2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 50級解35lv副本
樓主: kelvinchuen
go

[分享] 50級解35lv副本 [複製鏈接]

衝個去~唔係神裝~普通概稀有裝都可以唔死,差別係帶隊概人識唔識沖
要打過去都無問題,可能會比較耐少少,最緊要都係大家溝通好姐...
如果意見唔一樣~大家可以投票決定或者擲骰決定~
兩個方法都可行啊
如果覺得同街外人野團溝通唔到,可以只組返自己d朋友或者公會概人~
起碼大家少d爭吵,希望大家唔好講咁多粗口啦~
粗口多未必代表你岩,但比人概印象一定唔會係你岩lo._."
大家都指係討論事件

回復 39# 古龍之俠 的帖子

hi,我引用我有50%萬聖馬同時裝係想講..糖果任解黎做乜?拿35%掃把,時裝(7天),hp藥,etc. 岩唔岩先?咁我都有d勁過佢既野..做咩仲要解?(呢個好多人都係咁.有都好..都會解任,岩唔岩先?)
你講到"人地都有人沖左, 你跟住去咪平安冇事, 加上你50鬥劍, 一個都頂到5,6隻啦, 你呢個方法係有, 但有呢個方法唔 = 要用, 清怪入去係得, 但分分鍾你清怪入到去人地都打完第3隻王, 相比於沖入去, 又慢又危險的方法你覺得d人會鍾意咁試?"

我只不過係承接你既理論引申的..

但係本文主題係圍繞有冇我種方法嘛..係咪先?咁都睇唔清楚??你又知又慢又危險?我only打一邊?我係頂到幾隻所以先話打過去..你一隻一隻咁打應該安全過成堆咁打呀?(常識你都話唔岩呀?)

回復 38# Wylfred 的帖子

有幾中肯?完全加晒自己d情感係入面..係你講中肯之前唔該查下字典

原帖由 kelvinchuen 於 3-11-2010 04:14 發表
hi,我引用我有50%萬聖馬同時裝係想講..糖果任解黎做乜?拿35%掃把,時裝(7天),hp藥,etc. 岩唔岩先?咁我都有d勁過佢既野..做咩仲要解?(呢個好多人都係咁.有都好..都會解任,岩唔岩先?)
你講到"人地都有人沖左, 你跟住去 ...

咁你都講到咁.. 你只係在乎數值既.. 你當然可以唔解~
不過我認為25%HP藥係有佢價值係度~ 而且解1日4個任就有40粒, 解10日就4set @_@

你最介意既係想證實你個打法, 無錯係有~ 我亦都試過好多次
佢地唔識~ 咁係佢地見識少~ OK?
但既然全隊人都支持果種打法既.. 你又何必要同全隊人唱反調呢, 要改變人既諗法係好難的~
既然2種方法都係可行既, 點解唔將就D用佢地果隻打法算呢
玩game姐輕鬆D啦~

到此已有結論,請不要亂發評論或再覺得自己好醒咁針對我既文章.謝謝!

原帖由 kelvinchuen 於 3-11-2010 04:17 發表
有幾中肯?完全加晒自己d情感係入面..係你講中肯之前唔該查下字典

咁當我用錯字. 因為佢果句真係好岩
反而我覺得唔好咁自我中心既係你先岩, 你個隊d人個個都係覺得沖過去打正路, 沖得好之係會得返3隻怪, 點解要就你一個改變打法呢?

回復 46# Wylfred 的帖子

OK!呢d就係各人有各人既理解能力 咁如果你自己打開打過去同ec係你個fd,另外3人全部街人..你一開始就知道佢地唔識我呢個方法?到左大家有埋怨喇..原來佢地係唔識or覺得唔work.. 但係我話打過去先,打左幾下,佢地3個自己衝左去.作為一個隊長係有侮辱性的..我咁講又岩唔岩? 我都好岩呀..比個like呀..

意見...我會接受的..衝過去既方法我都有試過丫,如果要討論衝定打,我覺得打過去既方法比較好一點.重點係唔會咁易死,轉頭ec死左你咪又要出番黎?係咪?(記得要照番我寫既topic背景黎討論呀)

原帖由 kelvinchuen 於 3-11-2010 04:35 發表
OK!呢d就係各人有各人既理解能力 咁如果你自己打開打過去同ec係你個fd,另外3人全部街人..你一開始就知道佢地唔識我呢個方法?到左大家有埋怨喇..原來佢地係唔識or覺得唔work.. 但係我話打過 ...

打到中途, 突然衝左過去又係佢地唔岩既
因為無左一半人support你地又唔知頭唔知路, 都好容易有危險

意見...我會接受的..衝過去既方法我都有試過丫,如果要討論衝定打,我覺得打過去既方法比較好一點.重點係唔會咁易死,轉頭ec死左你咪又要出番黎?係咪?(記得要照番我寫既topic背景黎討論呀)

其實衝過去既方法衝得好都可以100%唔駛死EC
帶頭果位行開少少, 確定全條路既怪都係瞄自己
隊友拉開少少距離跟, 唔好跟隻坦太貼
坦行到咁上下要拉埋果D 1set有2隻既劍兵, 因為佢地有暈技

本來都唔想出聲,但見d人死不悔改真係忍唔住要講兩講
好心啦你樓主  你覺得你自己好岩好有道理? 咁多人一齊話你你就應諗下點解啦
唔通人地個個都唔岩個個都好閒老屈你,係你自己先岩晒?
睇你幅相都經已唔係小學雞啦,仲成個小學雞咁,係要比人話比人笑先開心咩?
成日話人無point唔解釋   我覺得佢地都解釋得好有道理,只係你自己聽唔入耳
佢地都講得岩架,對住你呢d咁唔講道理既人,講咩都無用啦

回復 49# 煙仔虎 的帖子

我覺得你完全唔係討論梗個topic,我份人係點關你乜事,我講野就霸道.你講野就皇道呀?:thup:
你唔好講到自己成個世外高人咁先得嫁,你好似淨係想同我嗌交咁?add my msn :kelvinchuen@yahoo.com.hk
come on baby! lets bring it on! 同埋你都唔logical, 人多講就一定有問題or岩? 今日港交所d大行話會跌咁我咪要賣晒佢?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

只能說樓主認為自己永遠是對的
已有既定既立場 即使人地點講你都唔會認同=]

樓主 ,
組街外人就係咁架啦 ,
何必勞氣呢

同埋
其實你都50 Lv 雙手
又有補師

不如你組多個法師 ,
3人團好過啦

我開Game到而家都係3人團 ,
我自己、女朋友、搭個Fd
(雙手      補師        法師)

而家全部副都係15~20分鐘搞掂(補充:每一個) ,
打法完全熟哂 ,
又唔洗煩 ,
何樂而不為呢

P.S 我都係得藍裝  下身25金而已

原帖由 fai0207 於 10-11-3 09:45 AM 發表
只能說樓主認為自己永遠是對的
已有既定既立場 即使人地點講你都唔會認同=]

咁又唔好咁講...我覺得自己錯就唔會開個topic啦..係咪?

"已有既定既立場 即使人地點講你都唔會認同=]" 但係而家唔係講梗比意見我點打喎;唔係教我點做人呀?? 呢度係講梗有冇我個方法喎,答案係有呀嘛..佢地班人本來認左嫁..而家又話打得唔好又o個樣又成..呢d叫雞蛋里挑骨頭.我只會認同我覺得係岩既野..人人都係咁嫁啦..係咪? 而家係呢件事度..就算幾把口又好,十把口又好.佢地只不過係自圓其說唔想認衰仔..我唔知點解佢地要搞到咁..你都唔好學佢地呀.知唔知呀?

人人既辨知,理解都係唔同的..分別在於一個人既經驗,知識還有智慧 ,請告訴我你既comment是什麼..不要好像說得那麼玄,謝謝

原帖由 kelvinchuen 於 10-11-3 10:06 AM 發表

咁又唔好咁講...我覺得自己錯就唔會開個topic啦..係咪?

"已有既定既立場 即使人地點講你都唔會認同=]" 但係而家唔係講梗比意見我點打喎;唔係教我點做人呀?? 呢度係講梗有冇我個方法喎,答案係有呀嘛.. ...

你係咪真係明佢講咩架?
冇咩係百份百岩,百份百錯的!
你認同你覺得岩既野,也有可能係錯的!

原帖由 索克 於 10-11-3 10:23 AM 發表

你係咪真係明佢講咩架?
冇咩係百份百岩,百份百錯的!
你認同你覺得岩既野,也有可能係錯的!

咩明佢講咩?

1+1=2? 2一定係答案啦.而家佢地話11都得..咁我點

係我認同之前我會做research.經驗去judge.OK?

我淨係唔明要認同佢地d乜?

Postscript:而家係咪討論一d哲理定乜? 理論debate呀?好過隱呀

今日組左d人去打完40雙副之後去解任...35lv副有一度係有魔法c,我地要衝過去..呢個帶頭o個個死梗如果冇神裝(錯,唔一定要神裝)...第2個係可以打過去的..我叫佢地打過去啦..因為得單補..醫師42級..之後有個人話衝過去..d人又跟住衝過去..留低我同ec死左...之後就開始串黎串去...又話未見過人地打過去..我話佢見識少,,之後話"成日我都係同kavy仔 o個d打咋嘛"..你唔係覺得kavy仔識解35..我唔識呀?!..之後有個輕甲佬又話我淨係見過d人衡過去先打...我之前打過一次咁..成隊滅左..得番個神裝冇事...我就同佢講..衝過去打,ec一補血咪死你唔係唔知呀(錯,補血唔一定會死)..佢就話你唔係唔知解左+回血技唔打ec呀?..我同佢講..你唔係覺得唔洗加血可以打晒呀?(成堆一野扣幾千一下)..食藥呀(係,食藥可打晒)?之後佢話即係死帶頭o個個,,之後我話,吊係人都知啦,你唔係覺得我唔識打呢個副本呀?!..之後我唔打..你地慢慢....(你錯,人地打緊既時候,你發悔氣走人)d街人真係覺得自己最識打..佢地個方法一定岩..我去解糖任咋..唔想死得唔得先..你又唔衝過去?!(你之前話"有個人話衝過去..d人又跟住衝過去"即係點呀?) on9仔一名..叫唔知咩霸氣xx輕甲佬黎..一個叫路路貓(搭爹o個個,話未見過人地打過去,覺得同kavy仔既打法係最正確)
其實你個問題係咩呢?我只係覺得係你發脾氣走人咋喎!
其實有咩唔滿意咪慢慢傾完先打囉,又唔係急,急就唔會打機啦,打機都係為左晒時間!
你想打住咁過去既咪好聲好氣同人講,唔想沖過去,想慢慢打過去囉!

原帖由 索克 於 10-11-3 10:35 AM 發表
今日組左d人去打完40雙副之後去解任...35lv副有一度係有魔法c,我地要衝過去..呢個帶頭o個個死梗如果冇神裝(錯,唔一定要神裝)...第2個係可以打過去的..我叫佢地打過去啦..因為得單補..醫師42級..之後有個人話衝過去.. ...

你真係有病= = 好我而家就逐點寫番比你睇..你唔好錯 錯 錯..白痴仔一名,亂咁寫教壞人,你都幾膠添..人係emotional,唔可以發脾氣走人?人地要強姦你你咪除褲比佢強?
你咩人黎

食咩藥一野加幾千, 唔好講食藥一野加幾千(我知有咩方法但唔公開)..正常人會唔會食好多藥打副本先? 唔好係度瘋人瘋語得唔得先..拜託

打機唔一定晒時間,,,唉你講d野好多都比人入到位..我都唔想入你喇..不

原帖由 kelvinchuen 於 10-11-3 10:28 AM 發表
咩明佢講咩?

1+1=2? 2一定係答案啦.而家佢地話11都得..咁我點

係我認同之前我會做research.經驗去judge.OK?

我淨係唔明要認同佢地d乜?

Postscript:而家係咪討論一d哲理定乜? 理論debate呀?好過隱呀

討論係有好多野架,唔係一定二!同埋1+1唔係一定等於2囉-.-

原帖由 索克 於 10-11-3 10:45 AM 發表

討論係有好多野架,唔係一定二!同埋1+1唔係一定等於2囉-.-

哦      

原帖由 kelvinchuen 於 10-11-3 10:39 AM 發表

你真係有病= = 好我而家就逐點寫番比你睇..你唔好錯 錯 錯..白痴仔一名,亂咁寫教壞人,你都幾膠添..人係emotional,唔可以發脾氣走人?人地要強姦你你咪除褲比佢強?
你咩人黎

食咩藥一野加幾千,唔好係度瘋人瘋語 ...

唉,有強姦冇局賭!
係打之前係咪要傾好晒呀?傾唔掂就唔洗入去打啦,入得去打,打打下又走,咁係咪冇品呀?
家下你比人強?你自願入去架喎!仲要插左兩野先話唔做?不舉就唔做啦!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 05:34 AM , Processed in 0.030835 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存