2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 同樣是10歲小男孩.點解d人既評語可以咁大分別? ...
樓主: 雲吞餃
go

[討論] 同樣是10歲小男孩.點解d人既評語可以咁大分別? [複製鏈接]

其實佢真係作得幾好架 我覺得!

原帖由 benny 於 10-8-3 06:14 PM 發表
脫亞入歐的文明地方 -- 日本 -- 有數之不盡o既漫畫都係講青梅竹馬的小學生,最終蘊釀出純真的愛情,想問下呢樣野係呢個亞洲區所發生既機會率係幾多??????睇黎睇去都係講緊漫畫,用虛構同現實睇齊???2:有沒有甚麼甚麼人話 ...

既然道出中國人天生低人一等,咁就沒甚麼好說了
變返以前咁,可以三妻四妾,個個老婆好似非洲d部落咁,甚至母豬咁,一個中國女人生幾十個都仲得
國有國法,家有家規,中國人這就更應該是走返自己所謂五千年熣燦文明之路

而家我地偉大祖國咁富強,四處爭奪資源,食盡天下肉類美食
我地偉大o既孔夫子都有講「食色性也」
孔夫子都咁講啦,佢係中國聖人,唔通會有錯?

另,自己淫慾,唔等於人地淫慾 -- 文明一點好嗎?
同埋係沒有一個制度可以確保100%架囉,可否讀多點書?

十週年勳章(賀詞)

唔通呢D就係觀點與角度

有點肉麻=.=

Alta活動勳章 忍影世界

原帖由 kath 於 3/8/2010 08:52 PM 發表

既然道出中國人天生低人一等,咁就沒甚麼好說了
變返以前咁,可以三妻四妾,個個老婆好似非洲d部落咁,甚至母豬咁,一個中國女人生幾十個都仲得
國有國法,家有家規,中國人這就更應該是走返自己所謂五千年熣燦文 ...

算啦,佢根本係矛盾撚一名,叫人用腦,笑左,某君個簽名好撚大個阿,話外國還外國,中國還中國,佢都唔知中國幾千年尼12歲就可以嫁娶,
自己成日係到假設假設,真實又會係咁?由佢自我幻想啦!問咁多條問題我就答咁多,佢自己就搵d有少少位入ge問題尼答,根住又用佢充滿幻想ge思維尼推理下,
變變下就變左陰謀論,根住就話遠見,當人地冇智商唔識分是非咁,當自己就係聖人,人地就係性淫
又係一句啦,道不同不相為謀,志不同不相為友,等佢自己用哂d負面思想幻想吧啦!
佢應該想將少年犯呢d暴力血腥ge漫畫全部禁哂,全部跟番佢腦海中ge思想尼執行!咁世界就變得更美好 ?
我係咪開番個post叫tvb禁播獎門人俾某君開心下呢 ?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 01:36 PM , Processed in 0.035083 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存