2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 大家小心呢條友~經常掛卡的小心
樓主: SiU紙
go

[分享] 大家小心呢條友~經常掛卡的小心 [複製鏈接]

原帖由 SiU紙 於 10-7-19 11:12 AM 發表

笑料~唔係霸龍扣血 係我隻小狐仙d靈力扣左呀 7頭  

OKOK 我柒 頭

睇下傾城 比人打到柒頭定我比人打到柒頭!!!

原帖由 虎仔* 於 10-7-19 10:50 AM 發表

甘都唔明???
我話即使隻怪打人都會有這些顯示!!!!!
定係你見住辛仔仔 個人拉住隻怪過黎???(如果係你應該撞鬼)
下次你影影長D個對話頻 睇下之前有幾多人比人打過先吧!!!
只係一張某人比怪物打GA圖就話人地拉 ...

1, 圖中對話頻顯示 二兵 對辛仔仔進行攻擊
2, 圖中有 一隻二兵訓低左 係我用光裂殺ge
3, 二兵死左後 訓左係鍊成旁邊,而且辛仔仔扣左血,對話頻顯示 二兵對辛仔仔進行攻擊
   代表 辛仔仔引怪過黎^^

原帖由 虎仔* 於 10-7-19 11:18 AM 發表

OKOK 我柒 頭

睇下傾城 比人打到柒頭定我比人打到柒頭!!!

認7就好了~咁我都唔洗哂口水

原帖由 SiU紙 於 10-7-19 11:20 AM 發表

1, 圖中對話頻顯示 二兵 對辛仔仔進行攻擊
2, 圖中有 一隻二兵訓低左 係我用光裂殺ge
3, 二兵死左後 訓左係鍊成旁邊,而且辛仔仔扣左血,對話頻顯示 二兵對辛仔仔進行攻擊
   代表 辛仔仔 ...

1,圖中對話頻顯示 二兵 對辛仔仔進行攻擊
隻怪比人拉左過黎 都會有甘GA 攻擊
2,圖中有 一隻二兵訓低左 係我用光裂殺ge
係你岩岩入番GAME 見到 比你用技殺左???
定係掛卡係望住隻GAME 掛???
   代表 辛仔仔 ... [/quote]
隻小兵比人拉左過黎 不嬲亂打人!!!唔通打果個人唔係個人前面??

原帖由 虎仔* 於 10-7-19 11:24 AM 發表

1,圖中對話頻顯示 二兵 對辛仔仔進行攻擊
隻怪比人拉左過黎 都會有甘GA 攻擊
2,圖中有 一隻二兵訓低左 係我用光裂殺ge
係你岩岩入番GAME 見到 比你用技殺左???
定係掛卡係望住隻GAME 掛???
3,  ...

1,講得岩~隻怪就係俾辛仔仔拉過黎
2,我一路睇TV 一路掛卡
  咁岩俾我望到停止左鍊成~
3,點解二兵淨係打辛仔仔一個@@

4.點解你咁大反應@@仲要睇下傾城俾人打柒

其實隻二兵係我引
所以你見到我就打我哦
GAME名叫 肥榮
如果你見到我既記得打我: )
如果你見到(偷笑)

樓主點解咁狠定先?
你唔比佢都係受害者 ?

其實好多時水晶湖 都係新手唔夠打 ~逃跑 ~死左~d怪先會打掛卡d人
水晶湖d怪要有任先出到黎 好多時係低lv 冇可能引到怪
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 01:55 AM , Processed in 0.029708 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存