2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 強烈要求 『墨湘online』 禁止小學雞玩!
樓主: 凶兆
go

強烈要求 『墨湘online』 禁止小學雞玩! [複製鏈接]

原帖由 〝└小討厭┐〞 於 10-9-15 07:47 AM 發表
小喇西=.-"真係本來冇諗住回post都要回
你識唔撚識一次過回復架你老祖柒系怪毛撚 出完一個又一個 你估聊天室咩 想人讚你打字快咩契鳩弟 on鳩尻唔用腦 打飛機你就快 早洩王射精落街喇
你唔好留係地球返火星喇吞精咀 ...

0.0本來都唔想回 見到小討你打d字 真係好撚好笑 X_x

原帖由 關哥§龍炫 於 10-9-14 08:26 PM 發表
鳩柒仔:( 你出c果段野 post出黎啦 屌你老母系

我真係咁撚耐都未聽過有人講 "鳩柒仔" ? 唔知你係文盲唔識字 定係腦同手唔協調  

原帖由 關哥§龍炫 於 10-9-14 08:30 PM 發表
如果我係傻系 咁你係咩? 盲目眼殘智障那西王 ????????

你唔撚洗再如果乜如果物啦  你跟本就係 如你老母個系咩  如花咪係你lo  你不如話如果小雞契帝唔係傻系..........     至於你既小學雞  竟然問:我係咩?.? 人一個囉  咁撚簡單你都問  問個幼稚園都醒過你  你係咪文盲上腦呀? 定係知識崩潰導指精神失常?.? 盲目+眼殘既你(契鳩帝)玩到墨湘咁撚勁呀? 洗唔洗頒個on9證書比你呀   本身我睇完哩個post都冇乜野啦   睇見你post相 已經笑到肚痛  再睇埋你係哩到既回覆真係我想講句:屌你老母唔好撚再做埋d自以為風趣萬分既戇鳩事情ok?

原帖由 田田田田田田雞 於 10-9-14 09:13 PM 發表
撚樣 我屌你老母咩 你幾撚多歲丫,仲做撚埋d戇尻野 屌你老母系話人智障話撚到你咁撚膠都第1次見

田雞哥 你仲玩緊果時洗左我成個星期密頻添啦   可惜冇相 /.\

=.=真係笑撚到戇鳩鳩.....逆龍炫先生你太強桿=)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:43 PM , Processed in 0.035928 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存