2000FUN論壇

搜索
樓主: cm1992108
go

[疑難] 日服求救!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 極速人魔 於 10-9-4 01:23 PM 發表
用左vpn啦=.=  只不過認為係好基本
所以無提
(教學都睇左唔少次=.=) 控制台> 地區及語言選項   
只需改 進階 果一頁    ***如果你本身全部都改唒為日本/日文  請除了進階果頁其他都改番香港***
4.重開機
5.再用 ...

看埋下半部=.=
在開始執行打  regedit

(圖片自己去返個post看)

修改InstallLanguage
0404 = 繁體中文
0411 = 日文

之後重新開機。

不使用拍拍機都不使在控制台改,直接在regedit內改。

唔得
用你個個轉左日文 (只係用呢個方法)....入唔到  同之前無分別

用你呢個方法+ 下半部既方法 就用唔到開發者工具

只用下半部既方法就去到最後 (貼完44-47行既字過去右手 再按執行)

按左之後都係無反應  (我on 左個ac  無關左官網+代現個個網)

=.=!! 不過都好多謝大家既幫忙

真係有句好岩我-,-  (唔通....連日服都唔鍾意我)

你地沒用 VPN 跳步 點入 = =??
我用VPN入 日服 更新完 再斷開 !!
正常入 GAME 順到 玩HK服敢順

不如裝WINDOW 7 ,好簡單
而且裝個WINDOW7只需要大約20MIN

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

如果唔得,可以考慮用開發者工具戈合方法0.0
不過開發者唔係人人都得,我就係一個失敗例子~
另外可以試下用MAXTON瀏覽器~~好似係咁串^^
唔得ge話都係考慮番國服或等台服~
韓服聽講只係封左ip~
可以用跳板跳去韓國ip再玩~
不過就要全程開住跳板玩

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:35 PM , Processed in 0.031809 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存