2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 唉 隻game 好似無目的咁玩緊
樓主: mond
go

[聊天] 唉 隻game 好似無目的咁玩緊 [複製鏈接]

除左打戰場 你都可以係其他地圖殺下人嫁 d人成日話唔好亂殺 到佢冇野做好果時咪又係咁殺人 but 真係唔好殺補師:p 佢地打怪真係好慘下xd

原帖由 rayha2k 於 10-11-11 09:25 AM 發表
金兄
其實會唔會係因為你太急於拎o個 d 章去換技能點?  慢慢玩就好.  越急越會玩到無心機.

如果係話玩到無野好玩.  咁不如休息一下, 做下其他野, 可以等佢改左版先玩.  何必逼自己玩 game, 玩到好似番工咁?

買 ...

唔係賣點品搶錢
係代理既點數搶錢
玩左好耐都唔急架啦

呢隻Game係咁,隻隻Game特色都唔同,呢隻就比較消耗你大量時間黎做日任,主線,打副

基本上要返工個d,都好難放工會有精神做晒呢d野,所以呢隻game都係宅男宅女之選,唔

同其他game打怪升禁休閒,仲有,日日做日任打同一種怪,真係好悶。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 炎武邪神 於 10-11-15 11:52 PM 發表
呢隻Game係咁,隻隻Game特色都唔同,呢隻就比較消耗你大量時間黎做日任,主線,打副

基本上要返工個d,都好難放工會有精神做晒呢d野,所以呢隻game都係宅男宅女之選,唔

同其他game打怪升禁休閒,仲有,日日做日任打同一 ...

我又五太同意  正因隻GAME只靠日任升LV; (組齊5-6個)每日花2小時左右就可以做曬D日任; 輕輕鬆鬆就同其他人差五多LV
比起注重打怪升LV更適返工人士;;  打怪升唔係應該要花更多時間咩?而且等級亦會相差好遠

原帖由 藍藍._. 於 10-11-16 12:00 AM 發表

我又五太同意  正因隻GAME只靠日任升LV; (組齊5-6個)每日花2小時左右就可以做曬D日任; 輕輕鬆鬆就同其他人差五多LV
比起注重打怪升LV更適返工人士;;  打怪升唔係應該要花更多時間咩?而且等級亦會相差好遠

兩睇吧,我認為多數返工一族都係放假個陣 買經書黎追打怪升lv既game,但呢種日任Game,返工個d好難搞。(鐵人另計)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 炎武邪神 於 10-11-16 12:04 AM 發表

兩睇吧,我認為多數返工一族都係放假個陣 買經書黎追打怪升lv既game,但呢種日任Game,返工個d好難搞。(鐵人另計)

你又講得岩;(  如果1星期只玩2,3日  呢隻GAME真系追五到LV

原帖由 炎武邪神 於 10-11-16 12:04 AM 發表

岩a. 呢只game開經水同無開好似差吾多

原帖由 wai1993123 於 10-11-16 01:51 PM 發表

岩a. 呢只game開經水同無開好似差吾多

個Game係行任務個條線黎升lv,無計,商城既經水(exp,sxp)都只係呃無知小學雞去買。

其實好多game都系無目的既,
根本就吾系game設定一個目的比你,
系你要自己設定1個玩game既目的,
有人玩game系希望可以識到新朋友,傾下計既, 甘呢個目的好易達成姐, 入個公會*
有人玩game系希望可以另外賺到少少錢去補貼生活既, 甘你咪有動力去發奮打裝,打副本,吾會剩系日日打日任甘悶囉,
好難叫隻game比1個目的你,
而系在乎你自己到底玩呢隻game有d咩目的
---個人意見 不喜勿插---

回復 5# 藍藍._. 的帖子

日日同fd傾下計 我msn都得啦 使乜玩online game- -''

原帖由 CuLiceya 於 10-11-23 09:32 AM 發表
日日同fd傾下計 我msn都得啦 使乜玩online game- -''

咁又係呀,ONLY吹水打電話咪得囉!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-29 07:45 PM , Processed in 0.037672 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存