2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 所謂公會戰的良性競爭!?
樓主: may119900
go

所謂公會戰的良性競爭!? [複製鏈接]

原帖由 kaka1819 於 10-8-1 12:49 AM 發表

都唔明點解攻到個城都要嘈  輸贏根本就是一場遊戲,你會不會有點無聊?
輸一次贏一次,也用不著這樣子說話的,
小弟昨天剛過了第19個生日,更覺你的說話一點意義也沒有。

而家就係為左贏輸~!! 明白嗎~??

你19歲又點~? 有d人30歲都仲係on 狗狗~!! 你講出黎咩意思~?? 想比人知道你好X成熟~??

原帖由 heio 於 10-8-1 03:32 AM 發表

今日殺戮就係為左LV講ge野得到呢個結果

其實你地殺戮有d會員都係有思想既, 為左咩跟住LV去死?

人各有志,同埋我唔明有D咩結果??啥?
-.-" 我宜家冇玩洛汗,但我以一個玩家身份去睇你呢兩句說話吧...
我也不明白,為何你們總要這樣子,真的不可以包容?我暫時還沒看見有啥惡行是我們不能接受的,還有,跟隨一個會長也不用你多口,住口吧。

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 12:28 PM 發表

而家就係為左贏輸~!! 明白嗎~??

你19歲又點~? 有d人30歲都仲係on 狗狗~!! 你講出黎咩意思~?? 想比人知道你好X成熟~??

不明白,我....不明白也看不透...把輸贏看得太重的人。
我的確比你更成熟。

原帖由 kaka1819 於 10-8-1 01:21 PM 發表

不明白,我....不明白也看不透...把輸贏看得太重的人。
我的確比你更成熟。

成熟~?呸!!

無論係出黎社會做野, 定係任何事, 只要自己覺得重要, 就要做WIN個果!!

贏!!睇得唔重!! 就只有Lose!!

你都係永遠做Lose 個d人~

慢慢做失敗者啦~唔阻你

小朋友

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 01:28 PM 發表

成熟~?呸!!

無論係出黎社會做野, 定係任何事, 只要自己覺得重要, 就要做WIN個果!!

慢慢做失敗者啦~唔阻你

小朋友

不明白,我....不明白也看不透...把輸贏看得 ""太"" 重的人。
輸贏是最正常不過的事情吧-0-" 不明白你為何要把它擴大100倍??

在你眼中,我只看見贏比任何事情也重要,但你失去了玩耍的樂趣。
我所指的樂趣,是在online game的層面上,你不需要把問題扯到真實生活吧。

online game 並不需要,這種硬要贏的心態,這只會使你不能自拔....

我也不反駁你的那句小朋友了,我的確係
p.s 小朋友的思想也可以很成熟的。

原帖由 kaka1819 於 10-8-1 01:42 PM 發表

不明白,我....不明白也看不透...把輸贏看得 ""太"" 重的人。
輸贏是最正常不過的事情吧-0-" 不明白你為何要把它擴大100倍??

在你眼中,我只看見贏比任何事情也重要,但你失去了玩耍的樂趣。
我所指的樂 ...

你講晒啦 只係game 層面上~你都on9

我邊忽有擴大100倍~ 係你自己自我中心 覺得我擴大100倍姐

玩online game 係唔係為左贏,  個個人都唔同 ~ 你而家只係主張唔係要贏~

呢個係你既玩法~ 唔要贏 升lv黎做咩~? 你唔係game入面搵人吹水~??

我既玩法係要贏 ~你有咩權話我??

仲有~!你呢d總係覺得自己岩晒~ 唔接受意見, 其他人意見就錯晒既人~!
學下咩叫"自我中心"先 ,咩叫成熟!?  未論到你講出口
ps : 咩叫小朋友的思想都可以好成熟 ~!?   bb仔都可以好大個~!? 咁既意思~!? 前後矛盾!!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

先提提大家討論聊天時 不要做成人身攻擊說話等等

(ps.討論區係唔會一味得認同和支持, 要認同唔該自已開個認同區,對於太過火回應建議不用回覆,免得做成罵戰被處分)

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 03:23 PM 發表

我邊忽有擴大100倍~ 係你自己自我中心 覺得我擴大100倍姐

玩online game 係唔係為左贏,  個個人都唔同 ~ 你而家只係主張唔係要贏~

呢個係你既玩法~ 唔要贏 升lv黎做咩 ...

囧...一開始我都係就住隻game角度去講成件事。
我認為去傾談一件事,當然要由不同出發點去睇,我出發點正與你的完全一不樣。
我也沒有要說服你的意思,我只是就你所講的說話作出我自己的回應。
你也唔需要咁激動,你有你睇法。

還有,我在何時沒有接受別人意見??
現在還沒有結論,我並唔認為自己的堅持與對online game的態度需要有所更改。((p.s 唔使話我固執/?? 個類說話,我只係有我做人的一套))
或你唔認同我所講ge野,但呢個世界並沒有所謂的對與錯,
不認同的,大可帶點禮貌,說出自己的意見。

你對於輸贏的執著,在小弟眼中只是太過火而已。我並沒有去推翻你的一套的意思, 畢竟我知道,你我道不同。

ps : 咩叫小朋友的思想都可以好成熟 ~!?   bb仔都可以好大個~!? 咁既意思~!? 前後矛盾!! <- er....或者你對於小朋友的睇法,真的與我不同。 思想與年齡不能作掛鉤,那是兩件事。 但你的bb仔都可以好大個...我不太明白..例子不太清晰。

這次城戰是勝了
可不要掉以輕心
加油 繼續壓制殺戮

我雖然係殺6,但我係ec,剛到30,站在惡0門口都比人打,殺,係都打d勁人啦,打我ec巴鬼咩,開心d呀,要開心去打飛機啦,火到不得了

老爺子戈班不嬲都onon99嫁拉
使乜理佢姐 ;D

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 squall1221 於 10-8-1 05:32 PM 發表
我雖然係殺6,但我係ec,剛到30,站在惡0門口都比人打,殺,係都打d勁人啦,打我ec巴鬼咩,開心d呀,要開心去打飛機啦,火到不得了

EC係最難殺既職業,加油練落去有前途

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 疾風勝雪 於 10-8-1 09:33 PM 發表
老爺子戈班不嬲都onon99嫁拉
使乜理佢姐 ;D

都唔可以咁話人既 大陸人好多都係咁
佢又好易發火 係咁

原帖由 heio 於 10-8-1 07:46 AM 發表
講事實姐 你又知唔知點解會比3個會圍?

咁係咩原因??....介唔介意分享一下.....
唔方便可以無視

老實講今次城戰係幾好玩,雖然殺6係輸左,但唔代表佢地無能力打羸,老爺子一向都好中意講d殺人的野,佢係咁唔代表個個人都係咁,有大把人未升好lv想升lv又比人打咁退公會升,都要比人話記名之後打,唔覺得有問題咩,其實今次殺6我覺得有d野我好尊敬佢地,打唔到3城,都唔會好似某會咁話唔打咩城之後搶打第2個城,最少殺6有幫冰霜打到個2城,可能對殺6的人來說有無衫都不太重要,又唔係無左件衫就唔夠人打    心態上我覺得佢地已經羸左,題外話我唔係殺6

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 12:43 AM 發表

好野先講  ~衰野呢~?

3城 一開始 ~唔洗10分鐘, 9成人訓晒地

邊個收皮先~??

死傻仔  屈多人?? 我地一個幫打一個幫 披星收左皮啦  
風流轉名又點 披星^_^???  吾好同我講 我地就攻到果陣你叫血染d人幫

原帖由 劍傲2 於 10-8-2 10:11 AM 發表
老實講今次城戰係幾好玩,雖然殺6係輸左,但唔代表佢地無能力打羸,老爺子一向都好中意講d殺人的野,佢係咁唔代表個個人都係咁,有大把人未升好lv想升lv又比人打咁退公會升,都要比人話記名之後打,唔覺得有問題咩 ...

同意 同意
game就系到嘈_住哂
有本事就咪系虛構世界嘈

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 12:23 PM 發表

你都識講如果啦  如果 ,如果 ~含j啦

((如果))我中左六合彩 ~我都發左達啦~

廢話~!!!!!!!!!!

你d假設都幾0n9
你都認同如果  不果 事實上系3個會打1個會
你同出面d人講  我3個人打贏1個人 比吾比人笑?? 如果你地披星吾系廢 吾會比我地短短20min追到甘多
仲要去到叫血染幫

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 01:28 PM 發表

成熟~?呸!!

慢慢做失敗者啦~唔阻你

小朋友
你好撚大??  睇吾出你幾成熟 只有贏既人
吾會有朋友  就算我返返去小朋友既時代 我都會想同朋友一齊分享  
你呢d睇重睇贏既人 有一日衰左果陣  你會點? 去死? 我地就吾會
輸咪輸 贏咪贏 畢竟都系一隻game 如果你要沉迷game既  吾阻你 毒男一個
我一定冇話錯你  睇你icon就知啦  搵d令女做圖 吾好話我冇權話你用咩圖既說話
我只系想講  吾好成日沉迷game啦 宅男啦就變^_^

原帖由 俊仔169 於 10-8-1 03:23 PM 發表

呢個係你既玩法~ 唔要贏 升lv黎做咩 ...

哈 大個就一定成熟??
自細比人寵慣既人 大個都未出過去見呢個世界
果d咪叫井底之蛙 我覺得你就系 姐系甘講 你一咪講你既見解 好似井井有條甘
其實都系3篤屁  你諗既仲反系一定既事實上 如果理由同因由變左既話 如果都會吾用
姐系比樣e.g.你 你大個就一定識好多野?? 呢d都系睇你細個有冇學野 我呢家話你知 事實吾=全 之前發生既野  足以影響結果
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:05 PM , Processed in 0.042386 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存