2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 建議橘子推出point新兵種:菲律賓警察!!再新增兩項至 ...
樓主: woody033052
go

建議橘子推出point新兵種:菲律賓警察!!再新增兩項至廿一項兵種功能!!另外新增新遊戲模式!!入來簽名支持!! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

老虎,
我話你得一個人以為可以欺凌到我@.@??
就真係有幾個人埋尼吠@.@
有一個話你學歷高^_^
你學歷咁高比我講一講就去吹雞咁我講D野都好有根據啵

十週年勳章(賀詞)

你吹雞打得死我咩._.
我仲好安然係屋企做宅仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 虎=~ 於 10-9-22 08:59 PM 發表
似我放過你多過你放過我
你吾信CRAZY 係「古怪的」,我咪查比你睇囉一個英文字有多個解釋,小學生都知啦^^

卿見識少應多努力讀書,請不要自以為是拎你個套擺落我身上

似乎你 ...

話說版主潛左~果D人都係唔鋸個版主所以走哂,
本身我同你1p1,你又走去吹雞,你咁冇骨氣仲好意思同我講中國人尼3個字,
可見你面皮厚度又再加深

其實我地嘈交範圍超出左主題,
如果你要嘈唔該你用菲律賓話吧,
菲律賓華僑@.@

話說我果陣開post同版主幻嘈竟然有人比good,
可見版主受歡迎程度極高

原帖由 hj1op2 於 10-9-22 08:56 PM 發表

如閣下想知道虎知不知道什麼叫網絡欺凌..你可以參考此帖
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 7081&highlight=
閣下連基本禮貌也沒有,虎學力有多高你知道嗎?你又知他並沒有讀書和考試嗎?

再 ...

敢問大人,
若你想用書面語與我溝通應否先進修中國文學??
你又知他並沒有讀書和考試嗎?
你又知他,書面語其實只是用普通話讀出來,我卻不認為有何難,
可是你用普通話說出來<你又知他>你不覺得很奇怪??這個我真的不太懂,
能否賜教?

請不要自以為是拎你個套擺落我身上
老虎兄同上,以你的中文程度你能否先想想自己應說口語還是書面語??
明顯地,我們差距真的很大,你的中文程度不值一提,
你該問我:又多了一個不會中文又用書面語的無恥之徒了,你打算怎麼辦?
以上句字為正確文法句式

若你理解不能,再說也沒意義
老虎兄又是你了,理解不能??
不能理解我就知道,理解不能是日本漢字寫法吧......
你要不要試試看??你把理解不能用普通話讀出來,真奇怪

你D咁既斤兩, 同我講中文? English please
咁厚面皮, 仲出埋呢D帖丟架中國人面子
老虎,以你既中文程度同我講書面語??Bullshit please
咁厚面皮,仲講書面語丟架中國人同你中文老師面子

你先提出中國人,中文這個議題,
要怪就怪自己身為中國人卻沒有良好的中文書面語基礎吧......

我吠住咁多先,過幾日尼搵你

十週年勳章(賀詞)

原帖由 幻~* 於 10-9-23 12:14 AM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

好精彩喔

支持啦

原帖由 hj1op2 於 10-9-22 08:56 PM 發表

如閣下想知道虎知不知道什麼叫網絡欺凌..你可以參考此帖
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 7081&highlight=
閣下連基本禮貌也沒有,虎學力有多高你知道嗎?你又知他並沒有讀書和考試嗎?

再 ...

真系笑死我了 虎學力很高 成日誤解我地d中國人說話方式 菲律賓學到中國人文字又點 他們能理解我地生活方式? 網絡欺凌 大概在說你地d菲律賓人吧 唔夠人講就講版規 真系怕死low
唔夠人講就應該去潛水 唔好以為自己好叻 擦鞋仔 啊 擦鞋都未有你份 擦屁股同某某地方機率會大d 可能佢地會以為相許給你 純粹系你一個人ga幻想

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

正在看人辯論中...嘆著一杯蘆薈水
---------------------------------------------
不要說菲律賓人,連鎮守"釣魚台"的日本人也看不起

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 woody033052 於 10-9-22 10:56 PM 發表
老虎,
我話你得一個人以為可以欺凌到我@.@??
就真係有幾個人埋尼吠@.@
有一個話你學歷高^_^
你學歷咁高比我講一講就去吹雞咁我講D野都好有根據啵
佢本人自願黎幫,我仍無法阻止,情況就如我自願幫幻一樣,那幻是吹雞嗎並不是
條友講我學歷高深,我只能否認.
你咁既理解能力, 點同我溝通啊?真陰公...
對住你咁既程度, 唯有迫住書面口語並用, 務求令你容易D明白. 否則對牛彈琴有咩意思? ...用心良苦啊我
不過我都有錯,我並吾知你用普通話黎解讀
請不要亂用我的句子,它並不適合你用,難道中國人就是將別人東西改一改的人嗎?我可並不認同,唯獨你例外
吾夠人講就比較雙方注冊時間黎講,為何不拉在線時間來戰場?!
你是不是在說全部二轉會員及高於3星會員的人也要收皮?
--
無野拗啦?
真系識得賴人, 賴晒2000FUN d人全部都膠囉. 證明到D咩?
證明到你係受害者?
唔好大條道理話自己幫緊中國人,仲講到冠冕堂皇好似你o岩撚晒
既然你咁勁,應該可以無視班「雞仔」,繼續同我1P1,定係你無野拗就話我吹雞?!
死雞撐飯蓋,邊個柒自有公斷;我會叫版主留番呢個正帖比大家睇

原帖由 雪子秀 於 10-9-23 01:45 AM 發表
正在看人辯論中...嘆著一杯蘆薈水
---------------------------------------------
不要說菲律賓人,連鎮守"釣魚台"的日本人也看不起

家陣講緊菲律賓人殺人案呀 飲蘆薈水自己慢慢飲個夠 死左人都飲得咁開心呀LA 飲死你就有份  無聊 無lala又扯埋哂D日本人 你都唔狗唔搭八ga  菲律賓做出全香港轟動ga事 自然其他國家都唔會放中國在眼內架LA
已有 1 人評分Good 收起 理由
timmy999 + 1 屎忽鬼收皮

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 虎=~ 於 10-9-23 10:36 AM 發表
佢本人自願黎幫,我仍無法阻止,情況就如我自願幫幻一樣,那幻是吹雞嗎並不是
條友講我學歷高深,我只能否認.
你咁既理解能力, 點同我溝通啊?真陰公...
對住你咁既程度, 唯有迫住書面口語並用, 務求令你容 ...

擺明就系你D真人朋友黎擦鞋LA 啊 唔系 系擦C眼 或某某地方.. 唔系他又點知你學歷高 EQ低 智商0 JA  我地有大部分人睇左你地菲律賓人 幻同虎個D擦狗明顯唔系吹雞 吹狗JA 近排真多狗系到吠 仲要系菲狗 你呢D理解能力 咪一樣理解唔到我地D中國人 雙方註冊系指你本人? 幻唔出聲到你講 你唔講到你分身講 分身唔講 到你只狗講 拿 你個菲人就誤解左woody033052 LA 講事實 你唔肯聽 講道理 你系到吠 講中我地中國人GA心聲 你吹雞 啊 系吹....狗定吹....蕭呢下 你都幾毒架WOW 明顯GA人都見到我地系針緊你地呢D幫菲律賓人GA智商低GA人到LA 你講賴晒2000FUN d人 你都幾誇WOW 就算系 我地都只賴晒2000FUN d菲律賓人到 你明未 你系其中一只菲律賓病貓 (好大條道理話自己幫緊中國人,仲講到冠冕堂皇好似你o岩撚晒) 呢句野 我覺得你對woody033052講錯左WOW 佢系幫我地中國人出一份力 冒死講出自己GA心聲 你誤會左JA 我就覺得佢沒錯 岩哂 點呀 你奈我地咩何呀 菲律賓病貓 (然你咁勁,應該可以無視班「雞仔」,繼續同我1P1,定係你無野拗就話我吹雞?!) 拿 呢句欺不是自打咀巴 你侮辱系呢一帖回過GA
文章 2000FUN系雞仔 繼續同woody033052 1P1 我唔覺得你有無視咁LOW 唔夠人就吹狗 你想1p14億? 一人一滴口水都淹死你la
你叫版主留住呢個帖 暗示緊叫版主封9我地號 封帖 禁言等等ja 你地除左d咁ga招數 仲有d咩 我真系好想知道wow 今日你地封得我地d會員ga號 明日有千萬億個中國人鬧你

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

總結:
唔鐘意樓主篇野=菲狗
三唔識七講兩句=菲狗吹雞

樓主一篇咁既野 = 代表中國
     得罪樓主    =  得罪中國 = 菲狗

樓主大晒 我地唔夠你講 你好威威 得未
再嘈照版規做
已有 2 人評分Good 收起 理由
ericfung91213 + 1 超讚的說``
虎=~ + 1 大善

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 11:25 AM , Processed in 0.046458 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存