2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 冰霜搶場 會長解釋是.....
樓主: fly1203
go

冰霜搶場 會長解釋是..... [複製鏈接]

事實呢個post 我只系針對個"處理"有意見
呢隻game..升lv場5算多..d人想升lv 無場.
發生搶場呢個問題一d都5出奇.
問題不在誰搶了誰
作為1個公會會長..這樣處理事情?!
說話這樣說的?!會5會太過份?(呢d 系人格問題)
我穩得你..證明我尊重你.你無處理過之餘你話我亂說?
叫成團人退左幾步 就問我甘樣ok? <仲要搞笑到問完我我都未答就5見人(呢個咩態度?)
日日都有人搶場.日日都有人亂殺人 我想講呢d完全系個會長講野/處事 有問題
個post 開左甘奈.人地會長都無打算理^^ 1個回應都無
中立公會?! wow.."好中立"
有咩5岩傾到岩?!  "完全得自己講..人地講就話人亂講"
收有品玩家?! "笑..原來甘樣叫好有品"
公會會長好有品?!  "直情無教養添na..區頻 公然 抹黑其他公會 "
殺月 我針對你果句"二家ok?" 我係米要答你" ok..你話ok 就ok?!"
個場一定要分比你d人?!
補充1句:d 人果日系著住城裝(至少個 小浪一定有)

原帖由 baby032 於 10-8-2 07:30 AM 發表

個個公會之間都有大家熟悉噶人~
多d人去叫停戰都唔系壞事~
+上冰霜又唔系勁= =
都無得打~
距地系未全部冰霜都開紅先?
傾計睇戲食花生...應該都無罪噶..

同埋我捻冰霜應該都有100個人卦= =出動全公會. ...

Miss Number^^
你回應無用架wor

要你會長殺月出黎交代先有用的
佢樣樣都話傾,而家唔出聲?

我是冰霜千雨會長-殺月 ,  對於冰霜會長搶場一事 , 可能是我疏忽了 , 但是我叫他們向下走 , 難道都是錯嗎?  re siu妃,你個位係上面既場,而佢地既位係下面既場, 這樣都是搶場嗎? 這樣還算合理嗎? 你要弄我冰霜千雨的 請你直接說 , 另外,我的人打戰無是他們私人恩怨,現在已經解決了。請你地止戰之殤,不用擔心,我自己的公會,有自己的事情,請你先管理好自己的公會。 在第2幅圖來說, 我打字,你要這樣認真嗎??  打機打上腦還是什麼?  另外,我想問你地一個問題,止戰之殤為什麼要搞咁多小動作,密其他公會會長說三道四,挑撥離間。 請正面回覆我

原帖由 timmyyuen753 於 10-8-2 08:04 PM 發表
我是冰霜千雨會長-殺月 ,  對於冰霜會長搶場一事 , 可能是我疏忽了 , 但是我叫他們向下走 , 難道都是錯嗎?  re siu妃,你個位係上面既場,而佢地既位係下面既場, 這樣都是搶場嗎? 這樣還算合理嗎? 你要弄我冰霜千雨的  ...

首先 個場我打左咁耐 佢地一黎到就打怪   唔係叫搶叫咩?
你可以睇下張圖 我周圍有無怪
要唔要我圈返佢地原本既位 同你所謂既叫走左之後既變化?
再講  第二張圖 究竟係你上腦定係我上腦?收人都要講到有人有間諜咁
你係咪睇電影太多?
最後  請問我公會搞咩小動作 你要咩正面回應?我完全唔明你講咩
如果你覺得有咩問題 請你直接搵笨彥  我唔係會長 比唔到咩答案你
仲有我呢個post  係針對你處理事情既問題 完全唔係玩你
你亦可以睇下人地回post 講咩 唔通有人搶場 搵你解決唔到
就等於搞你公會?

p.s 打機打上腦既係某人  同埋  呢個post 係講你個人既問題 已經唔關搶場事
請看清楚再回復 不要浪費時間

原帖由 timmyyuen753 於 10-8-2 08:04 PM 發表
我是冰霜千雨會長-殺月 ,  對於冰霜會長搶場一事 , 可能是我疏忽了 , 但是我叫他們向下走 , 難道都是錯嗎?  re siu妃,你個位係上面既場,而佢地既位係下面既場, 這樣都是搶場嗎? 這樣還算合理嗎? 你要弄我冰霜千雨的  ...

睇相的而且確係你地搶場, 搶完移一移開d就可以當冇野?  咁都得?

搶人場仲大條道理 你係得既

冰霜會長你屈機咼=.=
的確係你地搶左人場. 你對吾住都無講句=.=
仲要問返你有錯!?!XD
會長甘易做?!顧下自己身份好咼-.-你咩住成個公會.

十週年勳章(賀詞)

冰霜真係得左個城浦大左呀 上次唔係得龍殺叫過2城幫打走戰無 你地會有會城咩 宜家就學人開始串勒

算啦 打機都係想開心
搞到自己唔開心有咩謂

這個會長一點氣度也沒有,還把問題轉移到別人身上。
不回應比回應更好。=]

我岩岩學識搶場^^"

原帖由 風天幻 於 10-8-4 10:57 AM 發表
我岩岩學識搶場^^"

咁要多謝某人@@

原帖由 fly1203 於 10-8-4 03:23 PM 發表

咁要多謝某人@@

撐你*_______*" 我真系要跟佢學下點管住個公會=3="
大開眼界

講句公道說話~大家應為邊個幫會係最好十全十美?
跟本無囉~每個幫會點好都實有人有意見係咪下下要將小事化到大事呢?
對冰霜千雨意見特別多既 幫/玩家 無幾多個無必要係到打咁多評語...有本事自己開個幫會出黎管理下睇下可唔可以管理好成個幫會

原帖由 yugo8321 於 10-8-4 06:09 PM 發表
跟本無囉~每個幫會點好都實有人有意見係咪下下要將小事化到大事呢?
對冰霜千雨意見特別多既 幫/玩家 無幾多個無必要係到打咁多評語...有本事自己開個幫會出黎管理下 ...

又一個唔睇內容既回復既人...
你跟殺月回的沒兩樣
呢個post針對的是他本人處事情的能力
你的公道說話 是否真的公道?
而你的公道說話 是否 有經過閣下的思考而回復?
請針對我的內容再次說你的公道說話

又一個唔睇內容既回復既人...
你跟殺月回的沒兩樣
呢個post針對的是他本人處事情的能力
你的公道說話 是否真的公道?
而你的公道說話 是否 有經過閣下的思考而回復?
請針對我的內容再次說你的公道說話

你係咪敏感左小小呢?
我指名話係你?
你睇清楚某幾個人係咪針對緊你個話題而講野...

原帖由 yugo8321 於 10-8-4 06:09 PM 發表
對冰霜千雨意見特別多既 幫/玩家 無幾多個無必要係到打咁多評語...有本事自己開個幫會出黎管理下 ...

佢地有自知之明,唔會開個公會黎搞到自己咁煩

原帖由 yugo8321 於 10-8-5 09:34 AM 發表

你係咪敏感左小小呢?
我指名話係你?

um..=.=大家都係質疑緊個會長能力.
件事發生左.相都有=.=" 仲針對!?
同埋多口問句.你冰霜?

係咁架啦 好出奇呀

原帖由 yugo8321 於 10-8-5 09:34 AM 發表

你係咪敏感左小小呢?
我指名話係你?

果幾個人係咪針對我話題講野
我個人認為大部分係
你認為唔係既
你可以指出 我唔介意
你係到回得post  就應該係針對 樓主(本人)所講野既
既然係咁 咁係咪我敏感呢?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:12 PM , Processed in 0.047595 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存