2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 熱血江湖 每天用外掛 還有樂趣嗎? 華義應要起床了... ...
go

每天用外掛 還有樂趣嗎? 華義應要起床了... [複製鏈接]

外掛早係幾年前  巳經有  (可能因熱血真係太難升,我都未玩過隻game咁難升,不過好好玩=v=)
由2年前開始 跟團打怪 巳開始差不多全團都是死人了 (都是外掛玩家,10問9唔答)

其實衣家都出左內掛  點解華義唔對d用外掛既人做返d野....
雖然都係掛  但內掛只少有人睇住...傾下計....(外掛真係掛一日<開黎睇下打到d咩寶...)
用外掛...一堆玩家靠外掛掛到1xx....   真的是真正的打怪升級嗎?
用外掛....遊戲物品 金錢  什麼都多    熱血物品變得一文不值.....
用外掛.....朋友都說我玩垃圾遊戲......

最後  那個什麼 啟動碼也應該消失了    也應給更多的新手玩家進來   玩玩熱血的好遊戲(手動)
華義放不下啟動碼,可以把啟動碼轉變成 禮品啟動碼呀 ....

自己講左一堆野出黎,希望熱血會更多人玩啦!!!

取消啟動碼 只會令到更多幣商開帳黎洗錢...
其他不予置評

....點解咁多game唔洗啟動碼   d錢仲值錢過熱血咁多.....

成個ser  9成人用外掛   日日係咁打   冇人理   ...唔理有冇幣商  都係咁....

D人係咪越黎越小啦??
麒麟而家多唔多人丫?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 零度*沸點 於 10-6-19 09:48 AM 發表
取消啟動碼 只會令到更多幣商開帳黎洗錢...
其他不予置評

多人玩先會多幣商 多幣商姐係代表隻GAME有實力多人玩
如果隻GAME沒人玩了 沒了新人加入 幣商都自然走人了

講真..熱血有幾多 幣商姐??   衣家全部都係唔識打機既垃圾 ~"~

個個賺錢唔係食腦...係開女2個ac..4開5開 用外掛....
更新完用唔到外掛 就個個去賣野 唔識打怪...
成班腦殘

幣商...just講另1隻game巨商  比熱血多...多多聲la...
熱血玩多..都4-5年   眼見用外掛98%以上...腦殘既都有8成 - -
香港人就好d 聰明少少 ~"~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:24 AM , Processed in 0.029832 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存