2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 新糖果吞食....2千倍...幾好玩架!!
樓主: bb251346
go

[國內] 新糖果吞食....2千倍...幾好玩架!! [複製鏈接]

原帖由 dan1994129 於 10-7-6 12:02 AM 發表

食幾日m記 都得

咁又係呀...佢最新更新既1lv vip寵...係上品....6技vip關羽....1lv6百力...5百體....4百敏....洗玩???就算升到幾多lv都只會升e 3樣
屬性
....仲有無息箭100lv...龍吟10lv 80%封人技.....最後一招...最變態...係gm改架好似....(原:連珠箭)(新:連環箭....無視防....100%減晒人地d閃....出手減人地1百....仲要佢連放3技箭....1枝無息都屈啦...佢放3枝.....仲要高攻過無息好多!!!!
被動:前後加40法物傷....前後40法物防.....前後加1百出手(前後:主人同武將!!)

好平....6百5.....全ser最勁...(除左gm!!)
我去食多2次自助餐仲好....
d技係gm幫你升晒...唔洗自己升!!!

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

等山啦~
屈錢屈成咁~唔岩係搶錢搶成咁
正服屈錢人地先玩c服~
架下佢開c服仲屈過正服~
我地想玩屈寵洗鬼比錢佢玩~自己開個單機既 想幾勁有幾勁
d玩家咁大分別~幾好品既玩家都走啦

十週年勳章(賀詞)

汁左898 http://xintangguo.7 b 7 b.info/ 上唔到

係呀...好似真係汁左...不過算啦......佢係咁屈錢...仲會有幾多人玩呀!!!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

經測試後 網址已成死網 相信該私服已關閉 現本人先把主題關閉 如該私服重開網址等等

發表之樓主或玩家可以pm給我重新開放回此主題 但pm給我時 緊記提此主題連結給我方便關回主題 謝謝

如主題還在版區首3版內 請勿再開宣傳帖子 否則是違反了版規!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 02:16 PM , Processed in 0.032591 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存