2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 猜不透的血染會長
樓主: kiana
go

猜不透的血染會長 [複製鏈接]

簽名被屏蔽

激咩情 邊個會同你激情 你節省吧啦

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

睇左幾日打架 我想有野問 傳聞定傳說中既殺6(同門) 點1打3隊呢 我睇咁耐冇出現過

請問1打3 係打人地幾lv玩家

如果真係1打3 我相信係石灰到 冇披星可以企到出去 但我咁多日都見唔到

依個問題你我個人 唔係挑釁任何人 因為我眼見到既野咋

因為見到成日講到1團打3團咁勁 但我真係冇見到 好似依個時刻 係石灰就見到披星既都係傳點以外 人數一定唔夠3團人

照理由殺6一出去就可以清晒 但睇左好耐都冇咁情況發生 可以講解下嗎

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-10-1 02:09 PM 發表
睇左幾日打架 我想有野問 傳聞定傳說中既殺6(同門) 點1打3隊呢 我睇咁耐冇出現過

如果真係1打3 我相信係石灰到 冇披星可以企到出去 但我咁多日都見唔到

依個問題你 ...

哈 呢樣野我答你@o@
開75 我地隊人就上天3升級c_c披星清人 永遠一隊上黎被清下去 再叫多一隊上黎又被清下去c_c要3隊才清到我們c_c~~
意思係披星1隊打1隊係垃圾c_c"還有1隊打3隊 成功挑戰2-3次c_c紀錄應該還會更新中ccc@o@沒說一定1隊能殺光3隊c_c"遊戲是要挑戰c_c始終人數問題c_c"

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 惡yeah 於 10-10-1 03:09 PM 發表

哈 呢樣野我答你@o@
開75 我地隊人就上天3升級c_c披星清人 永遠一隊上黎被清下去 再叫多一隊上黎又被清下去c_c要3隊才清到我們c_c~~
意思係披星1隊打1隊係垃圾c_c"

明白晒 即係1打3 係分開情況 而佢地要3隊人一起上先清到你地 而如果1隊對1隊 佢地就實輸咁解係唔係咁

咁佢地2隊一起上呢 應該都係披星會羸意思吧

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-10-1 03:13 PM 發表

明白晒 即係1打3 係分開情況 而佢地要3隊人一起上先清到你地 而如果1隊對1隊 佢地就實輸咁解係唔係咁

咁佢地2隊一起上呢 應該都係披星會羸意思吧

上面就對了c_c
下面就...cccc2隊能嬴到我們的機會30-40%吧c_c看我們人齊不齊了 很多時候都不齊人-﹏-試過有次 2個控2號 即係得4人 打佢地1隊c_c佢地牧師 祭師 好像死了各15次以上c_c打了1小時 在天3c_c"最後他們要跑去找血染幫c_c而且我們還是被怪殺ccc@"@

其實有冇人知披星同血染反面係咩原因 a.a?
披星做左d咩事 ~.~?
以前披星血染都有被人清場嫁啦..
e家又同佢地同盟  , 其實唔係好明

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-10-1 02:09 PM 發表

依個問題你 ...

你做咩踢爆佢...由佢幻想下嘛

原帖由 ccckkk813 於 10-10-1 04:15 PM 發表
其實有冇人知披星同血染反面係咩原因 a.a?
披星做左d咩事 ~.~?
以前披星血染都有被人清場嫁啦..
e家又同佢地同盟  , 其實唔係好明

自己睇下
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

唔係因為e個理想開戰既

原帖由 ccckkk813 於 10-10-1 01:07 PM 發表
入披星同血染都係想穩定
e家d高層反面
搞到e家練功果d又做炮灰  
d fd以前一齊升lv..
e家無啦啦變敵人
被人刪埋好友     
真係反轉豬肚就....
d人係石灰,惡洞打交就打啦
佢地唔夠打..好鐘意走去d練功點蝦低l ...

想穩定唔好玩可以pk ga online game^^
洛汗隻game不嬲主張玩pk,復仇,比人打好出奇?
唔夠打咪升到夠打囉,駛唔駛等你升到75,齊eq 再1v1先叫公平?
打機駛唔駛咁多道理原因呀?
講埋d咩蝦新手,做炮灰 不設實際

原帖由 chriss 於 10-10-1 07:39 PM 發表

想穩定唔好玩可以pk ga online game^^
洛汗隻game不嬲主張玩pk,復仇,比人打好出奇?
唔夠打咪升到夠打囉,駛唔駛等你升到75,齊eq 再1v1先叫公平?
打機駛唔駛咁多道理原因呀?
講埋d咩蝦新手,做炮灰 不設實際

首先我POST只係表達我立場,意見
重點係披星同血染既問題
其實你係唔係睇唔明 ??
你唔係我地唔明唔出奇,但唔好扮識野
而且我無話唔公平  咩75 咩EQ  
我知我串親你...唔洗對號入座..又扮大佬教訓我

日日都係到打打打,咪搞到而家無哂人玩囉

原帖由 ccckkk813 於 10-10-1 10:19 PM 發表

首先我POST只係表達我立場,意見
重點係披星同血染既問題
其實你係唔係睇唔明 ??
你唔係我地唔明唔出奇,但唔好扮識野
而且我無話唔公平  咩75 咩EQ  
我知我串親你...唔洗對號入座..又扮大佬教訓我

你開個post開d 野咁 on9 ,好難唔入你
披星同血關係 好人地點分化都無用
打咪打囉,又要咁多理由?駛唔駛同gc申請 開戰呀

原帖由 pkpk~~k 於 10-10-1 01:39 PM 發表
彤彤
神崎自己一個夠膽出安全區? 佢次次都係等到自己有齊2團人先出門口
神崎是受保護動物XD
我日日都坐係安全區 吊你地嫁LA, 識我咁耐都唔知我份人~ @O@
打完你咪吊你LO ^^   葉問@O@ 我要10個!!!!!! ...

我諗起開服第7-8日. 傾成會長聖夜神御叫戰龍黎惡0洞打戰無不勝.果時加日不落一齊打的0.0
戰龍在公會頻說: 我要打十個0.0 不知來龍去脈有冇錯! 果時我記得d人由惡0出面一大堆, 入面由門口排到血0場. 全都係人群.. 無空位的.
再補說一句 0.0不久有一團叫葉問小隊產生了-,-不過大部分沒玩了.囧
不過我有點扯太遠不關主題. 只係對葉問這字有感而發.
現在葉問應該改為陳真吧0.0囧.~ 又扯遠了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:28 PM , Processed in 0.039368 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存