2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠世界 懷疑有編輯以個人權力剥奪讀者福利 ...
樓主: 龔如心
go

懷疑有編輯以個人權力剥奪讀者福利 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

吞左幾多精活錢既多少唔係重點!!!!!

最重要佢用咩途徑獲得呢d精活呢???...

如果佢真係真金白銀買幾千點既話

我地無話可說...只有自己心照啦...

就算3000份精活冇人要都好...

都唔代表3000份就係自己...明冇??

原帖由 龔如心 於 10-7-23 01:24 PM 發表

張圖可以代表到d咩???

原帖由 kubo 於 10-7-24 09:30 發表

張圖可以代表到d咩???

4%武...
正常係天價黎

首先我係唔買pc game wave既...佢講d野上網都有講~重詳細d tim~佢地d料都係起國服攻略網到搵架姐~
不過見你地嘈左咁耐..都想講d野...不喜除便反擊...
你地右知個3000份精活一定送得哂?? 果期賣到3000本?成功拎到精活水個d讀者一定要四圍唱?...送唔哂比番代理?比你會唔會?問心?如果送唔哂自用有咩出奇~???????
..可能真係送唔哂...用msn拎code 係煩左d.人人add佢...回少一兩件有咩出奇..你都會
唔小心聽唔到電話啦..一樣道理姐...重有個幾十萬精活..只係用區區千零蚊就換到番泥..有咩出奇??
7,8000蚊唔可以用千幾蚊玩一隻game??我月入萬多少少...兩個月用左萬幾蚊係一隻game(rf online)到啦..
有玩到知幾食錢..劍俠我都用左兩千幾啦...你地話人冇證據...你地夠冇啦..為左個千幾蚊既虛擬野嘈左6頁..用腦諗下啦唔該~
打份工姐人地...唔通公司分花紅..你話會令香港貧富懸殊加劇唔要?同樣人地公司比錢佢玩game寫攻略..唔通因為會影響隻game平衡唔要嗎?

原帖由 終極恨天 於 10-7-24 07:07 PM 發表

4%武...
正常係天價黎

咁又可以代表d咩?
我都拎緊4%武wo, 俾少少點就有啦

笑傲無雙 玩過星曲WEB

個編輯好心佢唔好搞出位啦
專登食咁多精活仲要post比人睇
搞到咁多事發生真係傻囉

原帖由 wan12345 於 10-7-25 06:34 PM 發表
個編輯好心佢唔好搞出位啦
專登食咁多精活仲要post比人睇
搞到咁多事發生真係傻囉

本GAME書個頁POST咩佢話事既.
仲有編輯點解要博出位.唔好咩都話人係博出位.
係你地麻麻煩煩搞咁多野出黎姐.

其實, 樓主係咪因為自己無錢, 先要咁屈人呢...

我msn add左呢個編輯唔算耐...但我清楚佢的作風...

小朋友, 無錢就去問媽媽攞錢先黎打機啦, 劍俠唔養窮人的...

都唔明你地呢班小朋友點諗...咁去屈人有咩好...傷人不利己...

我都有去換過返黎, 佢都同我講過, 呢d包係唔可以一個人食好多...(雖然我有諗過開10個msn黎問佢攞)

所以, 小朋友你都係離開吧...呢個地球生活唔岩你, 死返去火星...啦

我淨係想問有無人係拎唔到丫?

回復 108# shingosung 的帖子

樓主係火星移民黎的..不要叫他回火星吧a.a

笑傲無雙 玩過星曲WEB

點解人地有咁多精活好似得罪左你地咁~

原帖由 shingosung 於 10-7-26 11:55 AM 發表
其實, 樓主係咪因為自己無錢, 先要咁屈人呢...

我msn add左呢個編輯唔算耐...但我清楚佢的作風...

小朋友, 無錢就去問媽媽攞錢先黎打機啦, 劍俠唔養窮人的...

都唔明你地呢班小朋友點諗...咁去屈人有 ...

= = D精活 開多隻AC 換完 都可以交易返,,,
另外 我覺得你 好似睇唔起D窮人 唔好意思-

有買書但拎唔到請揮手,
如果無就唔好再屈編輯喇!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

買到書拎唔到既人會打上去問架la,唔通樓主你買左書拎唔到!?
如果唔係......做咩咁話人ja- -人地都係打份工ja
如果多精活係有問題既=.=
咁財榮頭幾名果d全身+12係咩黎=.=?唔同你話你用bug沖= =?定話人可以洗錢=.=???
我相信有整武防既人精活都唔會少.....計埋用晒果d
真係唔係好明樓主呢d係咩動作囉~.~
而且就算係員工福利咁又點呢....?你有本事可以去見工.....
唔通人地做飲食....打貓係福利,你又開個post出黎講?
間間公司都有唔同福利.....人地有咩福利又唔洗po出黎俾你睇既

以上個人意見~~~不滿都係咁話

唉 ~咁都得 冇野好講

老實講, 我只係睇唔過眼你地班小朋友係咁話我地的團友...

自己無料就係到話人, 有錢咪買精活做武搵錢...

無咪係到屈人囉...咩人都係一樣, 我自問係呢隻game無串一個人...

我唔見得你地班小朋友咁要問阿媽申手拍攞錢...

我地呢d個個要返工的人仲要俾你地班小朋友係咁玩...係唔係哂時間呀...

無錢就唔好學人打商城game啦...返去打winning 吧...(仲要上網download)

回復 112# 地鐵失事 的帖子

你的方法我完全唔識咁做...不過你咁講, 姐係你有咁做過啦...

大家拎唔到精活的人, 同佢攞返啦...

唔好屈人啦...

忽然間發覺自己花左$200落隻game好on9
人地係咁易就拎到幾十萬精活

原帖由 孤傲 於 10-8-2 01:33 AM 發表
忽然間發覺自己花左$200落隻game好on9
人地係咁易就拎到幾十萬精活

造出黎d 裝 都有缺點既-0-
我都係鍾意,,,,混下裝算,,,。
bb武同 會心裝 我唸係 自家制暫時取代唔到既

原帖由 地鐵失事 於 10-8-10 02:40 AM 發表

造出黎d 裝 都有缺點既-0-
我都係鍾意,,,,混下裝算,,,。
bb武同 會心裝 我唸係 自家制暫時取代唔到既

有清活=有裝賣=有$$=有bb武,會心裝
明嗎?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-9-21 09:07 AM , Processed in 0.057897 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:工作間 , 網頁寄存