2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 DOTA開發團隊打造《 League of Legends》勢必引發熱潮 , ...
樓主: 斐仔
go

[歐美遊戲] DOTA開發團隊打造《 League of Legends》勢必引發熱潮 , 免費即時戰略網遊 [複製鏈接]

我都有玩 id:roychung

十週年勳章(賀詞)

原帖由 高科技 於 10-5-21 05:27 PM 發表
唔知點解按完create free account之後,
彈句咁既野:
Feature Offline for Maintenance
The feature you are trying to use is currently offline for maintenance, please try again later.

唔比申請account? ...

please try again later.= =人地都講左-.-

十週年勳章(賀詞)

我冇咪加入唔到
但係係game 叫到我都可以吹2句@_@
id:XxDreamxX

無咪唔緊要, 入黎聽都好=)

我都有玩 ADD 我好友一齊玩
ID:MAK

好似好好玩....入去睇下先

我都DL左灑玩啦..真係誠心推介.好好玩..
我入邊叫GaRaaKW..小新手一個:)..大家ADD FD一齊玩-3-
P.S 大狗..張圖條LINK錯左..安裝教學果個LINK錯左去介紹

好玩呀, 我都有玩緊, add 埋我一齊玩啦

新加入 有冇人教我一齊玩?

其實....一開始係打d 怪好(骷髏icon in map)  好d...
定係打 敵方的minons....易升d???

原帖由 khenry2000 於 10-6-7 12:25 PM 發表
其實....一開始係打d 怪好(骷髏icon in map)  好d...
定係打 敵方的minons....易升d???

通常都係minons咖啦..而且又可以順便壓埋對面..
Jungle通常都係有返咁上下能力去打黎拎buff..
我記得就有紅色同藍色..分別紅色係物攻+攻速+攻擊有火傷
我呢排玩TF..得閒去拎完個buff殺人都勁好多..
因為early game大家D血都好少..每下多50都好係野@@
藍色好少拎..不過無記得就回藍同+AP果種啦

《有獎遊戲系列》尋找最速屠龍王者比賽

比賽
參加者可以用任何英雄,任何符文在評判的監察下,用最快時間殺死飛龍(Red dragon)。

獎品
LoL USD10 點數卡一張

詳情請到這裡

[推薦] League of Legends (信長/DotA/三國模式)

================分隔線================

我地m群已經有過百人, 歡迎大家加入
M群:group225415@msnzone.cn

同埋, 香港LoL既網站準備搞一個香港LoL 玩家既比賽
詳情: http://www.comefromhk.com

================ 分隔線================
1 LoL 既簡介

League of Legends (LoL) 係一隻免費既MOBA game.
玩法同信長/DotA/三國 大同小異唔多.

特色:
1. 暫時有50+ 隻英, 但係大約每兩個星期就會推出新英, 所以絕對唔洗怕悶.
2. 平衡等等都較得幾好, 再講如果你打打下斷左線, 係絕對可以reconnect (入返隻game) 繼續打.
3. 除左玩開既 5v5圖, 仲有3v3圖
4. 就快開始官方既計分賽, 係到計分賽開始之前可以煲熟d, 之後殺出香港玩家, 打贏鬼佬!
5. 一場game 既時間大約 30~40分鐘, 比信長較短

好多人問, 咁點解要玩 LoL 而唔玩返之前個隻呢?
好簡單, 因為LoL 係一隻比較講求團隊既game.
而且因為係令外開發, 所以唔會再受到原先War3 engine 既限制.
呢隻game亦都無左 Deny (殺自己d兵) 既功能, 咁樣可以令到大家更加關注點樣打死/ 打到敵人離開條線
再唔係一味係到殺自己d兵去阻止人地 (講真我覺得殺自己兵真係幾無聊下)...

有d人同我講話: 喂, hfok, 隻game d畫面唔係咁靚咋bo, 睇落仲好似卡通咁, 呢隻game比中/小學生玩架咋嘛?
我就會講: e家打機定睇戲先? 畫面定係玩既過程重要d? 我唔想玩一隻game d技浮誇到一團戰, 10條友, 完全搵唔到對方同自己係邊囉.
你口裡成日話型既game, 咪又係背景黑黑沉沉, 一開技就光到咩咁個d. 卡通化既畫風係特登用黎減小呢種效果, 同埋d技閃得太勁既話, 打多陣對眼就頂唔順.
打機姐, 唔洗虐待自己對眼下化? 再講, 你睇下你講個種畫風既game 幾多中/小學生玩先啦.

大家可以睇下以下大狗 (其中一位lol玩家) 整既介紹片:
http://www.youtube.com/watch?v=D6qbvkWSVzI

================分隔線================
2 申請及下載LoL 既教學

(如果淨係想知下載方法直接跳到第3.)

1. 進入申請account既畫面

2.

Account Name: 打 login 個名
Password: 輸入你既密碼
Confrim Password: 再一次輸入你既密碼
Email Address: 輸入你既E-mail
Security Question:
Security Answer:
Region: 留返North America 就得

跟住有兩個格:
第一個要惕 (唔剔申請唔到)
第二個可以唔剔 (呢個係問你當LoL有更新時收唔收佢地d e-mail)

打埋個驗證碼就按 PLAY FOR FREE 就完成

3.
按下DOWNLOAD就會download LoL Installer downloader

Download完之後就開個Downloader 下載 LoL Installer
http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/download
4.
裝左game之後 開game 打左login 同password就叫你打你既 summoner name
Summoner Name: 打你想人地係game / 官方forum見到你既名 (註: 呢到可以打入空格不過唔打得符號)
KO!!!!!!!!!!!!!

咦..加返新layout既註冊啦WO@@..
我係colorlee1313=3=之前係咁問你野果個xDD
BY THE WAY..隻GAME真係堅好玩:)

有關League of Legends唔識注冊既新手門黎睇睇吧

1.按我進入注冊頁面

完成後下載遊戲開始玩吧!!!!
求加分XD

十週年勳章(賀詞)

感謝魚蛋~提供,已更新註冊教學

Dota 悶佐來試試睇呢個...xD

GOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔係同你講笑
堅係好玩wo
已有 1 人評分Good 收起 理由
johnlam199665 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

好好玩 我係入面叫:g0dsiB
暫時17lv  +fd一齊玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 05:50 PM , Processed in 0.045050 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存