2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 彩虹苦練
樓主: 路尼艾斯
go

[分享] 彩虹苦練 [複製鏈接]

原帖由 奧羽乂殺破狼 於 10-9-2 12:34 PM 發表

你包69泡中1技??...

仲有...........你一定唔記得左...仲要餵....@@?

hp mp 精 智 體... .   @@..  1星?...2星?

一隻2星80級寵....大約1000支!!...e家應該唔止

唔係話合出黎...4技就叫神寵!!!

唔包, 但我預既數係多左, 有隻包係送3封石, 2000fun賣既1000點係平過7仔,而且唔係隻隻都要3封先得, 有d紅利寵既技好好用, 你隻土鴨我覺得已經係神寵階級,
40級前喂1星, 已經夠用, 出寵物餅乾, 糖果, 開始降低左餵食成本, 而且官方已經公布會降低2,3星要求.
你咁快就喂定80級2星,我覺得...你隻寵唔止係神寵, 你都係神人一個.

b.t.w, 我好有興趣知道你玩左幾耐...

原帖由 qooman1 於 10-9-2 12:56 PM 發表

唔包, 但我預既數係多左, 有隻包係送3封石, 2000fun賣既1000點係平過7仔,而且唔係隻隻都要3封先得, 有d紅利寵既技好好用, 你隻土鴨我覺得已經係神寵階級,
40級前喂1星, 已經夠用, 出寵物餅乾, 糖果, 開始降低左 ...

我封測玩到e家....

1星~2星...無改到..一樣咁難!!

因為一開始....唔會唸到2星係咁廢!!!..  ...

可能....我係返工人士....加上d更好亂...無咩可能約人一齊打副...坐車車之類!!!

收工返黎...唔累就入去刷猴!!...算係玩e隻game ge動力@@

我大大話話都玩左10隻8隻......問心....難唔難升...還好!!...易就係開頭..之後都辛苦!!

升級還好....但..重點...你玩其他game...練攻同打寶...差不多係同步...e到

無寶可言!!!....一齊都要沖!!....沖野一齊都要用錢!!...

我無咁得閒坐車車....刷副裝去賣!!!

負責得起ge....一個月2000泡無所謂....  係...e到用ge錢可能唔夠我之前戈隻一把杖咁貴

但...我以前ja把杖...秒一堆人....打王吸寶開心

e到....  你識飛....都係刷猴.....85副要自殺...因為一個人...勁極都要等下rd!!!!!

我理解你, 既然比得起錢, 當然就想勁, 你係值得勁果d人, 不過有d地方就... 投資過於回報.

game分兩種人, 有人投資時間, 時間個個人都係咁多, 佢地投資寶貴時間, 換到錢就應該, 不過佢地係遊戲得到既最大回報唔係高lv, 而係朋友.

殺破浪, 相對你花好多錢, 但係...因為你都好少同其他人去打副本, 去觀光, 去傻傻地做家任, 你得到既野就唔同...

老實講, 由封測到依家, server1 應該都有3個月, 以你既財華, 你玩咩遊戲都會係勁果班, 不過問心, 玩online都係想識人/威比人睇, 前者樂趣多d,成本低 後者...要持續投資, 通常越黎越多, 突然回顧就會覺得不值.

好好玩遊戲, 開心就好. 我覺得你既然投資左咁多, 希望你唔會放棄, 只要搵到幾個朋友, 你就會覺得值得.

原帖由 qooman1 於 10-9-2 01:56 PM 發表
我理解你, 既然比得起錢, 當然就想勁, 你係值得勁果d人, 不過有d地方就... 投資過於回報.

game分兩種人, 有人投資時間, 時間個個人都係咁多, 佢地投資寶貴時間, 換到錢就應該, 不過佢地係遊戲得到既最大回報唔係高 ...

戰友死光了= =.. .  我家族3級了.....空殼而已!!!!

so... sad...

@@暫時計......這game...差不多到盡頭了

十週年勳章(賀詞)

原帖由 奧羽乂殺破狼 於 10-9-2 02:06 PM 發表
@@暫時計......這game...差不多到盡頭了

未必既 , 只係失敗既系統計設實在太多需要改善同加強 , 新既功能系統需要加快推出
做到的話應該可以帶來轉機
努力吧~

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 Mr.豪 於 10-9-2 02:19 PM 發表

未必既 , 只係失敗既系統計設實在太多需要改善同加強 , 新既功能系統需要加快推出
做到的話應該可以帶來轉機
努力吧~

依樣野當然想佢做到
問題係佢比到幾多信心玩家
感覺上港版同日版其實人數差唔多a_a

原帖由 路尼艾斯 於 10-8-31 10:42 AM 發表
其實彩虹氣泡真係一隻好GANE!
點解!就係佢我先明白到升LV唔洗睇收益好正架!
解任送的寶,不鎖定係好好架!可以用自己打怪的錢買水都可以比其他人用!的事真的好好
我玩了一個月到!在轉他GAME玩!感覺好好!! ...

我認為你講既野係我大部份心聲
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:53 AM , Processed in 0.030918 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存