2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 《艾爾之光》心得攻略區 守護者技能配置考究(副本向) #9更新烙印Lv.5傷害測試 ...
樓主: 利雲天界
go

守護者技能配置考究(副本向) #9更新烙印Lv.5傷害測試 [複製鏈接]

好了 這麼說下去, 所有技能輸出都要跟人品扯上關係

再說一遍, 是憑經驗就可以維持固定的傷害
我自問沒那種信心每次都成功就是
老是人品前人品後, 難道養女兒是靠人品養的嗎? (翻桌
真的值得談人品的整個els就只有冰機這玩意罷了
樓上那位還要堅持是人品決定傷害那我不說下去了

箭雨打不少王都可以中3-5箭的說- -
4-1, 雷文 曾經試過中到4箭, 不過好難- -
4-2, 基本上至少中4箭- -
4-3, 唔太記得, 好似中3箭
4-4, 10次有9次都中4箭- -
4-5, 多數中3箭
4-6, 3-4箭
X-1, 4箭以上
X-2, 6箭左右
X-3, 收起箭雨
X-4, 同上
X-5, 3-4箭
X-6, 冇魔果時應該食晒8箭
5-1, 4-5箭
5-2, 收起箭雨

以上我都係憑記憶, 隻守衛放左兩星期之後解完轉職又繼續封塵- -
就算以公式而論, (以下數據參考自巴哈精華區)
LV5箭雨, 覺醒後首箭傷害不明, 降下每箭1855%魔攻, 爆風魔攻9下123%
中兩箭的話, 總傷為1855%X2+123%X18=5924%
瘋狂空間, 單下366%魔攻傷害, 我技術唔好淨係中到14HITS- -但聽聞好像可以做到15HITS?
總傷為366%X15=5490%
暴風空間, 覺醒後單下452%傷害, 沒記錯的話對霸體固定10次傷害, 另外之後的導引箭192%, 參考下片中到八下- -
總傷為452%X10+192%X8=6056%

小姐-__-
3700幾啦+埋戈30又40幾下
都高過暴風啦
3700+4000
都係7000幾啦-_-
箭雨係要點 瘋唔好點

感謝樓主心得
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:40 PM , Processed in 0.036128 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存