2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 交個朋友啦 鋼琴王子CHAN HEI
樓主: chanelsin
go

[消息] 交個朋友啦 鋼琴王子CHAN HEI [複製鏈接]

話說..乜情仙兒唔係同chan hei 好fd架咩?= =
做咩依家咁ge?@v@

我聽聞反面原因係..情仙兒借左人地套和服s話係自己,
之後原先個物主拎番套裝送左比chan個老婆..好似係咁就反左面?

不過上面都係題外話: 打機總有小人,岩傾咪一齊玩,唔岩傾咪唔好理佢囉a_a

.

個森又做咩事牙莔

十週年勳章(賀詞)

無啦啦提堔哥做咩 突然間睇到
打機為開心

原帖由 『銘』 於 10-9-3 07:12 PM 發表

見咁多人回下POST 我又回下先
紅字: 有無留意到之前呢個公會之前有D人起晒人底, 又連人地呀媽都起埋~~惡言相向~而家俾人搞返有咩問題
打機都反映現實社會啦~~做咩都有報應嫁啦

我都知你唔係講緊咩野大道理, ...

我真係無話~講邊個~~~只係希望大家可以打機-3-
你地知啦特別老手門,好多人都對魔力有不解之原...
我只係想開心D~~有D野做下
我既目的~只係想係魔力得到一D打機~打裝~打怪既無謂感覺........
我果D好明顯唔係咩野成就.....我只是小小的玩家~~~~~~~~~~
問心~有時見你地~~由FD變敵~~~我眼見都幾分心痛~~~~
希望你地日後可以最盡減小誤會就好了~~~~~~~~~~~~~
如果以上文字打得唔夠好唔好見怪<<<絕無一分對任何人的惡意
嬲1個人~~好辛苦
(唔想煩就盡不借野借PET借裝,AC一定唔會借)咩都唔洗煩)~~~~
諗下..唔借野比你減左同你絕交/嘈交機會~~~我緊係死都唔借啦-.-哈哈哈

回復 17# chanelsin 的帖子

講真你地講緊邊個我都唔係好知......
旦係有時見到你地~~好多都好FD.....
-.-之後因為一D誤會同小事嘈....心感可色

因為1個你唔鐘意既野花咁多心機....
不如~~~放時間去你較重要既人道啦..........-3-
~~打~機~姐~~

~~~~~~~~~~~~~~~~唔識del

已有 1 人評分威望 收起 理由
S!u粉 -10 灌水0_0&quot;

總評分:  威望 -10   查看全部評分

原帖由 我的公仔 於 10-9-4 12:49 AM 發表
-0-希望唔好有人誤會啦-0-~~~~~~如果有真係對唔住先~~~
銘又好~飛飛又好~~~我唔知你地幫緊邊個講真-.-...分唔到..........
-3-有好多老手平時都同你地無咩2句~未有機會認識
-3-~~€都係等一齊有機會UPLV
旦係真的 ...

幫粉粉講:  請善用編輯功能,如有下次,將作扣分處理

原帖由 kewellbobo 於 10-9-3 10:14 PM 發表
做咩依家咁ge?@v@

之後原先個物主拎番套裝送左比chan個老婆..好似係咁就反左面?

不過上面都係題外話: 打機總 ...

我聽聞反面原因係因為chanhei係某d「朋友」唔玩後問人地拎acc
之後拎晒人地d時裝送俾佢親愛既老婆

(唔計情仙兒,chanhei 唔只問過一個人拎acc )
已有 1 人評分Good 收起 理由
S!u粉 + 1 唔該哂銘仔幫我講野, 靠住食壽司都忘了上黎 ...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 kewellbobo 於 10-9-3 10:14 PM 發表
做咩依家咁ge?@v@

好多謝你咁關心~佢地係同人講套野唔係我~
但係我已經搵番msn記錄~仲sd埋比佢搵0嘈我個個人睇~
仲有好多人都睇左~正明左套野的確係我既~
而唔係d人當初以為我冇記錄~周圍唱我~不過好多謝你提番呢件事~
我係到再講一次~套浴衣的確係送左比我~唔信既人可以搵我~我可以sd msn記錄比你地睇~^^

做咩依家咁ge?@v@

套衫係邊個跟本唔重要 反正情仙都俾返柑
都明明俾返人 做乜仲要講咁多無謂既是是非非
自已講完就算啦 又要唱出黎 都唔知咩心態

原帖由 依霏 於 10-9-4 03:14 AM 發表

套衫係邊個跟本唔重要 反正情仙都俾返柑
都明明俾返人 做乜仲要講咁多無謂既是是非非
自已講完就算啦 又要唱出黎 都唔知咩心態

D人打比我話我比人屈會出黎撐我嫁~原來真係撐~不過係撐我落街~
到呢一刻我仲未收到D人既道歉~又係既係佢地眼中記錄都可以係假~
因為人地做人都係好假~HAHA~

做咩依家咁ge?@v@

真相你知定聽人講先???你又係邊個(GAME名)

''以上只係我既個人意見你可以唔認同~PS大家係GAME認阿哥家姐個D小心D呀~唔係好易比人話嫁XD''

我中左蕉 大家引以為鑑呀!

原帖由 abcdefgs318 於 10-9-4 01:39 PM 發表
''以上只係我既個人意見你可以唔認同~PS大家係GAME認阿哥家姐個D小心D呀~唔係好易比人話嫁XD''

我中左蕉 大家引以為鑑呀!

我一早中左啦~仲要有D野搵唔番囉~又可以點SAD

原帖由 songs 於 3-9-2010 09:18 PM 發表
有整防都無用咖~0~我響公會免費派r4服袍都俾chan話我貢獻少過新入會既人

和子咁好T^T   都比人唉真係冇天理吖

其實game入面咩人都有架啦...打機都係為娛樂啫, 雖然有時真係會有d唔公平嘅嘢或者真係比人屈, 大家都明白係好難受, 但講真真係唔值為呢d人唔開心囉, 我諗你都有比錢買點玩架啦, 即係比錢上嚟唔開心?咁激嬲你果個咪著數哂!!! 我知可能你想攞返個公道, 但公道唔係只係喺對方度, 你朋友都會知架嘛, 而且你如果真係問心無愧, 攞個心出嚟對朋友, 你一定大把朋友陪你..對你好.....所以你應該盡快忘記d衰人, 快啲enjoy個game帶比你嘅歡樂啦. 人始終係自私的!!!!!!! 有時真係要啲阿Q精神架...咁個人都開心啲!!!!

如果我嘅嘢唔啱聽就當我發嗡風..千祈咪鬧....我只係無謂人一個....剛巧路過.......

十週年勳章(賀詞)

灌水:不能連續開新主題或連續回覆超過三個,即是第四個開始將會視為灌水,請善用編輯功能
同樣文不對題的回覆亦視為灌水
*每位會員每日只能發表三個主題
*若經發現會先被扣分,嚴重的將被禁言

灌水為不給予警告, 立即扣分 -0-"
ps: 其實24樓可以修改帖子內容, 把內容打在同一帖子內, 多出的帖子可通知版主刪除, 那便不當作灌水處理

原帖由 songs 於 10-9-3 09:18 PM 發表
有整防都無用咖~0~我響公會免費派r4服袍都俾chan話我貢獻少過新入會既人

免費派R4緊係比人話啦~你都唔係R5~人地自己要R5丫MA

原帖由 S!u粉 於 10-9-4 06:47 PM 發表
灌水:不能連續開新主題或連續回覆超過三個,即是第四個開始將會視為灌水,請善用編輯功能
同樣文不對題的回覆亦視為灌水
*每位會員每日只能發表三個主題
*若經發現會先被扣分,嚴重的將被禁言

灌水為不給予 ...

咁就比你呃左一分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 `★夜雨 於 2010-9-5 21:06 發表

咁就比你呃左一分

佢copy&paste既,唔公平唔公平
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 07:39 AM , Processed in 0.411964 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存