2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest Beanfun!問題回報區
樓主: 橘師妹
go

[疑難] Beanfun!問題回報區 [複製鏈接]

原帖由 jackyk0325 於 11-5-20 11:42 PM 發表
問題分類:不能登入遊戲, 話我個帳號被鎖定, 叫我聯絡客服
發生時間:2011年5月20日
作業系統:windows 7
當時正在使用的程式:MSN/IE/FIREFOX
瀏覽器:Internet Explorer

一樣   有冇人救救我- -搞左好耐都玩唔到

(我開左3,4個email黎試-.-都係入唔到game. 全部都係封鎖左

原帖由 `欷=] 於 11-6-5 02:48 PM 發表

一樣   有冇人救救我- -搞左好耐都玩唔到

(我開左3,4個email黎試-.-都係入唔到game. 全部都係封鎖左

我都入唔到~佢話封左,同埋我想問密碼係BEANFUN 個個?

同上,
我第1次玩,就比人鎖- -(入都沒入過)

問題分類:不能進入BF網頁
發生時間:2011年07月12日
作業系統:windows XP
處理器:Intel(R) Core(TM)2 CPU          4300  @ 1.80GHz (2 CPUs)
顯示卡:NVIDIA GeForce 9500 GT
記憶體:1024MB RAM
硬碟:200GB
當時正在使用的程式:MSN & IE
瀏覽器:Internet Explorer
防毒軟件:沒有
電腦訊息顯示:Internet Explorer 已關閉此網頁以協助保護您的電腦

請樓主幫忙。

如果帳號被鎖定的話...要到會員中心個到做進階認證之後過一陣就得咖啦~

原帖由 WING752752 於 11-7-14 02:24 AM 發表
如果帳號被鎖定的話...要到會員中心個到做進階認證之後過一陣就得咖啦~

請問點到會員中心個到做進階認證?

問題分類:不能進入網頁
    發生時間:2010年9月7日
    作業系統:windows 7
    處理器:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     P8600  @ 2.40GHz
    晶片組:Mobile Intel(R) 45 Express Chipset Series
    顯示卡:NVIDIA GeForce 9600M GT
    記憶體:4GB
    硬碟:WDC WD3200BEVT-60ZCT0
    當時正在使用的程式:Firefox, MSN
    瀏覽器:firefox
    防毒軟件:NOD32
    電腦訊息顯示:連線被重設
    其他:
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:45 AM , Processed in 0.040213 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存