2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 我比MS踢既罪名係咩
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 宮城良田
go

[疑難] 我比MS踢既罪名係咩 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

一方有難 八方支援形容呢個Post就最貼切,呢個Post係9月19號既晚上11點幾發Post,直至今日22號係5點幾 就有40個留言 但係內文既人士唔知點解特別多NL人士留言,對於呢個問題我都r晒頭 我想問:你們愛鐘意理人地球會的事嗎?本會踢了什麼人關你什麼事?這不是NL wo,你地冇權理我地管理層做野ga wo.

而你被人踢一事,因為此事係球會私人既事,所以絕不會對外公開.

而當日因為我不在場,所以管理層做ge野,我相信佢決定,佢踢得你就一定由原因,唔會冇啦啦踢你.

另外你係msn話"我講左D咩亞,我乜都冇講過囉",但係你點解係呢度個post講"唔通係我話左比人知MS有人玩LAG 先比人踢ge"      神奇?

仲有,你係有效力NameLess同MyStery,而你當日都有係聯賽出場,但你係為NameLess出賽,而之後出現既野會否使人懷疑你係無間道?   跟住開完Post有咁多NL既人係度回Post,搞到我都好懷疑你wo.

此外,不回覆並不是不理會.

我做個example:大家應該知我係西維爾人啦,知唔知都好,聽埋我講下低既野先再問

有一日,我比西維爾踢左,唔通我上黎開Post問點解我比人踢出會??      如果係咁,唔通個個比人踢出會既人都上黎開埋晒呢d Post??

最後,我發覺有關呢d Post既出現/有關NL球會既野,個板的回Post會比平時為高,如果你地咁得閒不如去玩下中秋節既2000fun活動啦,唔好只有關你地既事先出黎講野,唔關你地既事個陣就好晒潛水啦.

另祝各位中秋節快樂,玩得開心d,我都就出去啦=)
                                                                                                                                                    minga

十週年勳章(賀詞)

回復 41# minga 的帖子

收皮啦Nameless!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ︴雷仔。改〝 於 10-9-22 07:03 PM 發表

︴雷仔。改〝 !

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ︴雷仔。改〝 於 10-9-22 07:03 PM 發表

i agree with u

咁樓主得到答覆未
公開唔答可以理解,但係私下都冇解決點算?
問題仍然存在,樓主很可憐呢

十週年勳章(賀詞)

點解仲未出現10頁罵戰潮文?

MS會既負責人只信管理層對我單方面既指控...並冇詢問本人有否做出出賣貴會既作為...就將罪名強加在我既身上...並且踢左我出會...我唔能夠各大家回應以示我既我清白..做法令人懷疑係MS輸左波...唔服氣而踢我...我希望踢我果個管理層比個證據我...等我各大家表示我既清白...而且MS既負責人叫大家唔好再理會E個POST...難道係希望E件事係大家既唔留意下...令事件淡忘..容易令人誤會負責人想混淆視聽...從而令事件不了了之

呢d野私底下攪掂佢啦 開post黎托咩
已有 1 人評分威望 收起 理由
minga + 20 你說的內容我非常同意

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 宮城良田 於 10-9-23 12:10 AM 發表
MS會既負責人只信管理層對我單方面既指控...並冇詢問本人有否做出出賣貴會既作為...就將罪名強加在我既身上...並且踢左我出會...我唔能夠各大家回應以示我既我清白..做法令人懷疑係MS輸左波...唔服氣而踢我...我希望 ...

你係msn話"我講左D咩亞,我乜都冇講過囉",但係你點解係呢度個post講"唔通係我話左比人知MS有人玩LAG 先比人踢ge"??

仲有,你係有效力NameLess同MyStery,而你當日都有係聯賽出場,但你係為NameLess出賽,而之後出現既野會否使人懷疑你係無間道?   跟住開完Post有咁多NL既人係度回Post,搞到我都好懷疑你wo.

你未答我問題 wo

原帖由 minga 於 10-9-23 10:52 AM 發表

你係msn話"我講左D咩亞,我乜都冇講過囉",但係你點解係呢度個post講"唔通係我話左比人知MS有人玩LAG 先比人踢ge"??

仲有,你係有效力NameLess同MyStery,而你當日都有係聯賽出場,但你係為NameLess出賽,而之後出現 ...

唔通係我話左比人知MS有人玩LAG 先比人踢ge<---E句野係我用既諷刺既口吻講...我真係冇係NL既M群到講過有關當日既野....我相信以版主既知識水平能夠知道我既意思
但你係為NameLess出賽,而之後出現既野會否使人懷疑你係無間道?<---禁姐係你承認你就因為我係NAMELESS成員...就斷章取義...信一個管理層....我真係冇做過...你就一口屈我係無間道...又唔比我澄清...就踢左我
跟住開完Post有咁多NL既人係度回Post,搞到我都好懷疑你wo<---人人都有言論自由...唔通佢地出聲就入我數?禁E個2KF開唻既意議係乜?禁個個只係可以參與版主開既活動...就唔准出聲?禁我好難唔懷疑你想大家唔為E個POST發表個人意見...從而令事件不了了知....石沈大海WO

十週年勳章(賀詞)

開始了.戰爭.

笑傲無雙

lm wait siu

十週年勳章(賀詞)

回復 52# ????? 的帖子

中毒呀柒頭 ?

管理層講既野都唔信
咁比佢做管理層做乜

笑傲無雙

回復 53# ︴雷仔。改〝 的帖子

燒底版呀撚樣

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.YUEN 於 10-9-24 11:34 AM 發表
管理層講既野都唔信
咁比佢做管理層做乜

管理層話屌左你老母
你信唔信

原帖由 qqwess 於 10-9-24 02:53 PM 發表

管理層話屌左你老母
你信唔信

幻想世界88

原帖由 宮城良田 於 10-9-23 11:53 AM 發表

唔通係我話左比人知MS有人玩LAG 先比人踢ge

其實你都係想要個理由姐,ok俾一個你,成日唔練波,練波成日掛機。
完post未?

十週年勳章(賀詞)

回復 55# ????? 的帖子

我舊個部機都試過
一整就6舊水
你不如買撚多部啦柒頭 陪我玩其他game仲好啦

好明顯plan好哂
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:43 PM , Processed in 0.046820 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存