2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 真係好希望紅國做到一樣野...
樓主: 櫻花幻影
go

真係好希望紅國做到一樣野... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 櫻花幻影 於 10-8-4 05:34 PM 發表
重有..紅國好驚大團  烏合  幻影果d-.-

一見就退..有乜好驚姐?驚a石?淆佢咩-.-尋晚散既g團同血染再+我地都壓羸幻影a石啦..係洗城果隻..我地無上石架..g團都無

如果烏合更加唔洗講-.-

姐話咁..人地技術又唔係高你好多,你驚咩姐....

得罪講句,好似大團咁,烏合技術又唔係好高,有乜好驚?

但點解紅國人見親佢地理你理一味係咁退?未打已經走定先..

作為一個紅國人,,你指唔齊既g團同血染唔插石可以壓幻影a石返城,,
我都唔知信唔信你好lol

其一,,全場幻影-.-? 全部a石-.-?,,定係你見到某幾個人係a石咋-.-""
其二,,g團/血染冇插石-.-?,,血染冇插石都有可能,,g團既話,,實有部份人插石-.-"

所以覺得你有小小以偏蓋全呢-.-""

andthen 作為一個烏合既人,,烏合既人技術唔多高,,係掛,,
但個人而言,,烏合d人既技術起碼好過大部份紅國人
以上基於我由公測玩紅國玩到e+所得出黎既數據-.-"

btw,,睇見有人打e段野出黎,,本人只係打返自己既心聲,,不喜勿插-.-"

呢個話題,不如由大家既會合作做起啦.

火SIR咁好人比錢比個VENT大家用,大家都唔好好利用點攪?想好好利用咪3~4個會一齊打國戰果時用一個頻講戰略LOR,唔係火SIR比個VENT你都唔識用AR?

再姐退得快既,佢入左會咪教LOR.你唔教佢唔教點會進步?{起碼比個學習機會同教學佢班人仔}

真心:想攪好紅國,唔好下下吊人啦.要比D犯錯既人一個意識,你今日錯左我會教會講原因,等你進步左再犯望你果日係ON9.

算la
比9000蚊去外國好過

十週年勳章(賀詞)

路過也支持一下吧
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:33 AM , Processed in 0.034382 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存