2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 大家覺唔覺得開80lv開得太過早呢?
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 大家覺唔覺得開80lv開得太過早呢? [複製鏈接]

玩過星曲WEB

如果大家都覺得開80lv太過早 請大家比意見一下

第1""
梗係太快啦............好多4X~5XLV 果D升緊上黎.....6X又有一堆人升緊修因為""個SER 有幾多個70LV呀?....數都數得晒.....開咁快把鬼咩"""台灣都冇開得咁快...香港亂咁黎既"

笑傲無雙

開咁快個上限只會令到個差距愈大
到時少左人玩就好笑

我都係 升太慢個修為 先放棄 ==  根本追唔到lv
唔洗問我點解升禁慢修為  因為唔想掛機

原來咁快開左80  要番工都無時間玩添

不過唔開上限大家就無二轉轉精玩架啦喎@@“

還是大家覺得咁早開二轉專精無用?

玩隻GAME好似玩到趕命咁..
裝又未齊,我地ED新手,想追下LV都難..
只是想老手...遲小小開lv會更好lo...
而家又開80...有D唔想玩!趕命GAME咩...

硬豆.....開唔係唔好.....(但係開得太快呢).......................開太快只會 +速 呢隻GAME既死亡 (好心你地官方.唔好掛住搵錢...去睇清楚...有幾多個70LV...先講野啦...)  你整走晒D低LV 唔得嫁....一隻GAME冇新手..係生存唔到"  好快走去絕路

跟上原廠開發的進度係好事
但如果太快真係會帶黎反效果
硬豆你話想早日開2轉修維比大家玩!?
講真丫,舊果d修維都未升完,仲開d更難升既修維比人升,真係追得好辛苦
我唔否認有人已經等級封頂爆修維
但真係又有幾多個?
戰場宜家基上已經係呢d神人一面倒既狀態,再咁快開新既強化系統
原本已經係弱勢的玩家根本會變到完全無得打了
如果你係封頂爆修的神人睇到我咁講可能會唔忿氣,覺得我唔想比你勁落去
但比你一下秒到所有人,但戰場日日開唔到,等你係世頻日日叫戰場-9你又會開心?
game要多人玩,玩得勁先有成就
如果唔係,不如去玩單機開金手指啦,洗鬼花咁多金錢/時間/心機去搞咩~..~

我都想問好耐 俾你早一步問左

n/p........

梗係太快啦............好多4X~5XLV 果D升緊上黎.....6X又有一堆人升緊修因為""個SER 有幾多個70LV呀?....數都數得晒.....開咁快把鬼咩"""台灣都冇開得咁快...香港亂咁黎既"

你不如開排行榜睇下 舊服成班70都算 新服開左唔係好長時間 都已經成班70

我都係 升太慢個修為 先放棄 ==  根本追唔到lv
唔洗問我點解升禁慢修為  因為唔想掛機

呢個好似係你自己問題 內掛8小時有12點修為你都唔要 你自己玩自己 邊個幫到你

玩隻GAME好似玩到趕命咁..
裝又未齊,我地ED新手,想追下LV都難..
只是想老手...遲小小開lv會更好lo...
而家又開80...有D唔想玩!趕命GAME咩...

沒人叫你追班80級 劍狐又沒得開紅 除左打幫戰之外, 高級同低級完全沒衝突

戰場宜家基上已經係呢d神人一面倒既狀態,再咁快開新既強化系統
原本已經係弱勢的玩家根本會變到完全無得打了
但比你一下秒到所有人,但戰場日日開唔到,等你係世頻日日叫戰場-9你又會開心?

你到底玩過戰場未 我發現你好似連戰場係點都唔知
戰場分等級的  31-40 41-50 51-60 61-70 71-80
高級玩家打戰場只會遇到同級玩家 邊到有人一下秒到所有人 你介紹下 我拜佢為師

原帖由 不翼夢 於 10-6-16 11:01 AM 發表

你到底玩過戰場未 我發現你好似連戰場係點都唔知
戰場分等級的  31-40 41-50 51-60 61-70 71-80
高級玩家打戰場只會遇到同級玩家 邊到有人一下秒到所有人 你介紹下 我拜佢為師

連打個比喻都未睇得明就係度belebala
大家都係講下自己意見姐
擺明撩交嗌

戰場係點我唔知?
或姐啦,不過我諗我打戰場多過你囉▔ ̄~ ̄

你個比喻太勁 1下秒殺 仲要係秒殺一大片敵人 仲好抽過葉問1打100 係劍狐完全想像唔到 唔好意思喎

你諗你打戰場多過我 ^~^?
我台版打戰場打到香港版新舊服
台版時齊全裝戰場60級 戰場武 一隻紫慢攻速介
唔知你係唔係真係多過我
人外有人 天外有天唷朋友~

無人叫你地追lv-_-

高有高玩低有低玩,你地好似無顧過言lv感受

我覺得開太快=.=
雖然而家多左人封頂
但狼團or6263都好少人  開太快  d人升唔切  搞到下面d團都好少人打
好似d蛇團 5253  6263  56 呢d團都開始少人打
希望可以停一陣,,等更多人升上70lv,,再開80  
咁樣升到80都可以多人d

原帖由 不翼夢 於 10-6-16 01:30 PM 發表
你個比喻太勁 1下秒殺 仲要係秒殺一大片敵人 仲好抽過葉問1打100 係劍狐完全想像唔到 唔好意思喎

你諗你打戰場多過我 ^~^?
我台版打戰場打到香港版新舊服
台版時齊全裝戰場60級 戰場武 一隻紫慢攻速介
唔知 ...

個比喻勁你接受唔到你既事 lol
我只係想講,你都知隻game無得開紅,所以就算你勁,但無人同你打戰場有乜意思?
既然你知道天外有天
唔該你唔好隨口就話人連戰場係點都唔知囉
只許州官放火,不許百姓點燈?
fine,你最勁^^

我只係想講,你都知隻game無得開紅,所以就算你勁,但無人同你打戰場有乜意思? ...

已經係同等級戰場 都唔比勁 咁大家咁努力打裝備升修為做咩
照你咁講 大家用白字武 唔好打痛人 咁就有人玩戰場 ??

你既問題已經離晒題 完全唔關開唔開放新等級事
比較似你係比人虐打得太多 有怨氣 係唔係比hkd戰士虐打得多

http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=12355&tnum=6
你睇左呢條link 洗唔洗叫下佢唔好玩 人地d裝咁勁 沒意思啦 沒人陪佢打戰場 叫佢玩單機 岩?

開唔係問題~= =低係官網d資料都跟唔上~gamebase又係~= =咩都冇~-口-上次打鬼哭連少少資料都搵唔到~= =<好彩一次性平安過左~">同埋甘快開80~- -甘仲要唔要打70副真裝架~?杞宮同水淹d人都唔會去~直接打霸王同星樓~= =依家又開新?d裝都追唔到~= ="

低lv咪慢慢同d低lv升上去囉, 橫掂d高lv又唔會日日走泥阻住你升lv
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 05:24 PM , Processed in 0.040488 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存