2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 咁多張460大家覺得邊幾多最好
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Sav_月
go

咁多張460大家覺得邊幾多最好

原帖由 billyduck 於 10-8-17 03:55 AM 發表
1333超上2xxx唔係大難,e套 g.skill 1333 cl8 1.5v 2gx2我用1.65v vtt1.35v最盡試過 ddr3 2100 cl9-10-8(揾唔返張圖),因為套ram唔係我,所以無再比電試超上去咋 玩e套時賓尼係區見我一路玩一路出post, ...

YO BILLY
你過COOLALER睇就知..
佢唔係上2100咁簡單
一睇擺明就知係條RAM係PSC泥..
上到去25XX嫁=.=

原帖由 XyouX 於 10-8-16 10:46 PM 發表

你咪番去uwant囉
根本你自己難哂題
又唔見你講邊張460好
我咩壇都會上,但係就係見到u壇有個傻仔以為自己好威威姐

開頭我好似講過GALAXY..
INNO3D預設超頻同GIGA個頻率都差唔多..
你要效能咪睇佢兩隻LO
但如果個原因係因為GIGA係雙風扇所以選佢的話..
作為BENCHER..
我有責任話反比你地班井底怪物知個事實
唔係你地一味講邊隻好..邊隻好咁樣..

原帖由 林不肥 於 10-8-16 06:23 PM 發表

無雙話FIRST CHOICE呀MA..
我咪問下佢有咩咁值得FIRST CHOICE LO
解釋完個缺點比你地聽..
你地咪又係聽人講完算..唔諗下邊度可取..邊度可插..

嗯咪係,係都識講啦,佢係講比樓主知,而唔係同人講喎,你加把口十足個師拉
依家唔係你比人下台階,係我比你下台階,你自己想清楚先答啦

我洗你比..囧X100呀真係

十週年勳章(賀詞)

原帖由 billyduck 於 10-8-17 04:31 AM 發表
唉~~睇咗咁耐,大家分區分黨互踩,咁樣做又可必呢?

+1
估唔到冇用電腦1日就開埋火

原帖由 Qoo記 於 10-8-17 12:19 PM 發表

+1
估唔到冇用電腦1日就開埋火

其實講咗好多知識比佢地聽..
佢地聽唔入耳仲要同我嘈嘅..咪算LO

原帖由 林不肥 於 10-8-17 10:08 AM 發表

開頭我好似講過GALAXY..
INNO3D預設超頻同GIGA個頻率都差唔多..
你要效能咪睇佢兩隻LO
但如果個原因係因為GIGA係雙風扇所以選佢的話..
作為BENCHER..
我有責任話反比你地班井底怪物知個事實
唔係你地一味講邊 ...

好似講過,你係無講過
仲有人地推介技嘉係人地既事
話明個人意見,人地唔一定要受你果套呀
由頭到尾都係你容唔落人地既意見就發起罵戰

原帖由 XyouX 於 10-8-17 12:59 PM 發表

好似講過,你係無講過
仲有人地推介技嘉係人地既事
話明個人意見,人地唔一定要受你果套呀
由頭到尾都係你容唔落人地既意見就發起罵戰

我只係反問無雙有咩咁值得FIRST CHOICE
唔知點解你可以睇到有容唔落嘅情況
罵戰原因
我承認一開始對無雙講野時態度係過火咗..
所以我都唔會插佢嫁..
佢講拋光我都解釋晒比佢聽..
由佢話認輸拋光..基本上佢已經算係接受咗..明咗我係拋光個POINT..
成件事已經完咗一半..
大家都係男人..打完交握下手咪完場LO..
係唔知邊個人話係香討搵條友勁過我..囧..
DISCUSS我果度..除咗DANIEL之外我都諗唔到仲有邊個..
[此內容已被過濾]..咪得修羅..
你講HKEPC的話就最好..果邊成班FD一齊交流..
唔似得你..唔聽人意見..
衰格講句..460除咗渦輪扇的版本..
其他都可取..GIGA可取原因應該落係保養果度..
GALAXY可取原因係散熱扇果度..
INNO..一般..沒什麼特別之處
就係咁..
講散熱..隻隻都差唔多..
我都唔明你想抽水定想點

原帖由 林不肥 於 10-8-17 01:21 PM 發表

唔知點解你可以睇到有容唔落嘅情況
罵戰原因
我承認一開始對無雙講野時態度係過火咗..
所以我都唔會插佢嫁..
佢講拋光我都解釋晒比佢聽..
由佢話認輸拋光 ...

你估GIGA 460冇缺點咩唉..

這叫反問為什麼是首選? 你中文程度唔係差成咁嘛 不過我都知架啦

Discuss除左RX-8 , 仲有上面果位鴨鴨,仲有Amlose(唔記得係咪咁串) , 要米王就有Jason, 仲有幾個唔記得名(各位請見諒)

原帖由 天地無雙 於 10-8-17 04:35 PM 發表

這叫反問為什麼是首選? 你中文程度唔係差成咁嘛 不過我都知架啦

Discuss除左RX-8 , 仲有上面果位鴨鴨,仲有Amlose(唔記得係咪咁串) , 要 ...

我只知DISCUSS度得DANIEL有野好睇..
果度成個水區咁..

原帖由 天地無雙 於 10-8-17 04:35 PM 發表

Discuss除左RX-8 , 仲有上面果位鴨鴨,仲有Amlose(唔記得係咪咁串) , 要 ...

老實說 , 我不太喜歡被人叫作米王 , 只是我喜歡, 負擔到便會買 .......

我出嘅 post 你地看過就好 , 喜歡的話可以回 post 鼓勵一下 ......

千萬別中毒 , 看得到 /看得明未必是好事 xddddd

唔錯既討論文!!

其實最緊要用家用得開心姐 哈哈

老將到此一遊...路過的說~

原帖由 林不肥 於 10-8-14 07:07 PM 發表

冇嫁..
但佢話要FIRST CHOICE WO
你用過未先?
未用過又推介比人..
已經唔係咁好..

咁窮人咪唔可以出list
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:16 PM , Processed in 0.036348 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存