命話搵唔到方法連絡香港區客服 ,
當時都係我寫信問GM攞港區客服個電話比你
果陣相信係我第一次同你面對面用密頻講o野

如果我果陣知道你咁衰格....
我啋你都有味

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-7-4 07:29 PM 發表

p.s.   歌莉亞 &  紅煉  呢兩個城有乜野事   我都會入你地數 !
到時你團裡的大佬 好朋友...個城有乜冬瓜豆腐.... 唔好問我點解 !
( 你今日話過唔會攻 , 我宜家信住你先 ! )

↑↑  係咪咬住呢幾行字唔放 ? ...

歌莉亞 &  紅煉<<呢2個城爆左啵^^ 入數呢?? 入左去邊^^
我地係冇冬瓜同豆腐呀a_a 你都未入數^^
仲有呀~ 你好想我入棺材咩a_a?? 唔洗講d咁既野啵^^ 唔夠人講要話人死@_@?
唔似你啵^^ 偉大既淆龍哥^^
我幾時有係水池話過要客服電話呢?? 用下腦吧^^ 如果有證據既..post相啦0.0
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:25 AM , Processed in 0.047573 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存