2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [已答=.=]有野問一生(點先可以好似咁?)(有影片) ...
樓主: 固態蛇
go

[疑難] [已答=.=]有野問一生(點先可以好似咁?)(有影片) [複製鏈接]

十週年勳章(截圖)

原帖由 固態蛇 於 10-8-3 01:19 PM 發表
近排無咩野做, 所以就搵下一生d教學學下野咁
但係當我睇到影片區時就o了咀..............

請大家看看這片:
三.希蒂水域 綠國VS紅國 | 八千人傷,五千塔傷,殺5,死0,貢獻96
http://zoome.jp/cziorki/diary/3/ ...

呢d野好耐之前都講過la,好多人都知,點知e+又有人....
係有蛇撩出泥講......好快又會變成罵戰la
之後又係有1個話自己冇做過d咩,
1班人撐佢正人君子,衰野絕對唔會做
1d友仔又搵位,千方百計咁改變/混淆/轉移視聽,
又煩,又厭,又悶,整整下又10幾廿版la.................咩事,心裡有答案la,屣鬼氣!

我見過一生死左成4次 某場又係玩跑ONLINE

其實就算佢唔避真係扣晒血都影響唔到佢個結果既..
佢都係揀人打..揀片拍者..
佢一打幾...都唔係一打幾老手...係一打幾新手- -(攻防未頂)
就算中晒d技...佢食星水都回返.....
都可能係真係無敵時間既..我有時都試過咁..
過左咁耐...由佢過啦~~雖然咁樣fez會人氣高d=3=

十週年勳章(賀詞)

我想問下有冇人知 0:51開始 果首係咩歌?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 11:52 PM , Processed in 0.029851 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存