2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 0903台版更新 之 木猴時代不再了 ~
樓主: Mr.豪
go

[消息] 0903台版更新 之 木猴時代不再了 ~ [複製鏈接]

個白痴更新, 真係On9得可憐... (to板主,抱歉, 諗唔到更加好的形容詞)
"4. 修改戰鬥經驗值獲取規則:玩家若與低於自身5級的怪物戰鬥,經驗值會逐步遞減,與低於約20級的怪物戰鬥,經驗值將趨近於無。"
係咪叫人唔好帶低Lv升?? 噤咪更加冇溝通囉隻game...
挑戰高Lv又唔會多D經, 組人多又得少少經... 想點...?

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 maverickc 於 10-9-3 04:08 PM 發表
個白痴更新, 真係On9得可憐... (to板主,抱歉, 諗唔到更加好的形容詞)
"4. 修改戰鬥經驗值獲取規則:玩家若與低於自身5級的怪物戰鬥,經驗值會逐步遞減,與低於約20級的怪物戰鬥,經驗值將趨近於無。"
係咪叫人唔好 ...

形容都好貼切(雖然應該都要扣分a_a)
咁樣改一改升lv意慾又再減少
而且再升寵要餵既又要開新acc

十週年勳章(賀詞)

原帖由 HopeNeverEnd 於 10-9-3 04:17 PM 發表

形容都好貼切(雖然應該都要扣分a_a)
咁樣改一改升lv意慾又再減少
而且再升寵要餵既又要開新acc

對我地呢D掛城無影響

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 Mr.豪 於 10-9-3 05:41 PM 發表

對我地呢D掛城無影響

對我依D等15號既人無影響too a_a

原帖由 Mr.豪 於 10-9-3 05:41 PM 發表

對我地呢D掛城無影響

我依家連掛城都懶.....
差不多搭車仔同解日任先上game了~

呢個更新好似連帶寵升都有問題
帶lv 1的寵物去南綠升沒exp?

只可以說可能台版官方好想隻game快d摺埋...=_=
一連氣更新埋呢d趕客既野
隻game d setting越來越緊
我覺得可能係台版官方個方面有排都未有新既版圖等等放出來, 咁唯有令你地難升d...拖住先...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 littlehoiyi 於 10-9-3 05:58 PM 發表

我依家連掛城都懶.....
差不多搭車仔同解日任先上game了~

呢個更新好似連帶寵升都有問題
帶lv 1的寵物去南綠升沒exp?

只可以說可能台版官方好想隻game快d摺埋...=_=
一連氣更新埋呢d趕客既野
隻game d ...

我都懶 , 有時日任都懶去做
小遊戲果D 都廢事去玩 , 智力最岩我 , 掛係度就有錢

其實!!官方想大家玩得輕鬆d!佢知大家刷猴刷得耐!行入去又遠!辛苦啦!!
佢係好心!不過無用腦!!佢根本唔知猴區係唯一好練ge地方!
佢又唔知點解,設計到副本地圖咁大!好大挑戰!因為時間唔夠用!!
佢又好唔小心出左物流,搞到商城萬用冇人買,上頭壓力唯有改返佢!
設計人員腦力有限!地圖唸唔到,唯有改改佢,等你地升慢d!咪一陣你地封左頂!又話佢無新改版!

內容如此有限!!盡頭將近!!大家要有心理準備!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:17 AM , Processed in 0.053977 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存